uzzy Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Glede na to, da bo Indian v Petek 31.10 in Soboto 1.11 zaprt. Lahko ta teden na za to namenjenem kotičku pred vhodom prižgete sveče za vse motoriste, ki niso več med nami. lp Uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 ...pred vhodom prižgete sveče za vse motoriste, ... Lepa gesta ni kaj B) :notworthy: :yea2: Kako je pa z odgovornostjo in zascito pred (malo moznim :huh: ) pozarom O:-) Pozarna varnost :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 (popravljeno) Hej, tole prenasam iz druge teme :OK: Uzziyu predlagam, da za kako sredo zrihta se striptizeto.... TO MI DELI!!!! Bo kaj iz tega? Popravljeno Oktober 28, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Hej, tole prenasam iz druge teme :OK: Bo kaj iz tega? A je kdo rekel striptizeta?! :yea1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Da ne bo pol spet hostes. Pa še razgaljen po možnosti. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Da ne bo pol spet hostes. Pa še razgaljen po možnosti. :lol1: ....yst osebno ne bi imela nič proti.... O:-) .....mi je bil čisto všeč... :OK: ..... no, lahko bi bil še malo bolj razgaljen.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Mogoče Nekega lepega dne :D P.S.- Če zmanjka parkinga je 100m naprej samopstrežna trgovina VELE, ki ima ogromen parking in je seveda takrat že zaprta PSS: Bubamara :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Bubamara :hmm: :wub: :kva1: aaaaaamamo predlog za striptizeto.... TO MI DELI!!!! :yea2: O:-) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ti menda tud ALLA in ALJA prideta, tako da bo kandidatk za striptizete več kot dovolj :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ti menda tud ALLA in ALJA prideta, tako da bo kandidatk za striptizete več kot dovolj :OK: :OK: Misliš Allo in Alko :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ma ja O:-) Pa ta moja tipkovnica :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 (popravljeno) Jaz nisem kandidatka za striptiz. Ne znam dost z ritko migat..... :P Alla B) P.S. Pa baje zgledam, ko dahauski atlet, to pa ni glih primerno za striptizeto......:D Popravljeno Oktober 29, 2003. Popravil Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 ...Pa baje zgledam, ko dahauski atlet, to pa ni glih primerno za striptizeto......:D :kva1: ...a ja, kdo ti je pa to reko :friend1: ? Striptiz, striptiz, striptiz :grupni: .... Generalka v Indianu, premiera na 3.NFS :P ! Y E S, Y E S, Y E S.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 :kva1: ...a ja, kdo ti je pa to reko :friend1: ? Striptiz, striptiz, striptiz :grupni: .... Generalka v Indianu, premiera na 3.NFS :P ! Y E S, Y E S, Y E S.... :yea2: Reprize ob torkih v IMBT, sredah v OTP in OLP ter 3M, četrtek pri Firestartersih, ob petkih privat žurke in ob nedeljah obisk na domu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 (popravljeno) DA SE TI NE BO KEJ ZGODIL !!! :angry: Popravljeno Oktober 29, 2003. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ...ah, sej ni blo nč, sam mal sm po štengah padu... No sej striptiza sploh ni blo. Zbralo se je veliko število motosvetovcev. B) DaNe je bil odličen ( kot vedno). :OK: Na koncu smo bili vsi zadovoljni (celo Uzzy). :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 S57CQ, hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Ja res je blo dobr. Tudi z moje strani hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Prav luštn je blo včerej, zelo fajn iraško predavanje, družba molto simpatico, samo Bubamara bi se lohka malo manj nališpala :devil: :grim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Bilo je res cool! :OK: Predavanje je bilo izredno zanimivo! :lol1: Pivo je bilo hladno! :yea2: Piškoti dobri! :notworthy: In družba nadvse prijetna!! :P Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Prav luštn je blo včerej, zelo fajn iraško predavanje, družba molto simpatico, samo Bubamara bi se lohka malo manj nališpala :devil: :grim ... ... ka sem pa vedla. da prides TI... :wub: ...je bilo samo zate... :wub: ampak mas prav....bom drugic umetne trepalnice rajs doma pustila.... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Ja, prav hudo je blo... :beer1: :beer2: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ... ka sem pa vedla. da prides TI... :wub: ...je bilo samo zate... :wub: Sej sem vedu, da sem lep! B) B) B) :naughty: Lepši od Mustanga pa od BMW-ja pa Uzzy-ja.... :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 Sej sem vedu, da sem lep! Res si lep Robycop - o tem ni dvoma. Ampak Teya je bla na tvoji R6 najlepšejša. :P :P :P No, lihkar sem prišla domov ... s polno glavo pisanih vtisov Ljubljane in okolice. Res je bilo zanimivo in noro. Uzzy - hvala za pir, dobro musko :yea2: in kanček filozofije O:-) ... Prav tako hvala BMW :wub: , da si me prijazno lociral z enega konca Lj. na drugega --> brez tebe bi se res izgubila ... :wub: ... Mustang hvala za potrpežljivost, Alla :004 tebi hvala itak za vse - ostani taka dušica, Hanzi nehaj s tem fotoaparatom :P ... pa še na koncu vsem HVALA :notworthy: za udeležbo naslednji dan na krvodajalski akciji... res ste vsi ... :yea2: ... se vidimo spet na NFS ... :yea2: ... torej na našem koncu ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 ... ka sem pa vedla. da prides TI... :wub: ...je bilo samo zate... :wub: Sej sem vedu, da sem lep! B) B) B) :naughty: Lepši od Mustanga pa od BMW-ja pa Uzzy-ja.... :grim :grim yeah,right.....na avatarju mogoče res.....ampak to zato, ker mi ne nosimo sončnih očal......drugače je pa to stvar diskusije...v Indianu ob pivu seveda... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave