Skoči na vsebino

INDIAN BIKER'S cafe & galerija

Noise

Priporočene objave

Recimo da je bil sejem kot prvi uspešen. Prodal eno zadevo za katero šđe nisem dobil $. Ampak mislim da jih bom :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Smo bili Killroy, Zeus in moja malenkost, v bistvu smo pršli bolj pogledat lokalček :yea2: kot pa sejem, tolk da ne vem glih kolko je bil uspešen, ampak kakav pr uzzyju je zakon :notworthy: , aja pa še to bli dmo edini z motorji :hmm: , razen enega zeypherja, k pa predvidevam da je bil uzzyev...U glavnem spomladi spet pridemo!

LP by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A smem vprašat iz kje ste prišli.

Moram vas pohvalit :yea2:

Kekec: pošlji ponudbo na PM lahko tudi moniki ker čelada je njena. Aja velikost S stara dve leti prevoženih cca 2000km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kekec: pošlji ponudbo na PM lahko tudi moniki ker čelada je njena. Aja velikost S stara dve leti prevoženih cca 2000km

Hanzi,velja-čelado bo potrbovala moja hči-vendar šele za prihodnjo pomlad...zatorej se mi še ne mudi...kolikor boš imel novoletni skonto-pa sporoči na PM...Hvala !

Lp-obema...

Popravljeno . Popravil kekec III
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z eno besedo na splošno bilo uspešno. Stvar se se bo ponavljala vsako zadnjo Nedeljo v mesecu z izjemo decembra.

Daj Uzzy povej, ima starček 40 ali 140 TKM na grbi.

Ni točnega podatka, saj števec ni 100% originalen.

bli dmo edini z motorji  , razen enega zeypherja, k pa predvidevam da je bil uzzyev

Ja tisti dan je prišlo vse skupaj 9 motorjev, seveda brez mojega,jaz se itak vozim vsak dan. Seveda ste bili pa ta prvi, ki so prišli :D

Se vidimo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom kr jest odgovoru:pršli smo z Bleda. Pa hvala za pohvale,se morjo drugi mal zamislt(Motoristični kafe inu sejem,pa vsi z avti....ccc.... :hmm: :) )

NI ZIME ZA ESKIME!!! :)

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na sejmu je gospod motorist iz Kopra :P prodal celo dve jakni... vendar za nobeno se ni dobil cekinov.. baje jih dobi jutri v OLPju... :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na sejmu je gospod motorist iz Kopra :P prodal celo dve jakni... vendar za nobeno se ni dobil cekinov.. baje jih dobi jutri v OLPju... :yea2:

Možakar je star 30 let !

..pa še vedno tako naiven.... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej je šlo bolj za karitas zadevo. Vsi so nekaj dali , pa noben ni za to nič dobil.

Super!

Drugič pridem tudi jaz vendar ne bom nič dal, imel pa bi marsikaj. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Vsem motoristkam želi Indian Biker's cafe VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO z nešteto zadovoljnimi kilometri

Obenem vas vabim na manjšo predbožično žurkico 24.12.03 s pričetkom okoli 18h

post-20-1072168887.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsem motoristom Indian Biker's cafe želi VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO z nešteto zadovoljnimi kilometri

Obenem vas vabim na manjšo predbožično žurkico s pričetkom okoli 18h

post-20-1072169150.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:wub: :wub: :wub:

uzzy :wub: za tole si pa zaslužiš en velik cmok...( he, he, he, fantje...naš je pa nagi, vaša je pa oblecena... :yea2: :grim )

se vidjamo... :004

post-20-1072169649.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsem motoristom Indian Biker's cafe želi VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO z nešteto zadovoljnimi kilometri

Obenem vas vabim na manjšo predbožično žurkico s pričetkom okoli 18h

..pridem...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torek 30.12.2003 Vas Indian Biker's cafe vabi na PREDNOVOLETNO ZABAVICO s pričetkom okoli 18h

Ja se vidmo, če bom pri sebi :OK: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torek 30.12.2003 Vas Indian Biker's cafe vabi na PREDNOVOLETNO ZABAVICO s pričetkom okoli 18h

seveda...pridem ....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!