Lucky Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Se vidimo danes, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Se vidimo danes, a ne? a) da B) seveda c) kakopak d) yes e) kako da ne f) shure g) ja h) zihr i) obavezno j) pridem * ustrezno obkroži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Še dobro da sem še tole zdele brat. se vidimo v roke ene ure :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Mmmmmmmmmmmmm je blo dobr. Še krožničke smo polizal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2003 Jaz sem bil pa prehitro tam in prehitro odšel, da bi se tudi posladkal... :( Pa drugič :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Njami!!!!! Mariči :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Komplimenti kuharici, a ni Hotsko neki tulil, da bojo tile torki tradicionalni? Z baklavami? Mariči, to mi deli.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ....... a ni Hotsko neki tulil, da bojo tile torki tradicionalni? Z baklavami? ........ Kletar ima vedno prav :notworthy: in ga moramo ubogati :yea2: Če ga bo še Mariča, smo pa že zmagali. :OK: Še enkrat bravo Mariča in še kdaj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Vsekakor naju veseli, da ste bili zadovoljni in seveda da bomo stvar še ponovili. PETEK 26.09.2003 - Tequila Party s Hosteso začetek ob 18.00 Tequilo bomo servirali na drugačen način, kot je to običajno. Hostesa bo druga kot prejšnji teden :D :devil: VABLJENI V MNOŽINI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Tequila mit Wurm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2003 Tequilo bomo servirali na drugačen način, kot je to običajno. Hostesa bo druga kot prejšnji teden :D :devil: A bomo sol lizali iz hostese? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 jezik maš že pripravljen :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Sol se liže s hostese??????????? :? :hmm: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Glede na to, da se pravkar odvija fuzbal, bom dal izjavo v stilu "pokojnega" selektorja Srečka Katanca: "Baklava...svaka čast. Kapo dol." Na tekilo pa tut pridemo - Uzzy je obljubljal celo nekakšno tekilo presenečenja (srčno upam, da je to res lizanje soli s hostese :naughty: :wub: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 :hmm: :hmm: Lizanje soli s hostes odlično sam kaj ko bom moral met prikolco s sabo. Drugače pa pridem tako kot skoraj vsak dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 No to je bil naš lizalni predmet :o :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 Samo jo je imel varnostnik skozi na očeh tako da smo jo včasih malo z zvijačo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 upppppsss, očitno mi je fotoaparat malo ponagajal. Pa je res bolje analogno kot digitalno :unsure: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 No, in, od kod ste lizali tisto sol ali kaj že? Z riti, trebuha, ramena, gležnja ali s srajce? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 No, in, od kod ste lizali tisto sol ali kaj že? Z riti, trebuha, ramena, gležnja ali s srajce? :D ..s ceste !! še od lanskega posipavanja ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Jest nič lizal, samo grizel. Pomaranče in cimet. mljask. Ni lepšega, kot da ti draga zjutraj reče, da smrdiš po cimetu. Da, draga, sem cel večer štrudl papu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Uzzy naslednjič ko ti bodo hostese odpovedale mene poklič ti bom vsaj kkao dobro mrho poslal. Saj ne rečem da je bla slaba, ampah hostesa mora mal pokazat pa tud jezik mora met. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Priznam, da mi je bila pri tekili najbolj všeč pomaranča s cimetom :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Priznam, da mi je bila pri tekili najbolj všeč pomaranča s cimetom :OK: Kaj pa yst? :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Uzzy naslednjič ko ti bodo hostese odpovedale mene poklič ti bom vsaj kkao dobro mrho poslal. Saj ne rečem da je bla slaba, ampah hostesa mora mal pokazat pa tud jezik mora met. Ne ji zamert, je bla to punca od mojga brata, ki nam je na hitro pomagala, ker je samoimenovana mrhica zahinavla. Tko, da sva jo na hitro porufala, pa ni bla čist pripravljena za akcijo. Pa še moj bruder je bil zraven :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave