ak Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 A je kdo med nami, ki vozi~dirka na Supermoto dirkah? Ejkej
huba-buba Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 ja mene to tud zanima in če je kdo naj mi prosim javi kje je kdaj kakšna tekma oz. kje se da kaj pogledat in mogoče tud peljat LP
Brrrm Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 Če pogledata v razdelku Športni motociklizem, lahko v poglavju Minimoto prebereta o supermoto. Na videz protislovno, vendar drži. Brrrm Uredil - brrrm on 04/10/2001 11:58:43
ak Objavljeno Oktober 4, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 @Brmm : drži, ampak samo na tem forumu... @Hubabuba : naročen sem na SMS listo in mi pošiljajo obvestila o dirkah v Sloveniji in Hrvaški. Link http://www.duke.g-kabel.si/ Ejkej
Brrrm Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 AK, oprosti sem gledal in razmišljal zgolj omejeno na naš Forum, ker po drugih ne brskam. Brrrm
SF Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 PODATEK DRŽI! Če kdo ne verjame, lahko pokliče na telefonsko št. ki je priložena!
ak Objavljeno Oktober 4, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 V nedeljo bo v Ljubečni pri Celju dirka v razredih supermoto, veterani in seveda minimoto. Tehnični pregledi se začnejo okrog 8.00, okrog 10.00 pa treningi. Če koga zanima, naj pokliče Gregorja na 041/ 767397 Sem prekopiral iz minimoto, da ne bomo komplicirali.... StariFaker, hvala za informacijo Ejkej
miki Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: A je kdo med nami, ki vozi~dirka na Supermoto dirkah? Ejkej poznam enga iz vinske gore ki se hoče nekaj trudit z omenjeno temo....sam kolkr ga jest poznam se bolj duva kot pa dirka
ak Objavljeno Oktober 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2001 Kdo je to? S katerim motardom? Ejkej
miki Objavljeno Oktober 5, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2001 quote: Kdo je to? S katerim motardom? Ejkej fura Duka ime mu je pa Robi
snoopy Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Ponovno živa tema...upam da ne za kratek čas. Mene zanima kje na internetu bi našel kake podatke,ceno itd. za husqvarne in druge SM motorje.In pa zanima me koliko se razlikuje SM oprema od SS opreme.
Jure Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Glavna razlika je verjetno v čeladi in škornjih. Pri SM se uporablja cross čelade z očali in visoke škornje, kolikor je meni znano. Pa kombinezoni so brez drsnikov na kolenih.
snoopy Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Skornji so bolj kot ne podobni tistim za kros(mam prav?),čelada pa prav tako.Sicer bi pa pomoje tut navadna lohk bla gor.Drsniki...sm slišu da se da SM polagat...baje tut do kolena??? Kaj pa ksne trgovine oz. strani na netu?S ceno podatki... LP Andrej
trco Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Ponovno živa tema...upam da ne za kratek čas. Mene zanima kje na internetu bi našel kake podatke,ceno itd. za husqvarne in druge SM motorje.In pa zanima me koliko se razlikuje SM oprema od SS opreme. škornji so podobni cross razlikujejo se po podplatih in dodanih drsnikih ,kombinezon je enodelene ali dvo in čelada je cross ......na škornih morajo biti drsniki ker jih je škoda da odbrusiš podplat za cca 70 tisoč sit
batzajla Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 podplati se dajo kupit ekstra in dat prešit. kombenizon je lahko SS, je pa fino če je mal bolj zračen (odvisn kolk zares se boš šel) kolenčniki niso čist nč odveč,mrbit kdaj zapaše na kolen vozit .)
snoopy Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Kasni podplati pa pridejo to?A to z njimi po tleh drsas? A se kj razlikuje tehnika voznje na koleno na SS ali pa na SM??V cem?In kje v SLO prodajajo husqvarne???
dr_lunatic Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Mislim da je o teh zadevah ze tolko tem, da ni potrebno naredit nove...
snoopy Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Mislim da je o teh zadevah ze tolko tem, da ni potrebno naredit nove... Potem pa bi Vaso presvetlost O:-) prosil da mi pove kje to najdem,in naj ne dodaja samo zlobnih komentarjev in raje pomagaj človeku :worship: .Hvala!
dr_lunatic Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) Potem pa bi Vaso presvetlost O:-) prosil da mi pove kje to najdem,in naj ne dodaja samo zlobnih komentarjev in raje pomagaj človeku :worship: .Hvala! Oprosti, nism hotu bit zloben .) ...pa ti bom povedal kar js vem...torej...ja z njimi se ponavadi drsa po tleh, ceprou ni nujno...odvisno kko tebi pase vozit...pa na koleno se z SM motori praviloma vozi edino tko malo za hec...najbolje je kr nogo stegovat .) ...za husqvarne kupovat pa nevem, sm pa siguren da jih je dosti tle ki ti bojo to znali povedat... Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil dr_lunatic
Gregs Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Za Husko najbolje, da pogledaš tole stran, pokličeš in se zmeniš: http://www.gilmotosport.com/ ali pa odtipkaš telefon: 041 643 025 ;)
goldmeister Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Kasni podplati pa pridejo to?A to z njimi po tleh drsas? A se kj razlikuje tehnika voznje na koleno na SS ali pa na SM??V cem?In kje v SLO prodajajo husqvarne??? Jaz ti prodam letos kupljeno TC 450 Husqvarno, ki je idealna snova za predelavo v pravo Supermoto zverino. 031-657-259 Janez
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se