S57CQ Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 LP Ja ni kaj - prijetno sem bil presenecen nad stevilom zbranega obcinstva in nad vzdusjem. :OK: Seveda brez tehnicne podpore Noisa ter logistike Uzzy-ja ne bi slo. :notworthy: Zahvaljujem se vsem skupaj za prijeten vecer in seveda ko bo mozno spet pridem. Do tedaj pa seveda budno spremljajte "forum reports"... :yea2: LP DaNe Zagreb Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 Ja bilo je res super, da se še enkrat zahvaljujem nima smisla, ker bo izpadlo vse skupaj že pocukrano. V glavnem Dane in Mariči se poznata, tko da bomo zadevo ziher še kdaj ponovil, sej maš ziher še kej materiala, ki ga še nismo vidli. Ta zadnji grupici pa sam še tole : :beer2: :beer2: :friend2: :friend1: :004 :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 (popravljeno) Ja ni kaj - ... LP DaNe Zagreb ...ludo i nezaboravno! O:-) A zdej so v Zagrebu nekateri pomoci potrebni! :? :D Kje bodo za une, ki jih zanima in neprisotne seveda, objvljene fotke? Hanzi :hmm: Popravljeno Oktober 31, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 DaNe: tudi če bi imel še tretjič kje slikce bi jih pa še takrat prišel pogledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 Uzzy, sam da ne boš pol ti nadomeščal striptizet in bo zadeva zgledala nekako takole...... ;) :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Ja, prav hudo je blo... :beer1: :beer2: :SS O:-) p.s.:HVALA... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 tudi Korošica in Gorenjci sop prišli pogledat DaNeta :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pissmonkey Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 tudi Korošica in Gorenjci sop prišli pogledat DaNeta :yea2: Monkey biznis... :) Pa zraven Alle sem :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Pa zraven Alle sem :wub: Yst sm tud blizu... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Yst sm tud blizu... B) Tudi Tadej the Mašinca-Man je sumljivo blizu Alli ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 (popravljeno) Hvala vsem, ki ste prižgali svečko in s tem podprli idejo biker's cafeja. P.S - Prižigali jih boste lahko še jutri Popravljeno November 1, 2003. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Sej sem vedu, da sem lep! B) B) B) :naughty: Lepši od Mustanga pa od BMW-ja pa Uzzy-ja.... :grim :grim <_< To sploh ni možno. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 <_< To sploh ni možno. Seveda ne, morate najprej ugotovit kdo ima bolj razkosen "ljubavni tepih" :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Slučajno sem naletel na tale plakat, čisto frišen iz tiskarne: Zgleda da Indian pripravlja nov program predvsem za nežnejši del klientele... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tatjana Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 kaj je pa bilo moreče ? Hallo! Nič pretresljivega, VSE POHVALE VREDNO, samo muzika je bila premirna (moreča) potem pa se je razvilo v prijetno srečanje in klepet!!! :) :) LP Tatjana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 oki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 Tudi Tadej the Mašinca-Man je sumljivo blizu Alli ;) BZZZZZ! BZZZZZ! BZZZZZ! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 Vse je gladko, kot dojenčkova ritka......... :rolleyes: O:-) B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 Vse je gladko, kot dojenčkova ritka......... :rolleyes: O:-) B) Alla B) Jest to hočem videeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttt!!!!!! :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Vse je gladko, kot dojenčkova ritka......... :rolleyes: O:-) B) Alla B) No a vidis, prej mi pa nisi hotela verjet, da bo res tako gladko. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tatjana Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Vse je gladko, kot dojenčkova ritka......... :rolleyes: O:-) B) Alla B) No a vidis, prej mi pa nisi hotela verjet, da bo res tako gladko. Tadej Po uporabi masince je ponavadi gladko. :lol: L.P. Miran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Vse je gladko, kot dojenčkova ritka......... :rolleyes: O:-) B) Alla B) Jest to hočem videeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttt!!!!!! :hmm: :hmm: :hmm: videt, pobožat, ... lice prislonit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Tadej the mašinca man??? hehhehe mi to z ostrimi zobki delamo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 (popravljeno) evo nekaj slik iz otvoritve razstave Yerija Dave: zradiral sliko. Najvecja dovoljena resolucija je 800x600 Popravljeno November 5, 2003. Popravil Dave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 (popravljeno) druga slika Popravljeno November 5, 2003. Popravil jezdec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave