Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 edin to me ful moti k je GLAAAAAAAAASENNNNNNN bl se dere bol je :OK: :yea2:
Petzl Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ja sej zvok je ql, sam pol si dobesedno vaba za policaje
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 (popravljeno) mu pa reces da se samo dam peles daj neki z avspuham narobe :naughty: Popravljeno Oktober 8, 2003. Popravil Jerry_junior
Petzl Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 hehe zakaj pa pol nedas racing filtra gor?
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 hehe zakaj pa pol nedas racing filtra gor? trenutno ni dnarja :( zej najprej nove gume pa hand protektorji poj hlace pa skornji poj kros celada pa ocala poj bo pa su dnar mav bl u predelave pa to :OK: sam tko kukr gre men dnar bo pomoje to konc druge sezone :cry:
Petzl Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ja to je res kurac, sam filter drgac ni tolk drag...tm okol 8k ze fajnga dobis. z mal iznajdljivosti ga pa sam nardis
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 a iz najlonk :naughty: :OK: :lol1:
Petzl Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 nene aves kva bi mogu...uno peno dobit k je skutr filtr iz nje narejen, pa pol eno vezico alpakej pa zategnt fajn cez frgazar... pa vecjo dizo dej, ker ce ti bt prepiha naus prevec veseu
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 no ja bom raj se mav pocakov k pa da kej narobe nrdim :hmm: sej se mi ne mudi :OK:
Petzl Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 nimas kej narobe narest sam bencina more bit dost..
psyho Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 men je filter cist zrajsov cilinder :(
zivijo Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 a si dal cilinder dol al kaj sam tvoj filter je ful lep saj men sj mas tistga k je polini napis vgraviran
psyho Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ja dol dal. ja mam unga k je vgraviran.
zivijo Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 pa dj nazaj stnadard k je zdj za zimo tut bols men se zdi da zaradi vlage
_OKI_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 kasn frgazar, filtr pa kit mas? pa kolk ti pije? kit mam polini 70 gus, fergazer 17,5 dellorto pol pa še prim. prenosi, speed control, filter pa mam polini oni navadni športni (tavlka različica :wacko: ) Zdaj s to nastavitjo (95) in tem filtrom mi pod nizkimi obrati ful trokira, ko pa dam polne gas pa se čuje, da ni to pravo. Žere pa nenoramlno :cry: bom mogo do drugiga tedna zdržat :)
_OKI_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Samo od vsega mi še zdaj ne meni ne serviserju ni jasno, kako je možno, da se je že odlično nastavljen fergazer s vožnjo razštelal. Sicer on je omenjal neko fedro in šraufek za zrak, da je to možno :hmm:
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 edin to me ful moti k je GLAAAAAAAAASENNNNNNN More bit glasn :)
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ja sej zvok je ql, sam pol si dobesedno vaba za policaje Ravno zvecer sma z jovanom nekaj koleno za filter spreminjala pa si skup naredim pa grem na voznjo pa sem mel ze za ritjo kareto :angry: :angry:
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Oki jaz nena razumem kak se tebi vse razstela ce se meni ni nic nikoli....res mi en gre v glavo :hmm: :hmm: :hmm:
Jerry_exc Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 nimas kej narobe narest sam bencina more bit dost.. men pa zej lih tok fajn mav pokur :hmm:
Petzl Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 Ravno zvecer sma z jovanom nekaj koleno za filter spreminjala pa si skup naredim pa grem na voznjo pa sem mel ze za ritjo kareto :angry: :angry: kaj pa je kareta? :rolleyes: da se mal stajarscine se naucim :OK:
aerox Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 kaj pa je kareta? :rolleyes: da se mal stajarscine se naucim :OK: policijski kombi :)
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 policijski kombi :) :o :o Si bom zapomu to
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 jaz sem pa mislo da je to prava slovenska beseda, da vsi tak rečejo :) kak pa pri vas rečete :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se