easyrider Objavljeno Oktober 9, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2001 Glede na to, da sem postal ponosni lastnik starejšega mopeda znamke MG in ga imam namen restavrirati (je v voznem stanju, potrebno pa je nekaj lepotnih popravkov) me zanima, če kdo pozna ponudnike naslednjih storitev: - varjenje, ličanje in barvanje plastike - kromiranje kovine in plastike Za vse informacije se vnaprej zahvaljujem ! lp Easyrider
mopedfan Objavljeno Oktober 9, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2001 Tudi jaz se priporočam za nasvete in veze. Imam VESPO, ki je tudi v fazi restavriranja.
MARJA Objavljeno Oktober 10, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2001 Jaz sem stvari nosil kromat v GALMA doo v Homec pri Kamniku. Privat firma, naredi pa super. Če je prvotno pobarvano, moraš barvo sam odstranit, če pa je kromirano to naredijo oni. Mogoče vejo tudi kje kromirajo plastiko. Naslov: GALMA doo, VIII.ulica 8, HOMEC 01/7227110 01/7240709
ak Objavljeno Oktober 11, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2001 Kromanje - Gorenje Galvana ... Ejkej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se