uzzy Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Današnji sejem žal ni uspel, upam in želim si da se bo v prihodnje bolje prijel, vsekakor bomo poskusili zainteresirati ljudi, da s seboj prinesejo svojo odvečno robo in rezervne dele. lp Uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalimero Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 prišli pogledat pa čeprav ni bilo nič nam ni blo žal ker tako dobre kave po oštarijah že dolg nismo pili .pa lep pozdrav lastnikoma sploh pa prijazni postzrežbi. PRIPOROČAMO :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Najlepša hvala :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Allways Dogaja Ponudba velja od zdaj do preklica :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 :huh: ??? :cry: :cry: :cry: :cry: ....pridemo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Kekec ponavdi reče "pridem..." Jaz bom ob tej priložnosti rekel: "Ne me jebat!" :cry: Čeprav... Učimo se iz zgodovine. Indian Motorcycle Company je tudi propadel. Potem je postal legenda in najbolj iskana roba. In nato je kot Feniks vstal iz pepela in razprostrl krila. Morda bo z Indian Biker's Cafe isto. Srčno upam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Fuck me harder!!!! Zakva pa to??? No ja nas ne bo, ker imamo sestanek ravno na ta dan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Samo enkrat sem bil v Indian biker's kafetu. Sedaj pa ugotavljam, da sem bil v bistvu 3x. Prvič, zadnjič in nikoli več :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Pridem jutri (oz. danes :wacko: ) against all odds. Da se ubijemo od pića :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Ma ne no! Pa ravno zdaj, ko se začenja sezona. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Vsaj za nekatere od nas je bil ta lokal zakon. Obema vama želim, da bi nekoč zopet kje odprla en taprav lokal za motoriste kjer se vrti taprav rock in kjer je pravo vzdušje. Na motozborih se pa itak kje srečamo. Danes sigurno pridem. Lp Damjan :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Sej veste kako pravijo "Po vsakem dežju(kaj že.........aja)trava zraste :D Eni so se ga že včeraj ubili s pijačo, ampak bodo danes brez problema stregli :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Uzzy WTF :angry: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Ja.......zamer al pa ne........najlaži je puško u koruzo vržt!!!!!!! .....prideva............. :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Samo enkrat sem bil v Indian biker's kafetu. Sedaj pa ugotavljam, da sem bil v bistvu 3x. Prvič, zadnjič in nikoli več :cry: Zakaj pa, lokal je lusten, res da ni blo velik gostov, smo bli okol 14h u prolazu, pa bomo enkrat mal kasnej probal, k bo kej vec zivlja not, pa k bo bol toplo, pa terasca. Tebi Uzzy pa ena slikca, k glih pase zraven, da ti mal popestri zidove ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 ... pa bomo enkrat mal kasnej probal, k bo kej vec zivlja not, pa k bo bol toplo, pa terasca. Dvomim... :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 ..uzzy come... ..uzzy go... p.s. pa ravno sem hotel napisati ...pridem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Zakaj pa, lokal je lusten, res da ni blo velik gostov, smo bli okol 14h u prolazu, pa bomo enkrat mal kasnej probal, k bo kej vec zivlja not, pa k bo bol toplo, pa terasca. Tebi Uzzy pa ena slikca, k glih pase zraven, da ti mal popestri zidove ;) khm, khm... A si ti dobro prebral zakaj točno gre tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 DOBRO JUTRO DŽEZERI :yea2: Bilo je noro in nepozabno.Hvala vsem ki ste prišli in se pozabavali skupaj z nami. Klimbra ne vem če si opazil al ne PUŠKA JE ŠE ZMERI NA RAMI ! :yea2: Do petka delamo normalno, prlette kej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 khm, khm... A si ti dobro prebral zakaj točno gre tukaj? ..ejheta ejheta, gulp :o , o zdej sem sele zasledil, Ja kurc pa tak lokal enkat edinkat in nigdr vec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 Uzzy, hvala za gostoljubje in (kot vedno) odlično postrežbo! Pogrešal bom Indiana :cry: Ampak: ne daj se Ines! Tako da veš: od tebe pričakujem "a glorious come-back!" In vsem v zadnji sobi: hvala za odlično družbo in upm, da se kmalu spet vidimo! Če ne drugje pa v OLPu :angry: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 Bilo je super vceraj, sem se zdele bolj svoh :D :D :yea2: :yea2: Sicer pa res skoda zaradi zaprtja. Kateri lokal mi bo pa od zdaj najlubsi? Ga ni... :cry: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 ja sigurno prletim do petka še kak dan. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klopotača Objavljeno April 28, 2004 Deli Objavljeno April 28, 2004 zanimivo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 mene pa cist tko zanima, ko berem tukaj kako je nekaterim zal, pa uzzy vrni se pa tralala hopsasa, kolkrat ste bli pri uzzyju na pijaci. za pijaco stejem tut usivi deci soka, deci vode. ne velikrat. rednih gostov je blo malo iz nasih vrst. je bolj fancy dobit se v OLP, pa nekem nam ne tako ljubemu lastniku metat tolse v denarnico. se lepse je pa kljubovat angelom na 3M in kazat svoje kreda premozenje ljubljanski mladini. pri uzzyju je bil plac za parkirat skor dost velik, cene ne zasoljene, lastnik iz nasih vrst, lepa furca do lokala in nazaj, idelano mesto na poti stajerska obala, dolenska gorenska, a ni zazivel.mogoce je prevec racunal na pripadnost. uzzy za sloves lokacije sem slisal ze prej, nisem pricekoval, da bo kaj, a slisim, da ti je ratalo veliko. zal mi je, ker nisva kaksne rekla na to temo. bil se parkrat proti koncu in vedno mi je bilo vsec. mogoce pa pridem se danes. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave