Skoči na vsebino

Novi predpisi in postopek registracije

Priporočene objave

Objavljeno
Saj tako je že sedaj - če motor jeseni odjaviš, in se voziš pozimi, nosiš vse morebitne stroške v primeru nesreče popolnoma sam.

...pa tudi stroške če te policaj ustavi..... :cry:

Objavljeno

A se že ve zdej kej o tem če se bo dalo motor registrirat za določen čas - mislim pol leta?

Objavljeno
A se že ve zdej kej o tem če se bo dalo motor registrirat za določen čas - mislim pol leta?

preberi kaj piše v tej temi....na kratko pa: DA

Objavljeno

No sej to me je zanimal na kratko: da al ne; ne lubi se mi pa brat cele teme k so sam neka nakladanja pa nč konkretnega povedanga...

Objavljeno
...ne lubi se mi pa brat cele teme k so sam neka nakladanja pa nč konkretnega povedanga...

in potem se enaka vprašanja ter odgovori nanje pojavljajo po celem forumu, kar seveda zelo povečuje preglednost :BUA:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno
Kaj pa ima inštruktor v avto šoli do sedaj, ko on fletno sedi v avtomobilu zadaj, ti pa voziš spredaj.Najboljši primer je da imaš CB postajo v obe smeri,če maš srečo, bremzat moreš pa sam.

LP by gebre

Ha,ha, ko sem jaz svojega inštruktorja vprašal, zakaj ne sedi kar na motorju mi je reku, da bi se z mano brez problema peljal, ampak da se ima drugače preveč rad, da bi inštruiral na ta način... :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

A ve kdo mogoče, če se da prenesit zavarovanje iz avta na motor (mislim, če imaš 50% popusta zaa avto in bi to prenesel na motor)?

Objavljeno

kolkor jaz vem se da bonifikacijo prenasat iz visjega "razreda" na nizjega, obratno pa ne. Se pravi iz avta na motor ja, nazaj pa ni vec poti (torej ne mores poleti odjavit avto in registrirat motor, pozimi pa spet motor odjavit in spet avto registrirat z bonifikacijo), ceprav se ti pri motorjih z vec ccm bolj splaca imeti bonifikacijo pri motorju kot pri avtu saj je reg. za motor nad 750ccm drazja kot za avto z 1.2ccm (vsaj mislim da je, ne me kregat ker mal iz glave govorim in info niso preverjene)

Objavljeno
kolkor jaz vem se da bonifikacijo prenasat iz visjega "razreda" na nizjega, obratno pa ne. Se pravi iz avta na motor ja, nazaj pa ni vec poti (torej ne mores poleti odjavit avto in registrirat motor, pozimi pa spet motor odjavit in spet avto registrirat z bonifikacijo), ceprav se ti pri motorjih z vec ccm bolj splaca imeti bonifikacijo pri motorju kot pri avtu saj je reg. za motor nad 750ccm drazja kot za avto z 1.2ccm (vsaj mislim da je, ne me kregat ker mal iz glave govorim in info niso preverjene)

če mi to zrihtaš,častim pivo,ok?

samo da prenesem bonifikacije iz avta na motor.....

drugače pa čisto na kratko.......ne da se....

Objavljeno

Živjo,prenašati se ne da :BUA: ,LP Curi :yea2:

Objavljeno

lansko leto se je veliko govorilo o spremembah pri zavarovanju namesto po ccm na kW, ki naj bi bile sprejete letos :?

bo kaj :?

Objavljeno
lansko leto se je veliko govorilo o spremembah pri zavarovanju namesto po ccm na kW, ki naj bi bile sprejete letos :?

bo kaj :?

kakor jaz vem je že tako.....

Objavljeno

A ni tak da se zavarovanje plačuje glede na ccm (razredi: 125-500, 500-750 in 750+), moči pa se nikjer ne upošteva?

Objavljeno
A ni tak da se zavarovanje plačuje glede na ccm (razredi: 125-500, 500-750 in 750+), moči pa se nikjer ne upošteva?

razredi so taki...vendar je tudi moč pomembna....

Objavljeno
razredi so taki...vendar je tudi moč pomembna....

Od kdaj? Kje to pise?

Objavljeno

MOč nima nobene veze!

LP

Leteči

Objavljeno
Od kdaj? Kje to pise?

joj sori sem zajebal :huh: ...sem gledal za avtomobile zavarovanja.... :unsure:

se iskreno opravičujem za pametnovanje.... :xx:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!