Damian Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 Da ne brskam po celem forumu za del.čas... Je ob sredah tudi normalno odprto? Če je, pridem danes pop. s Kužatom iz N.m. ne eno kavo :beer2: Sem bil na kavi, lep lokal, predvsem pa motorističen. Se vidimo še. LP D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Danes si bil spet nakavi in končno sva se spoznala. Kot sem že rekel Prijeten možakar :yea2: NE POZABITE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Uzzy, a te je dons al te ni? :hmm: Sem mu naročila, naj te. :wub: Ampak sumim, da te ni. :angry: Za vsak slučaj te bom kar jaz: :004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 jah v bistvu me ni ker je bil folk notr, pa bi se mogla pol zgovarjat nate :D :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 jutri.................. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 pripravi parkirni prostor za mopede Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Uzzy ali Marija, danes zvecer zame pivo. Tisto, ki je 300 sit .) :D lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 ni pene, ups...... je, sam če ga pravilno natočiš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Vceraj bil tam, na kavici, pa kokakolci, lusten plac, prava muzika, pogresal terasco (premrzlo) nikjer nisem videl stange, to pa pogresajo nase bajkrke prijazne deklce. Dej zabetoniraj eno nahitrco:) Se se oglasimo k bo mal toplej:) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Ni problem za štango, mam eno ki se dvigne sam če se tapravo dekle najde :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Uzzy, če bo pod štango še fontana, si pa sigurno zmagal! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Uzzy, če bo pod štango še fontana, si pa sigurno zmagal! O:-) a tko ... kako pa veš ... a si to že kje vidla ... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 a tko ... kako pa veš ... a si to že kje vidla ... :P :D A bi rad, da sliko nalima?? :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Uzzy, če bo pod štango še fontana, si pa sigurno zmagal! O:-) Hja, samo menda da potem štanga zgubi. Kaj že, :hmm: menda trdnost. Bilo videno, je prav žalostno zapognjena dol visela. :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 a tko ... kako pa veš ... a si to že kje vidla ... :P :D Nekoč sem bila nekje, kjer so besno poplesavali, krivili štango in ribarili v fontani - ene vrste triatlon ... :yea2: Misliš, da so morali v Tolminu narisati nov zemljevid, ker smo jim premaknili zgodovinska obeležja! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Hja, samo menda da potem štanga zgubi. Kaj že, :hmm: menda trdnost. Bilo videno, je prav žalostno zapognjena dol visela. :cry: :cry: Ja. Ob takih se še štanga povesi. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 (popravljeno) ma spljoh ni pene :D smo še mladi :yea2: Popravljeno April 1, 2004. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 SOBOTA - 10.04.2004 - VELIKONOČNA ŽURKA SABBATH BLOODY SABBATH :yea2: Vabljeni ! P.S. - V Nedeljo in Ponedeljek INDIAN ZAPRT ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 SABBATH BLOODY SABBATH :yea2: A mi nežidje mamo tud prost vstop??? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micamaca Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Ja brez vas ni "bloody". Joj kok sem nesramna. Zdej bojo pa po men udarl, da sem proti židom. Da se noute trudl. To je blo mišlen kot joke. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Ja brez vas ni "bloody". Joj kok sem nesramna. Zdej bojo pa po men udarl, da sem proti židom. Da se noute trudl. To je blo mišlen kot joke. O:-) ...ja ze, ze, sam a to ne drzi vec, da je v vsakem hecu mal resnice? ;) No pa, da se res noute trudl. Tud je blo mišlen kot joke. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micamaca Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Res je na cajte me mal zloba popade. Maš prou. He, he, he.... :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Od te nedelje dalje se bo bolšji sejem izvajal vsako nedeljo, s seboj prinesite , staro šaro, kup denarja in ogromno dobre volje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Od te nedelje dalje se bo bolšji sejem izvajal vsako nedeljo, s seboj prinesite , staro šaro, kup denarja in ogromno dobre volje :D ti pa priskrbi kokice, smoki, palcek..se ne da sam pit, pa nic jest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 če bo frka tud k'kšno obaro zrihtamo na hitrco, sej manm kr neki znancev v šmarci :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave