Mustang Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 :notworthy: :004 Ta drug je od Mariči, da se nauš ustrašu :OK: Sploh se ne bom ustrašu, daj še enega! :beer2: :) Uzzy pripravi se, verjetno z bmw-jem prideva jutri okrog poldneva! I have only one word: "Karabaja" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 Vceraj v Indianu solo raiderji imeli viteske igre :D :D :D lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 Vceraj v Indianu solo raiderji imeli viteske igre :D :D :D lp In zelo zanimivo predavanje iz zgodovine viteštva... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 Izvedeli smo tudi kaj je to "chainmail" (verižna pošta). Kakšen nick ima že naš vitez? Ker moral bi biti "vitez". aha, pravkar sem videl, da je nick "vitez" že zaseden, ampak še nima nobene objave. V temi "kako sem izbral pravi motor" pa ne najdem več njegovega posta, ki ga je omenil. zgleda eden preveč briše, svoj suck pa pusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 Kakšen nick ima že naš vitez? Ker moral bi biti "vitez". Preživeli smo res lep srednjeveški večer. :OK: Vitez se pa skriva pod jurijs, čeprav bi bil raje Iceman ali Icy.... (A se mi kej pozna, da sem postal vseved ??? :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Uzzy gre jutri po daljšem času spet na (sveže servisiran) motor; stari, srečno vožnjo, veliko uživancije in čim manj zamrznjene vode v kolenih ti želim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Uzzy gre jutri po daljšem času spet na (sveže servisiran) motor; stari, srečno vožnjo, veliko uživancije in čim manj zamrznjene vode v kolenih ti želim :lol1: Kaj ima zrihtan motor. Pol bo pa treba gumo zažgat, da vidmo če sklopka dobro drži. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 22, 2003 Deli Objavljeno November 22, 2003 Uzzy gre jutri po daljšem času spet na (sveže servisiran) motor; stari, srečno vožnjo, veliko uživancije in čim manj zamrznjene vode v kolenih ti želim :lol1: Gracias. Šel do Žalca in nazaj. Bilo fenomenalno. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 22, 2003 Deli Objavljeno November 22, 2003 Uzzy gre jutri po daljšem času spet na (sveže servisiran) motor; stari, srečno vožnjo, veliko uživancije in čim manj zamrznjene vode v kolenih ti želim :lol1: Gracias. Šel do Žalca in nazaj. Bilo fenomenalno. :D MA KAJ FENOMENALNO.........................................zdržal je!!!!!!!!!!! BTW vreme sem mislu :rolleyes: O:-) :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 Uzzy gre jutri po daljšem času spet na (sveže servisiran) motor; stari, srečno vožnjo, veliko uživancije in čim manj zamrznjene vode v kolenih ti želim :lol1: Gracias. Šel do Žalca in nazaj. Bilo fenomenalno. :D Uzzy spet na motorju :yea2: :yea2: Uživaj, tudi mojega bom kmalu skupaj setavil in upam da bo še kaj lepega vremena letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 ...no, koncno smo skurili prve zvocnike... :yea2: :devil: ...mislim, da je bil ze skrajni cas... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 In zdaj bom harmoniko s seboj privlekel da ne bo tako dolgčas :yea2: :kva1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 25, 2003 Deli Objavljeno November 25, 2003 INDIAN SPET BRCA Evo ene par obvestilc, glede na to, da nisem že dolgo nič pisal :D PETEK 28.11.2003 - WHISKEYCOLA -300 SIT, mešanica se začne točit od 18 ure dalje VABLJENI Seveda to ne izniči Gosser Petka :D :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 25, 2003 Deli Objavljeno November 25, 2003 (popravljeno) Sledeče obvestilo se glasi : OD Danes 25.11.2003 Lahko pri nas kupite tudi življenepis najbolj znanega Hells Angels-a Sonny Barger-ja, preveden v Hrvaščino Knjigo pošljemo tudi po pošti. :yea2: P.S. - V kratkem bomo ponudili tudi Benkino Knjigo PO ZEMLJI OKOLI SVETA ( Upam da že naslednji teden) Popravljeno November 25, 2003. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 25, 2003 Deli Objavljeno November 25, 2003 Kot sem obljibil ene par obvestilc tukaj še zadnja novost tega tedna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno November 25, 2003 Deli Objavljeno November 25, 2003 Uzzy, pohvalno. Na sejem pa pridem, mam za prodat nekaj stvari. :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno November 25, 2003 Deli Objavljeno November 25, 2003 Res, dobra ideja, uzzy! Jaz imam kar nekaj robe za Drag Starja in harleya, ki je naprodaj (roba, ne harley :P ) Se pa itak (verjetno že jutri) vidimo in v živo vse zmenimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 26, 2003 Deli Objavljeno November 26, 2003 INDIAN SPET BRCA Evo ene par obvestilc, glede na to, da nisem že dolgo nič pisal :D PETEK 28.11.2003 - WHISKEYCOLA -300 SIT, mešanica se začne točit od 18 ure dalje VABLJENI Seveda to ne izniči Gosser Petka :D :beer2: Pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 26, 2003 Deli Objavljeno November 26, 2003 WHISKEYCOLA -300 SIT, :hmm: ....minus tristo sit..... ...spiješ in dobiš 300 sit. :hmm: A je to mogoče. :rolleyes: Pridite in se prepričajte. :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno November 26, 2003 Deli Objavljeno November 26, 2003 :hmm: ....minus tristo sit..... ...spiješ in dobiš 300 sit. :hmm: A je to mogoče. :rolleyes: Pridite in se prepričajte. :P :P :P :hmm: Mislim, da je bil uzzy prijazen in je za razliko od drugih "konobarov" jasno povedal, da bo gostova denarnica za -300 SIT tanjša... :D Svaka čast, uzzy, ti si res fer :notworthy: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 26, 2003 Deli Objavljeno November 26, 2003 Pridem... a spet prideš, pa tebi bom moral dati inventurno številko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 any comments ? ( na sejemček) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 any comments ? ( na sejemček) Prišel sem...in prihodnjič pridem spet.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 V soboto sem se s kolegom ustavil ne eni pijači. Virta ni bilo doma je pa bil na terasi parkiran njegov bike - foter od mojega. Daj Uzzy povej, ima starček 40 ali 140 TKM na grbi. V glavnem - Uzzyeva boljša polovica naju je prijazno postregla, malo smo poklepetali in zadovoljna sva odšla. Če ne prej, se vidimo enkrat spomladi, ko pridem z mojimi Prleki, da naredimo bolj konkreten primanjkljaj - v hladilnikih in sodih. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Prišel sem...in prihodnjič pridem spet.... Ni me blo :( Za naslednjic pa ne vem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave