Skoči na vsebino

INDIAN BIKER'S cafe & galerija

Noise

Priporočene objave

Le kako bi najbolje izrazil moja čustva ob tej pivovski ponudbi...

A, že vem: :grupni:

uzzy, svaka čast. We'll be there.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj pa si bil ti noise pri uzzyju :o

Drugače pa kostanj v redu (nekateri pa niti ne :hmm: ) pa tole karlovačko se me precej manj prime kot naše pa čeprav ima deklariranih več %. :rolleyes:

Upam da ti ne bo prehitro plina zmanjkalo, pa pazi na mize :devil: , pa upam da bomo v pečki kdaj spekli še kdaj kaj mesnatega <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KOSTANJ spet jutri in pojutrišnjem in ...........

Kostan bomo pekli vsak dan od cca 18h dokler ne porabimo vseh zalog :P

Pridem.... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KOSTANJ spet jutri in pojutrišnjem in ...........

Kostan bomo pekli vsak dan od cca 18h dokler ne porabimo vseh zalog :P

Pridem.... B)

zdaj je pa že res čas da prideš :D

P.S. KOSTANJ SPET jutri :angry: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ljudje, v Indianu skoz dogaja...

Dobra družba, dober kostanj, hladno pivo, krasna muzka in... fenomenalna družba :lol:

Zadnji padalci smo dobili celo narezke - šunkico, olive, kolačke... svaka čast :OK:

Danes sem namreč proslavljal uspešno zaključeno sezono: včeraj še z motorjem, danes me je že pod gasom peljal bmw domov :lol:

In Hanzi: nisi se tako poceni zmazal - še dobiš svoje pivo :beer1: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj pa si bil ti noise pri uzzyju :o

Prišel okrog 21:30...

Noise, večkrat se nam pridruži... We're always having a good time B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dogaja, dogaja, samo če jaz še danes pridem tja gor se moje naslednje vprašanje glasi: Kdaj bo možno pri uzzyu prespat ker jaz sem več gor kot pa kjerkoli drugje. Zakaj bi sploh še domov hodil, če pa se tam najem, napijem, na toplem sem, kaj bi še rad.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Zakaj bi sploh še domov hodil, če pa se tam najem, napijem, na toplem sem, kaj bi še rad.

Ja Hanzi :notworthy: , mene je Monika L. (glej avatar) prepricala kar v Ovalni pisarni :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj bo možno pri uzzyu prespat ker jaz sem več gor kot pa kjerkoli drugje. Zakaj bi sploh še domov hodil, če pa se tam najem, napijem, na toplem sem, kaj bi še rad.

Se čist strinjam... Uzzy, a si lahko prinesemo spalke za v klubsko sobo? :lol:

(ko bodo vsi spali, se ponoči splazim za šank, dam usta na pipco od piva - in samo gas! :lol1: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj se pripravlja za naslednji teden, slišim... (več info sledi ko se vse dogovorimo)... Bližnjevzhodne dogodivščine baje...

Uzzy, pripravi prostor (podri stene press) in računalniški projektor...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da, da, pa kako DaNe ??? :rolleyes:

A tko :o , DaNe ve ali pove noben nic <_< pol samo Sc57Q i slicni B) o vzhodu bliznjem kaj povedo :rolleyes: :OK:

Pa nej tako oStane :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej jutri akcija v Mariboru, v četrtek v Ljubljani! Ne pozabite...

Drugače pa informacija za motosvetovce -- za sredo smo skupaj z indian bikers caffejem pripravili nekaj akcije...

In sicer, Dane bo prišel povedat malo dogodivščin iz bližnjega vzhoda (IRAK, DUBAI) in zadevo popestril s fotkami... potem pa - če bo le sreča mila - si bomo pogledali še kakšne videe ... UPAM NA GETAWAY IN STOCKHOLM 4...

Big screen, projektor in laptop...

Vi prinesite SEBE, KAKŠNE MOTO-VIDEO CD-JE (za računalnik) IN DOBRO VOLJO. IN BODITE TOČNI, DANE ZAČNE S SVOJO PREDSTAVITVIJO OB 20:00!!!

Se vidimo v Indianu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!