bobokrajnc Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 Žalostno, hough!!! LP Bobo B)
Ice Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 ker je dobaviteljev tezke mehanizacije vec kot dovolj se mi indian kot danasnja firma ne smili; kot ime in sinonim za neko tehniko in obdobje ze.
SiR Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 na corbinovi strani nic ni videti o kaksnem propadu..... E, viš - narobe sem nekaj deduciral... Propadel je pravzaprav njihov oddelek s tistimi smešnimi električnimi avtomobili .... SE posipam s pepelom (mrtvih indijancev) - naj mi dajo modrosti za naprej... :D
ceco Objavljeno September 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2003 Şimči, še enkrat se boš. Čudnih trikolesnih avtomobilov s Harleyevo mašino med plastiko ne bodo delali pri Corbinu. Je pa itak bolj bilo zofi podobno kot avtu. Zofe pa še delajo.
SiR Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Şimči, še enkrat se boš. Čudnih trikolesnih avtomobilov s Harleyevo mašino med plastiko ne bodo delali pri Corbinu. Je pa itak bolj bilo zofi podobno kot avtu. Zofe pa še delajo. Ne, ni šlo za Harleyjevo mašino... Corbin Motors je delal ene smešne avtomobilčke... Tukaj je novička o bankrotu - bankrot Corbin Motors. Firmi sta definitivno bili povezani...
ceco Objavljeno September 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2003 Nista. Lastnika Corbin Motors sta bila oče in sin Hannagan, lastnik Corbina pa je Mr. Mike Corbin himself.
danov Objavljeno Februar 16, 2016 Opozori Objavljeno Februar 16, 2016 Je v Slo registriran kakšen motocikel znamke INDIAN ? V mislih imam novejši model in letnik....
motolover Objavljeno Februar 16, 2016 Opozori Objavljeno Februar 16, 2016 Ta podatek bi se dalo dobiti iz registracij novih vozil.
danov Objavljeno Februar 17, 2016 Opozori Objavljeno Februar 17, 2016 Je že kdo vozil INDIAN motocikel ?Izkušnje ?
sayo Objavljeno Februar 17, 2016 Opozori Objavljeno Februar 17, 2016 (popravljeno) V Litiji sta dva novejša Victory Popravljeno Februar 17, 2016. Popravil sayo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se