MOTOVILC Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 ZANIMA ME, KAKŠEN JE KOMENTAR NA ZBOR V IL .BISTRICI :D - FEISTRITZ BIKERS BUNCH.DOBRODOŠLE KRITIKE IN POHVALE :?:
hotschko Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 men je blo kul, srečal nekaj starih prijateljev, spoznal nekaj novih, pobral prvo nagrado v Slow Ride-u, pivo, pivo ... :D ... to je to ...
.T. Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Govori se, da je bil striptis dober.. :twisted: Tadej
Max Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 In kje so photos? Mene ni blo tam sploh :roll: Striptis :?: Sem kaj zamudu :?: :twisted: :twisted: :twisted:
MARJA Objavljeno September 29, 2002 Opozori Objavljeno September 29, 2002 Govori se, da je bil striptis dober.. :twisted: Tadej Sem nekaj slišal v tej smeri. Jaz sem bil tud dol, vendar sem se zaradi službe pobral domov, oziroma v službo.
MOTOVILC Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Bliža se, ter spet je leto naokoli! :huh: Me prou zanima, če bo kej odziva, kljub vsem ostalim dogodkom? :(
Sanda7 Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Se že kar nekaj časa pokam dol upam da mi letos rata
MOTOVILC Objavljeno Avgust 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Se že kar nekaj časa pokam dol upam da mi letos rata Nisem tata mata :D a mi zmeraj rata :rolleyes: by Domicelj
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 če padajo vile z neba pridemo....če pa bo sneg pa nas ne bo... ;)
Max Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Bliža se, ter spet je leto naokoli! :huh: Me prou zanima, če bo kej odziva, kljub vsem ostalim dogodkom? :( :unsure: Kdaj, kje, zakaj, koliko, kam...? Lepo bi bilo, ce se napise nekaj osnivnih podatkov o tem dogotku ;) :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se