SiR Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 Takole pravijo fantje pri H-D: Standardna zadnja guma 150 mm pri modeli 883 in 1200, širši blatnik, nekoliko redizajniran in povečan rezervoar goriva (4,5 galon, cirka 18 litrov če se ne motim), za 2,5 cm nižji sedež, visoko krmilo za udobno vožnjo, agregat Evolution pritrjen v cevast okvir z gumastimi podlogami, da je manj tresenja, agregat rahlo prenovljen, več navora in moči, malce spremenjene glave, večja hladilna rebra... Skratka - novi stari Sportster.
feltna Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 A ima kdo kakšne izkušnje z njim? :hmm: :hmm: Razmišljam, da bi ga kupu. Cena se mi zdi ugodna, pa tudi izgled ni napačen. B) B)
Godfather Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 A ima kdo kakšne izkušnje z njim? :hmm: :hmm: Razmišljam, da bi ga kupu. Cena se mi zdi ugodna, pa tudi izgled ni napačen. B) B) ← Original meni osebno sploh ni lep.Poglej raje to predelavo pa še prodaja se. HD 1200s
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se