Roger G. Jagger Objavljeno Februar 18, 2017 Opozori Objavljeno Februar 18, 2017 Bi mi znal kdo svetovat, kako narediti take crte? Recimo, da je modra osnovna barva in se je samo prelepi. Tisti, rdeci prehod (tanjsi), kako to naredit z zascito? Bela je pa zadnja/cisto na koncu...! hvala
Bmflar Objavljeno Februar 18, 2017 Opozori Objavljeno Februar 18, 2017 Airbrush mogoče? Roger G. Jagger 1
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 18, 2017 Opozori Objavljeno Februar 18, 2017 (popravljeno) 4 hours ago, HD-Dyna said: Airbrush mogoče? Sem tudi razmišljal....ali pa tanka nalepka (morda celo tanka italijanska trobojnica). Ampak bi nekako vse naredil s plastidip-om! lp Popravljeno Februar 18, 2017. Popravil Roger G. Jagger
shark90 Objavljeno Marec 7, 2017 Opozori Objavljeno Marec 7, 2017 Je morda že kdo barval plastiko/gumo ki je na rezervarju pri sedežu na motoru bmw r1200gs lc in bmw s1000xr? Rad bi zadevo pobarval ker se vidi vsaka rahla odrgnina... Ampak nevem če bi šlo glede na to da je nanosa caa 5mm "gume"? še slika za predstavo.. r1200gs, s1000xr, s1000xr sayo 1
lasagna Objavljeno Marec 8, 2017 Opozori Objavljeno Marec 8, 2017 Ob 18. 2. 2017 ob 23:28, Roger G. Jagger pravi: Sem tudi razmišljal....ali pa tanka nalepka (morda celo tanka italijanska trobojnica). Ampak bi nekako vse naredil s plastidip-om! lp Ker imaš lep motor, ti priporočam ogled te strani : veveve.motolicar.si Roger G. Jagger 1
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 8, 2017 Opozori Objavljeno Marec 8, 2017 29 minutes ago, lasagna said: Ker imaš lep motor, ti priporočam ogled te strani : veveve.motolicar.si Hvala za tole informacijo. Pa se dalec niso. Bom vseeno jih kontaktiral. Je pa tako, da nebi rad barval na fiksno barvo (zato dip) ampak vedno povrnil nazaj original rdeco (mi je vseeno cool in pase Ducatiju)....ampak.... lp
dAlencc87 Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Zdravo..pozna kdo kakega mojstra,ki bi prebarval cel motor?ampak kvalitetno..kolk pa recimo pride tako barvanje,okvirno??vse plastike plus nalepke..hvala Lp
Izanagi Objavljeno September 13, 2017 Opozori Objavljeno September 13, 2017 Tandem Izanagi ročno poslika vaš motor ali čelado. Vsak motor je unikat, portret voznika - motocikel, ki je ednistven. Več najdete na: Internetna stran Rey, C eagle, Akito in 3 others 6
stuhec Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 je ze kdo ze barval s folijo "hydridip" kje dobis aktivator ?
Spasku Objavljeno Februar 5, 2019 Opozori Objavljeno Februar 5, 2019 Sicer je že star post vseeno Misliš water printing ??? jaz imam foljo finta karbon in aktivator kupljeno v Angliji.Poskusu sem na črnem krožniku a mi ni uspeo ravno 100 % ker bi moral prvo špric kit nato pobarvat z črno in šele potem water print.
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 1, 2021 Opozori Objavljeno Februar 1, 2021 Hey, Nabavlja kdo od vas (in uporablja) VHT izdelke? Kje nabavit? Na Amazonu so pa 21€, samo je fa**ing postnina 25€! Kdo pri nas prodaja? hvala, lp
tomash Objavljeno Februar 26, 2021 Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 Zdravo. Iščem nekoga, ki bi na rezervoar predelave Honde CB400 v caffe racerja narisal ali napisal nekaj v stilu japonske. Z belo barvo na črn rezervoar. ali nekaj takšnega. Mi lahko kdo svetuje, pomaga, ...???
izibajker Objavljeno Februar 26, 2021 Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 pred eno uro, tomash pravi: Zdravo. Iščem nekoga, ki bi na rezervoar predelave Honde CB400 v caffe racerja narisal ali napisal nekaj v stilu japonske. Z belo barvo na črn rezervoar. ali nekaj takšnega. Mi lahko kdo svetuje, pomaga, ...??? En moj frend je na vseh svojih šestih motorjih delal poslikave. 25km stran od tebe je doma. Če te zanima mi pošlji zs, pa ti posredujem kontakt.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se