Petzl Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Langus: En frend gre.. pa sva mu jaz pa Jebediah ze oba narocila red sponge. Prid na irc, kanal novomesto, nick mam [Aerox] pa se bomo zmenli.... bom..tnx :OK:
_OKI_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 evo slikice od moje "blacksponge" :D zdaj mi končno gre. Not sem dal rms gobico pa te lukne sem nažgal v dekl pa je zdaj OK :OK:
_OKI_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 a se kej ful dere? Niti ne. Dosti manj kot športni filter, ki sem ga mel prej gor, ampak ziher bolj kot pa če bi mel čisti orginal (gobica+brez lukenj)
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Fajn si lukn noter nastrelo ja :)
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 a pa kej pomagajo tele lukne? Itaq da mu
_OKI_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 a pa kej pomagajo tele lukne? pa še kak. Brez njih mi je ful trokiriral, ker je dobo premalo lufta. Sedaj pa ko feragzer potegne zrak, ga potegne tudi skozi te luknje in ne samo pri tisem dovodo ko je original dugač
Petzl Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 trokira zarad avtomatskega coka...
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 trokira zarad avtomatskega coka... Recimo tudi malo zaradai tega...samo njemu je skozi tak da cok ni bil kriv....
Petzl Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 hmm pol pa ne vem.. jest nimam nobenih problemov pri runnerju z zrakom
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 hmm pol pa ne vem.. jest nimam nobenih problemov pri runnerju z zrakom Se ko se ti bojo pojavli se jih nebos kar tak hitro reso
Petzl Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 eh...se bom ze nekej spomnu. amm kaj pa ce je mel preveliko dizo notr?
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 amm kaj pa ce je mel preveliko dizo notr? Vse mozno sta z tomotom naredla pa nic ni laufalo ce pa je laufalo pa je melo rekord 1dan al pa se to ne.....Delalo al ni delalo vazno da gre zdaj....
_OKI_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Samo res. Ko maš enkrat probleme s luftom dobiš živčnega. Mi smo enkrat na speedfightu malo ojačali vhod v airbox pa skuter ni šel nikamo (ampak res nikamor) Nekaj me zanima. Drugo sezono se bom malo igral s tem 17,5 fergazerom ko ga mam doma. Zdaj, če bi dal takšne dizo pa takšen airobx kot imam sedaj na tem fergazeru vse na 17,5 in ga namontiral bo delalo? (seveda če je pogoj, da je s fergazerom vse v redu :hmm: ) S tem "če bo delalo" mislim na razmerje med zrakom in gorivom. Po moje bi moglo delat, ker je na 17,5 samo malo večja izhodna luknja, da ti mešanco bolj hitro not zabriše :)
Jack_ass Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Js mam zj na Typhoonu 21mm frgazar s športnim filtrom :naughty: pa mi čist hudo dela, samo zajlo sm mogu podaljšat
_jezus_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Aja... Langus, Jebediah... Redsponge in valcki so ze pri meni.... za vse 3 :yea2: Mogoce bom ze danes gori montiral, pol po vozni.... Upam da nardim to jebeno probno vozno. Pol pa na eno pijaco :D
_Roba_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Upam da nardim to jebeno probno vozno. Povej mi rezultate :)
_jezus_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Em, ja sem bek iz voznje... Se je instruktor spomno da bi v soboto mel probno voznjo. Zebe me pa ko pesa in zeloo tezko tipkam.
Petzl Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Aja... Langus, Jebediah... Redsponge in valcki so ze pri meni.... za vse 3 :yea2: Mogoce bom ze danes gori montiral, pol po vozni.... Upam da nardim to jebeno probno vozno. Pol pa na eno pijaco :D eeeeeee lepo lepo, upam se, da je taprav. se zmenva na ircu, pa ti bom dal naslov, pa mi bos po povzetju poslal.
_jezus_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Ja, ja, je taprav ziher... Ker je isti tudi za stalkera...
Petzl Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 no pol pa super, se bova pol naprej menila. pa se enkrat najlepsa hvala :notworthy:
_jezus_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Ja, ni panike... Em, no jaz zdej ze mam red sponge gor, pa je kr fajn.... Malo bolj se masina odziva se mi zdi. Sicer pa druge spremembe glih ni. Zvok je enak...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se