Skoči na vsebino

INDIAN BIKER'S cafe & galerija

Noise

Priporočene objave

....... a ni Hotsko neki tulil, da bojo tile torki tradicionalni? Z baklavami? ........

Kletar ima vedno prav :notworthy: in ga moramo ubogati :yea2:

Če ga bo še Mariča, smo pa že zmagali. :OK:

Še enkrat bravo Mariča in še kdaj.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsekakor naju veseli, da ste bili zadovoljni in seveda da bomo stvar še ponovili.

PETEK 26.09.2003 - Tequila Party s Hosteso začetek ob 18.00

Tequilo bomo servirali na drugačen način, kot je to običajno. Hostesa bo druga kot prejšnji teden :D :devil:

VABLJENI V MNOŽINI

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tequilo bomo servirali na drugačen način, kot je to običajno. Hostesa bo druga kot prejšnji teden :D :devil:

A bomo sol lizali iz hostese?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to, da se pravkar odvija fuzbal, bom dal izjavo v stilu "pokojnega" selektorja Srečka Katanca:

"Baklava...svaka čast. Kapo dol."

Na tekilo pa tut pridemo - Uzzy je obljubljal celo nekakšno tekilo presenečenja (srčno upam, da je to res lizanje soli s hostese :naughty: :wub: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, in, od kod ste lizali tisto sol ali kaj že? Z riti, trebuha, ramena, gležnja ali s srajce? :D

..s ceste !! še od lanskega posipavanja ! :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest nič lizal, samo grizel. Pomaranče in cimet. mljask. Ni lepšega, kot da ti draga zjutraj reče, da smrdiš po cimetu. Da, draga, sem cel večer štrudl papu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uzzy naslednjič ko ti bodo hostese odpovedale mene poklič ti bom vsaj kkao dobro mrho poslal.

Saj ne rečem da je bla slaba, ampah hostesa mora mal pokazat pa tud jezik mora met.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uzzy naslednjič ko ti bodo hostese odpovedale mene poklič ti bom vsaj kkao dobro mrho poslal.

Saj ne rečem da je bla slaba, ampah hostesa mora mal pokazat pa tud jezik mora met.

Ne ji zamert, je bla to punca od mojga brata, ki nam je na hitro pomagala, ker je samoimenovana mrhica zahinavla. Tko, da sva jo na hitro porufala, pa ni bla čist pripravljena za akcijo. Pa še moj bruder je bil zraven :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!