softi Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 prosil bi ce mi pomagate pri nakupu motorja. razmisjam o pegaso l.01, 36kkm v avtosoli in kle 500 l 98., 25kkm cene na trziscu so mi znane, zanima pa me kaksne poskodbe so lahko iz avtosole in kakasna naj bo cena. da so padali na bok mi je jasno, vendar me zanima kaj to prinese za sabo. lp
Windsurf Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 (popravljeno) Cena avtošolskih motorjev načeloma ne odstopa močno od cen ostalih motorjev istie znamke in letnika na tržišču. Na splošno je trebe dobro pogledati morebitno škodo/obrabo na sklopki, verigi+verižnikih, gumah in zavorah ter koliko polomljena je plastika (tudi ogledala in smerokazi), eventuelno tudi prednje vilice. Sicer pa so motorji, ki jih uporabljajo avtošole, redno in dobro vzdrževani, saj morajo biti v vsakem trenutku tehnično brezhibni. Če pa mogoče poznaš tistega, ki jih prodaja (da ti odkrito pove, kaj se je z motorjem dogajalo) in da cena štima, načeloma ne bi smelo biti težav. Aja, na tvojem mestu bi vzel KLE-ja. LP Windsurf Popravljeno Avgust 26, 2003. Popravil Windsurf
-pero- Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 (popravljeno) ...k je avtošola kupla nov motor a so ga dal kuj učencem furat al je nardu prvih X000km inštruktor? Ulavfavanje motorja je zlo pomembno in od tega je odvisno kako se bo kasneje po Y letih motor obnašal, miren je njegov tek in zveznost zviševana obratov... Popravljeno Avgust 26, 2003. Popravil -pero-
softi Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 za pegaso poznem..cena je 900.000 kle je bil pa najprej privat vozen, potem ga je drugi lastnik uporabljal za avto solo..cena je zelo ugodna, plastika popravljena, mal se na spodnjem robu tanka vid..pa veriga je tko tko..sam je veriga z zobniki 27k..cena motorja pa 25% nizja oz. primerna letniku 94
-pero- Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 ...kup pa imej za svoj prvi motocikel...ne hodi ravno na kake relacije do portugalske, da ti tam ne crkne...in ga prodaj čez leto dve ne da bi povedal da je bil prej na avtošoli in tako bi moral dobiti celo kupnino nazaj...jebigaane
softi Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 ideja je dobra...verigo pa zobnike bom menju, bremze najbrz tut..in motor bo cist lepo servisiran..ker agregat nej bi bil dobr..tut teran ni najbrz bil..tist k se pa pozna na tanku pa ni panike..mogoce tut men pade po tleh.. hvala...
strom Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Kolk od vas v avtošoli NI gonil motorja (kjer se je le dal)? Jest sem ga... priznam... sem ga mogu... je bil sam 125. LP
marem Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 TO NE KUPUJ, to je do konca zjeban,.... raje daj malo več denarja za starejši letnik, se boš ti bolje vozil !!
Zok Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Kolk od vas v avtošoli NI gonil motorja (kjer se je le dal)? Jest sem ga... priznam... sem ga mogu... je bil sam 125. LP [js na solski yamahi SR(anje) 125, za mano instruktor v solskem cliotu 1.2] instruktor: daj daj, ka cakas, potegn, 90 se mors pelat!! js: pa ce ne gre 90!!! :D :D :D :D :D
Sanda7 Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Jaz ga od avtošole ziher nebi kupila,to je vse sfukano sploh pri tolk kilometrih.Pa tud ene avtošole boli k... kakšen moped dajo kandidatom v roke,kolega je vozu 7let nazaj vespo px150 brez zadnje bremze.
BlazS Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Jaz sem bil v avtosoli prvi voznik novega Kawasakija endure 125 , se pravi da sem jaz ulaufal motor pa morm priznati da mu nisem nic kaj prizanasal. Skoz sem ga tisal:) Tam k se ga je dal. Me se zdi da je najbol motor od sam enga lastnika. V avtosoli se folk na motorju uci vozit, sej ves kako je to. Vsak ga voz drugace.
Brrrm Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Po drugi strani pa, če je dal motor vse avtošolarje skozi in je še vedno več ali manj v enem kosu in še vedno vozi, to pomeni, da je roba najmanj toliko kakovostna, da vse to zdrži. Če sam pri sebi veš, za kaj in koliko časa boš tak motor vozil, zna biti ugoden nakup. Je pa to vse skupaj zgolj "filozofija" tako, kot je "filozofija" tudi to: lahko kupiš nov motor in če nimaš sreče, se bo stalno kvaril.
klemens Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Tudi jaz sem dobil za vožnjo motor, ki ni imel niti 10km po števcu. Po 2 ali 3 urah sva šla na avtocesto kjer je bilo treba voziti blizu 130 ampak tista reč ni šla niti 100 ( niti z najvišjo niti z eno prestavo manj - se mi zdi da jih je blo 5, motor je bil pa MZ125 ). Če dodaš še to da se je cel kup ljudi naučilo vozit ( če se je :) ) ne zgleda dober nakup. Sam vem da ne bi kupil testnega ali iz avtošole razen ob konkretnem popustu.
Max Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 ...Sam vem da ne bi kupil testnega ali iz avtošole razen ob konkretnem popustu. Se strinjam, tak motor kupujes na enak nacin kot karamboliranega... <_< ..torej masiven popust ali se obrni in pojdi drugam :)
Filip111 Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Kolk od vas v avtošoli NI gonil motorja (kjer se je le dal)? Jest sem ga... priznam... sem ga mogu... je bil sam 125. LP [js na solski yamahi SR(anje) 125, za mano instruktor v solskem cliotu 1.2] instruktor: daj daj, ka cakas, potegn, 90 se mors pelat!! js: pa ce ne gre 90!!! :D :D :D :D :D Ja tiste SRke so res en k.... Ko sm jo jst pelov po avtocesti sm samo čakal kdaj bom dobu bat u rit :huh: Vseen sm navajen na hard vibracijske motorje sam ta me pa prov strašu :o . Pa kako je bil motor ogrevan-najprej užgan čez par km pa je že tiščal po avtocesti. A majo use avtošole SRke in Cliote ???
softi Objavljeno Avgust 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 popust je konkretn...-25% za kle, priblizn tok pa tut za pegaso..vozjo ga kukr ga vozjo..zamenjas zobnika, verigo, bremze delajo dobr...kaj je se lohk... skor vsak k sm ga gledu ma verigo pa zobnike na cakanju za zanmenjavo. model je bil fer in je povedu da je as, lohk bi bil tih in bi blo to to. dejte mi mal povedat kaj je se lohk, al pa ce je kdo iz lj konca, da ga gre pogledat z mano. za pravi nasvet placam.
Dave Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 popust je konkretn...-25% za kle, priblizn tok pa tut za pegaso..vozjo ga kukr ga vozjo..zamenjas zobnika, verigo, bremze delajo dobr...kaj je se lohk... skor vsak k sm ga gledu ma verigo pa zobnike na cakanju za zanmenjavo. model je bil fer in je povedu da je as, lohk bi bil tih in bi blo to to. Upam da s tem konkretnim popustom mislis na -25% od realne cene letnika 01 in ne -25%od novega. Ker pol to sploh ni konkreten popust, ampak bolj ali manj realna cena za slovenski trg za dobro ohranjen motor.
softi Objavljeno Avgust 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 ok pol pa v stevilkah..pegaso 900k, kle pa za malo manj kot 600 a kandidata k bi preveru kle pa res ni..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se