Black Knight Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 (popravljeno) 1st Slovenian International Wheels Mania,se bo dogajala 27. septembra 2003 v Domžalah. Poleg avomobilov(Ford,Van,Off road,Coupe,Us custom),bo to tudi srečanje motociklov Ameriške izdelave,Custom motociklov in old timerjev. Program bo popestren z rock n roll bandi,DJ-ji,after paryjem s striptizom in še veliko drugimi zabavnimi stvarmi... Okrepčali se boste lahko s tipično ameriško in mehiško hrano. Več informacij dobite na http://www.dros-si.com/ Popravljeno September 8, 2003. Popravil demons_eye
Pervy Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 no me zanima kako bo to zgledalo. vstopnina 1200 sit niti ni dosti če bo kaj za videt, edino malo me moti, da bo vstop prost za ameriške motorje drugi pa moremo plačat. no ja slovensko-ameriški patriotizem nima mej. upam da bo kaj dobrih hot rod avtov pa kaki tujci ker v slo je malo zanimivih amerjev, in samo to ne bom šel gledat. muzika bo pa zgleda OK.
rozi Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 (popravljeno) Pridem, ker sem blizu in ker imam ameriški motor. Če le ne bo moja vstopnica na servisu. :D :D :D Popravljeno September 8, 2003. Popravil rozi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se