uzzy Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Nažalost rezervacij ne smem sprejemati :D , tako da velja pravilo kdor prej pride prej melje. Vsekakor bomo poskusili stvar drugače organizirati kot zadnjič, tako da boste lahko vsi več videli. Še eno pomembno obvestilo : VESELA NOVIČKA JE Indian Biker's cafe sedaj posluje med tednom do 23.00, PETEK in SOBOTO do 24.00 V Februarju smo pripravili posebno akcijo brezalkoholnih pijač in tujih piv in manjšo razstavico slik iz Padove Lp Uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 4, 2004 Deli Objavljeno Februar 4, 2004 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Nova pijačka je nastala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 IBGC je dobil pravega Indiana :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Konec kletarjevega posta?? :hmm: Vsaj danes si privošči :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Februar 8, 2004 Deli Objavljeno Februar 8, 2004 LP Gospe in Gospodu Hočevar :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 IBGC je dobil pravega Indiana :yea2: Čeprav zgleda, kot da samo jaz dajem Indiana Uzzyju, bi rad povedal, da je bil Indian darilo od obeh naju z bmw-jem. Stoji pri Uzzyju na polici nad šankom, tako da si ga lahko ob pivu v miru nagledate ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Konec kletarjevega posta?? :hmm: Vsaj danes si privošči :) To je bil samo uvod za v soboto. Ogrevanje. :devil: :devil: U nedeljo me je pa glava pekla :wacko: , po moje tud Kletarja B) ... P.S. Pa tale "pravi" Indian je res luškan, mislm, da je Uzzy tolk srečen, da bo Mustang dobil zaposlitev v baru. Bmw pa tud, mogoče v kot nabavni... B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Pa vso srečo pa pivo novopečenima zakoncema Hočevar! B) B) B) :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Pa vso srečo pa pivo novopečenima zakoncema Hočevar! B) B) B) :OK: :grim ah ... fantje ... O:-) :wub: B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Čeprav zgleda, kot da samo jaz dajem Indiana Uzzyju, bi rad povedal, da je bil Indian darilo od obeh naju z bmw-jem. Stoji pri Uzzyju na polici nad šankom, tako da si ga lahko ob pivu v miru nagledate ;) Ja res je, pa še enkrat hvala obema. Zasedel je častno mesto nad šankom pod lučko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 ah ... fantje ... O:-) :wub: B) :D trust me - you'll be sorry :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Ne pozabite na jutrišnje predavanje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 In ne pozabite pred ogledom obiskati bankomata (za plačilo PFS ali IMOTA :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 Ne pozabite na jutrišnje predavanje :D DANE = S57CQ, naš poročevalec iz daljnih krajev .... za tiste, ki ne veste ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Bilo super fino fajn. Hvala S57CQ-ju za zares zanimivo predavanje :notworthy: :) Upam, da bo kaksna fotka gor padla, sploh od hockota v nepalski opravi :D :D :lol1: lp B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Pa tale "pravi" Indian je res luškan, mislm, da je Uzzy tolk srečen, da bo Mustang dobil zaposlitev v baru. Hja, potem bo moral pa malo povečati kapaciteto bara, če pride noter kelnar mojega kova B) * Ja, predavanje je bilo super, hvala Dane! Družba pa itak krasna. Hvala zakoncema Hočevar, že vesta zakaj :lol: * Razbijem veliko kozarcev, pa je v večjem lokalu lažje pometat... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 DaNe, majstore. :notworthy: H&M, hvala. (Če bi prej vedu, ne bi metinga čaja pil. :P ) Vsem tistim, ki vztrajate v svojem virtualnem svetu in se nočte prikazat v realnem - enkrat poizkuste. Videl boste, da ni nemoralno, niti nezakonito pa tud ne redi. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Od mene nekaj slikic: Gospod Hočevar je "prišel" večeru primerno oblečen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Kletar v vlogi sumo borca (poglejte si čop na glavi) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Še ena slika občinstva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 v levem zgornjem kotu, rahlo zatemnjen sem pa jaz !! :kva2: Sym ki je zraven sedel se pa je tudi dobro skril !! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Kolk ma pa uzzy lepo majico :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Bilo super fino fajn. Hvala S57CQ-ju za zares zanimivo predavanje :notworthy: :) Upam, da bo kaksna fotka gor padla, sploh od hockota v nepalski opravi :D :D :lol1: lp B) ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 ..pridem... Keke, slovnično pravilno se reče: ...sm biu pršou.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave