uzzy Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 :hmm: Ostalo prilepi hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Tokrat upajmo, da nam bo vreme bolj naklonjeno in se bo bolšji začel odvijati v pravo smer. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Vprašanje, ker še nisem bil na tem sejmu : se prodaja samo določena roba ali kar koli pripelješ motorističnega - da nehim samo firbec past, bi že sabo kaj pripeljal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 absolutno karkoli je tako ali drugače povezano z motorizmom.Dobrodošli tudi taki ki sami kaj izdelujete. P.S.- Vstopnine ali miznine ni, ker se stvar dogaja na vrtu Indiana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 :hmm: Ostalo prilepi hanzi No saj zdaj pa lahko tudi sam :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 absolutno karkoli je tako ali drugače povezano z motorizmom.Dobrodošli tudi taki ki sami kaj izdelujete. P.S.- Vstopnine ali miznine ni, ker se stvar dogaja na vrtu Indiana. ..pridem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Super je že to da vidiš kak znan obraz :P Zanima pa me če se tudi kaj proda? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Zanima pa me če se tudi kaj proda? Prodaja kave in ostale ponudbe je tekla bolje kot običajno. :beer2: In to v veliko veselje prisotnih (pa tudi Uzzya) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 (popravljeno) Prodaja kave in ostale ponudbe je tekla bolje kot običajno. :beer2: In to v veliko veselje prisotnih (pa tudi Uzzya) :D ah itak :D :yea2: Drugače pa čist zares, nekaj se je tudi že trgovalo Popravljeno Marec 4, 2004. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Bo treba pridet vsaj na pivo. Me letos še ni bilo. Po moje so krivi snežni zameti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Marec 5, 2004 Deli Objavljeno Marec 5, 2004 Jaz sem bil letos prvič,in sem lahko res spil samo pivo.Tako,sem se odločil da pridem tud na naslednega konc meseca,ko bo sigurno lepše vreme in tudi vzdušje temo primerno.Se vidimo. :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 Jaz sem bil letos prvič,in sem lahko res spil samo pivo. petra...is a guy?! Damn! Gotta be careful these days! :wacko: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 petra...is a guy?! Damn! Gotta be careful these days! :wacko: :lol: Mustang :grim bodi brez skrbi ,okus me še ni zapusto :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Drage Dame, dneva je skoraj že konec, a žal prej ni šlo. Vse naj naj za 8.Marec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 (popravljeno) evoga .... Popravljeno Marec 15, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 :hmm: aha tole je pa v šmarci :hmm: je opazilo moje detektivsko oko,blizu je pa avto šola kjer sem delal izpit pred enim letom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 (popravljeno) ja pa še nekaj je v Šmarci :D :D :D Popravljeno Marec 15, 2004. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 Uzzy......sej vemo,da si ti celo noč unga korenjaka delal.......seveda vse za NAŠE DRAGE DAME!!!!!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 Da ne brskam po celem forumu za del.čas... Je ob sredah tudi normalno odprto? Če je, pridem danes pop. s Kužatom iz N.m. ne eno kavo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 (popravljeno) Je ob sredah tudi normalno odprto? Vedno je odprto, normalno !!! :yea2: Popravljeno Marec 17, 2004. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 Delovnik : PON - ČET : 08.00-23.00 PET: 08.00 - 24.00 SOB: 09.00- 24.00 NED: 09.00-22.00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave