Max Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 ... INDIAN NI MRTEV, še manj pa Uzzy&Mariči Indian trenutno samo počiva :D :kva2: Uzzy to so besede! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Uzzy - dobra majica danes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 :D :yea2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Uzzy - dobra majica danes. Kar je dobru, nej slabu! B) B) B) :grim :grim Pa tut počitek je potreben. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 A lahko nekaj slikic prilepim iz (zaenkrat)zadnjega množičnega obiska :rolleyes: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Kaj hočeš od mene :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Aja tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 A se kaj greš :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Nekdo je spregledal vrata :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Ne boš me kletar :angry: sem dobro treniral s supercami :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Zmagal smo :lol1: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Tudi obiskovalke so bile Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 ki pa so se utrudile nekam zgodaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 (popravljeno) A lahko nekaj slikic prilepim iz (zaenkrat)zadnjega množičnega obiska :rolleyes: :? Hanzi odlicne fotke, :yea2: ker vecini ni bila usojena osebna prisotnost :cry: Popravljeno Maj 2, 2004. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 hanzi, dobro si nas ujel v akciji :yea2: :yea2: :D :D O:-) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Akcija-reakcija! B) B) Hotschko je gulfow, missis Alla pa tud! Pa mel sem že poškodovano ramo, od Allinega polaganja :naughty: ! Odličen photo-session, 10Q Hanzi! :grim Pa yst sm tut dobu lubčka od gospona Pepsyija! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Hja, kaj naj rečem :D Kot sem obljubil, Indian samo počiva. Minila je faza, spanja in začeli smo intenzivo iskanje, da pa ne ponovimo napake z najemanjem prostora, ki je zadnjih nekaj let na slabem glasu, bom sprot spraševal ljubljančane o ogledanih lokacijah oziroma barčkih. Zaenkrat se ne bomo šli total maximum biker's cafe-ja, marveč kafič, ki bo posloval normalno bo pa največji povdarek na WELCOME BIKERS pomenu. Tokrat me zanima, če kdo pozna AHA bar v Župančičevi Jami, na Štihovi ulici. Stvarca je majhna cca 40m2+nekaj vrtička in dela do 22h, tako da bi bil lahko dnevni bikers point :yea2: Hvala za vse info LP Uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Hja, kaj naj rečem :D Kot sem obljubil, Indian samo počiva. yeah!!! :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Tokrat me zanima, če kdo pozna AHA bar v Župančičevi Jami, na Štihovi ulici. Stvarca je majhna cca 40m2+nekaj vrtička in dela do 22h, tako da bi bil lahko dnevni bikers point :yea2: IMHO premalo + prehitro zapiranje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 (popravljeno) IMHO ? What the fuck is ...... Zakaj je ta fuck podčrtan, jst nisam nič povdarjal :hmm: Aja pozabil napisat, da sem dobil že dovolj osebnih info, tko, da se ne vidimo v Župančičevi jami :cry: Popravljeno Junij 15, 2004. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 IMHO ? What the fuck is ...... IMHO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Thanks, jebiga se vid kolk netam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 AREST BAR otvoritev: v petek, 23. julija 2004 po 17. uri pa do nezavesti. V prostorih IBCG Šmarca pi Kamniku. Tudi novi lastnik, znani avtokrosist Brane Prezelj oblublja, da bomo tudi v novem lokalu dobrodošli ljubitelji piva in bencina, obljublja pa še prav posebno presenečenje. Torej, pustimo se zapreti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 (popravljeno) Brane naproša Vale in hotschota, naj vsaj danes pustita štango pri miru.... :P Popravljeno Julij 23, 2004. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 tradicija, Šmarskega bikerizma se nadaljuje :yea2: , midva z Mariči in še nekaj frendov obvezno prideva danes pogledat. Branetu seveda želiva vse najnaj in več sreče. :yea2: Oba sva prepričana DA MU BO USPELO GOOD LUCK ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave