kekec III Objavljeno Oktober 18, 2001 Deli Objavljeno Oktober 18, 2001 OK ,naj bo Kekec 1,a je u redu ?! Naivčina press ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Oktober 18, 2001 Deli Objavljeno Oktober 18, 2001 quote:Kekec 3 se vam opravičuje in dovoli ,da ga danes kličete Kekec 2.še enkrat soory (če bo deževalo veste zakajpress) Kekec, oprosceno!!!! Ostani Kekec 3. Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 18, 2001 Deli Objavljeno Oktober 18, 2001 Hvala Perla (kekec3 ma te rad press)-sorry Lojzi ! Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 18, 2001 Deli Objavljeno Oktober 18, 2001 Perla je že povedala svoje, jaz bom pa z malo večjimi črkami: (samo v vednost vsem, ne kot očitek Kekcu(še vedno)3) LISTA JE INTERNE NARAVE! PODATKI SE DISTRIBUIRAJO SAMO MED TISTIMI, KI SO V TO PRIVOLILI IN DALI DOVOLJENJE. NE OBJAVLJAJTE PODATKOV Z LISTE NA JAVNEM MESTU, KAMOR SPADA TUDI FORUM. HVALA ZA RAZUMEVANJE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 19, 2001 Deli Objavljeno Oktober 19, 2001 quote: Perla je že povedala svoje, jaz bom pa z malo večjimi črkami: (samo v vednost vsem, ne kot očitek Kekcu(še vedno)3) Meni vseeno deluje kot majhen očitek .No ja kaj pa tisto ,da kdor prizna krivdo se mu 1/2 odpusti ! LP vaš Kekec 1/2 (he,he) Uredil - gregs on 19/10/2001 16:46:22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 19, 2001 Deli Objavljeno Oktober 19, 2001 Kekec3, nihče ti ne očita, to velja za vse, da ne bodo ponovili tvoje napake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se