Mustang Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 pivovarna Lasko pa jo dobi iz izvira pod hribom. O, mater, a ravno tam kamor jaz hodim scat?! Sori, fantje, ne bom več... (ampak zgleda, da vam je všeč) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Se je kdo že vprašal, kako ga delajo kitajčki? :D :yea2: Podgane prešajo :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Kitajčki pivo delajo iz riža, zelo nenavadno za njih :D Drugače pa piše na interni deklaraciji, da se šele po 5-6 piru začnejo pojavljati simptomi poševnih oči :naughty: P.S. - Ne boste verjeli tudi KARLOVAČKO je končno prispelo. 0,5l = 350 SIT :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Kitajčki pivo delajo iz riža, zelo nenavadno za njih :D Drugače pa piše na interni deklaraciji, da se šele po 5-6 piru začnejo pojavljati simptomi poševnih oči :naughty: P.S. - Ne boste verjeli tudi KARLOVAČKO je končno prispelo. 0,5l = 350 SIT :beer2: Karlovačko - to mi deli! Pridem še danes na enega. :yea2: A o Duvelu je že tudi kaj novega? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 počasi najprej je treba zalogo teh dveh ta novih pokurt :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 O, mater, a ravno tam kamor jaz hodim scat?! Sori, fantje, ne bom več... (ampak zgleda, da vam je všeč) :lol1: Ej...mali, ampak ti si pa res prevec dovols......da se ti nau kej zgodl..... :angry: GUGO O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 O, mater, a ravno tam kamor jaz hodim scat?! Sori, fantje, ne bom več... (ampak zgleda, da vam je všeč) :lol1: Ej...mali, ampak ti si pa res prevec dovols......da se ti nau kej zgodl..... :angry: GUGO O:-) ja, da nauš u laškega padu......joj, samo to ne.....fuj, fej, bljak,.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 jaz pridem pa danes malo prej, da bom lahko mogoče celo kakšen časopis prebral, predno me kdo zmoti s pivom v roki ... ;) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 in pri pivu je zelo pomemben slad, dobra piva uporabljajo ječmen (je dosti dražji), slabša pa riž in ostale podobne stvari. no kitajcem ne smemo zamerit, svojo dnevno dozo riža morejo dobit, pa magari v piru :lol1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Jaz ne bom komentiral piva ampak prijaznost. Danes dopoldne sva šla z boljšo polovico na čaj in moram pohvalit prijaznost kelnarce. @Uzzy - izbiraš dobre kelnarce :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Jaz bom pa za vročo čokolado reku - as good as it gets. Boljše doslej v gostilnah (če odmislim domačo produkcijo hehe) nisem vase metal, razen v Angelini usred Pariza... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Hvala hvala :notworthy: :notworthy: :notworthy: Kaj vse vaš še čaka :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Dej povej Uzzy kaj naš še čaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Hmmmm.... :hmm: malo sem brskal po arhivu O:-) in izbrskal nekaj fotk iz otvoritvenega dneva naslovnega bara... :naughty: Slike so bile narejene ponoci :zzz: , kar je posledica mojega precej poznega prihoda na kraj :grim in zato so precej temne. :rolleyes: Motosvetovci ste pa itaq ostrooki in verjamem, da se boste nekateri prepoznali na slikcah B) . Torej :OK: : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Aha, obljubljene fotke :unsure: :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Pa se: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 ....se.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 ...in se :yea2: : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 (popravljeno) Aha, ce pa koga se zanima O:-) , mu povem, da obstaja kratek video :naughty: pritisne tole povezavohttp://motosvet.tripod.com/ in nato se na sliko (tole zadnjo spodaj) et voala ...slisal bo kaj je imel v debati dodati nas SPIDI... :yea2: Popravljeno Oktober 15, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Ne pozabite DANES 17.10.2003 VELIKO TOČENO PIVO = 300 SIT, ČRNI BULDOG = 300 SIT:beer2: Okoli 20-te ure pa vas bomo pogostili z domačimi slanimi rogljički tokrat bo rogljičkov veliko več :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 17.10.2003 VELIKO TOČENO PIVO =300 SIT, TEQUILA s pomarančo in cimetom = 300 SIT :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 18, 2003 Deli Objavljeno Oktober 18, 2003 kaj pa dons, a je še kej stare zaloge? ne vem kdo je izvedel in priporočil, ampak dons okol treh štirih bo tam zbor lastnikov citroenov BX, upam da jih pride kej več kot trije :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 21.10.2003 - KOSTANJEV PIKNIK Kostanjijada se začne okol 17h. Poleg kostanjčkov bomo stregli tudi domači MOŠT. Vabljeni :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 (popravljeno) INDIAN BIKER'S CAFE & GALERIJA pripravlja novo stalno ponudbo VSAK DAN Ena vrsta piva za 300 SIT :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: PONEDELJEK - Karlovačko 0,5l TOREK - Karlovačko 0,5l SREDA - Zlatorog 0,5l ČETRTEK - Union 0,5l PETEK - Točeni Gosser 0,5l SOBOTA - Točeni Gosser 0,5l NEDELJA - Bandidos 0,33l :beer2: :beer2: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: Popravljeno Oktober 20, 2003. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Uzzy pa ti si car. :beer2: zdej sem bil sam dvakrat nažgan, a dej bom pa kar vsak dan. :lol1: :hmm: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave