Mačica Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Cesta od Trojan proti Kamniku cez Crnivec - Ful lepa cesta, ful. Samo en ovinek zelo zahrbten - ko gres v klanec pred tem je tabla in omejitev 40, potem pa gre ostro levo in kar levo in potem se mal levo. Ni ocitno tolk oster, zato pazljivo. Drugace pa cesta fantasticna, ful pregledna, ful mal prometa. No, v četrtek zvečer ne vem kaj je bilo, ampak na tej cesti je bilo skor tolk prometa kot na glavni cesti LJ - CE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Kaja, seveda Podmeja. Ampak, ko pisarim na forum nimam nikoli zemljevida pri sebi in potem napišem kar Mrzlica, ker se Podmeje ne spomnim. Se opravičujem tudi še za kdaj v naprej :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Crne tocke: Ljubljana - ovinek od POP TV proti kroznemu prometu pri Zalah (kadar je mokro je vedno nesreca). Velenje - pri bencinski crpalki OMV proti Hudi luknji prvi dolgi levi ovinek (nikoli ga ni konc, pa se zalomi se ful cudno, ze vec smrtnih zrtev na tem delu) Piresica - na relaciji Velenje -Arja vas, pri kamnolomu luknja na cesti, zelo slabo zaflikana, ovinek pri kamnolomu rahlo spolzek zaradi prahu od peska) Krsko - iz Krskega proti Kostanjevici, prvi dolgi desni ovinek, na sredini ovinka rado odnese (sejetutmenzgodil press) Celje - v smeri proti Laskem; nekaj km iz Celja za levem ovinku je postavljen semafor brez vsakih oznacb, znakov,.. Je delo na cesti, vendar ni oznaceno. ce se malo hitreje pripeljes se komaj ustavis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Crne tocke: Piresica - na relaciji Velenje -Arja vas, pri kamnolomu luknja na cesti, zelo slabo zaflikana, ovinek pri kamnolomu rahlo spolzek zaradi prahu od peska) Točno, sem jo včeraj zgrešil za 10 cm. Luknja je že luknja, če je bila zakrpana, premera približno 40 cm, globine 7 do 10 cm, leži pa točno na sredini smernega pasu, torej tam, kjer običajno vozimo motociklisti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Cesta mimo bazena vevče! Šipa!! Čist gladko in splozko.Kadar je dež... ne tam vozt(jaz sem odletu tam...ker je asfalt tako gladek nisem dobil niti praske!!!).Pa pol še naprej ...železnica po sredi ceste! Pazte ljudje! Pa tist k gre iz sostra na pečarja pa pol dol v besnico ...na dveh najhujših ovinkih oz. serpentinah(ko jih vidš boš vedu) je asfalt tud ful gladek.Na sredini poti se pa začne makadam ,ki te fajn pretrese. :!: Ta pot je v bistvu bližnjica iz lj v litijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 ce se peljes od Moravc do Izlak po tisti ovinkasti cesti kar naenkrat prides do ovinka (prej ni nobene table da bi te na to opozorila) in ne zgleda prevec zavit, je pa tud totalno nepregleden, in ta ovinek se potem tako ostro zalomi in gre se v klanec gor tako da ce je malenkost prevelika hitrost samo odletis s ceste v gmajno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 ce se peljes od Moravc do Izlak po tisti ovinkasti cesti kar naenkrat prides do ovinka (prej ni nobene table da bi te na to opozorila) in ne zgleda prevec zavit, je pa tud totalno nepregleden, in ta ovinek se potem tako ostro zalomi in gre se v klanec gor tako da ce je malenkost prevelika hitrost samo odletis s ceste v gmajno. Pred tem ovinkom je še en dvojen sicer drugače dokaj lep ovinek, vendar je velikokrat gor pono peska (trenutno skor čez celo cesto). Za tem ovinkom je pa še en sicer ne tako zajeban, pa vseen je za oment. Na ovinku, ki si ga omenil sem pa že s CTXom šel ven - pa sem vedu da je zafrknjen. Nevarna cesta je postala tudi tista iz Trbovlj do Zagorja, vendar ne za Savo, temveč čez hrib, ko se spušaš navzdol greš bol po lufti kot po tleh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 papirnica Vevče-prehod proge-široki tiri-previdnost ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dream_er Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Cesta Bohinj- Bled. Malo naprej od križišča za Bohinjsko Belo. Ravno ko zagledaš lep ovinek, je asfalt na sredini voznega pasu tako nagrbančen, da ti praktično skoraj vzame krmilo iz rok. :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 aja pa se en ovink se je treba pazt, tm sem jes ven odletu, na pesek, sem se komi ujel. No ce se peles v smeri proti kamniku in ko gres cez Kozjak. Cist mal pred vrhom kozjaka je en prov cudn ovink, mam dostkrat probleme tm. No sam tolk da veste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Avgust 31, 2002 Deli Objavljeno Avgust 31, 2002 Kritične točke : od domačega dvorišča pa do cilja ja v povprečju vsak meter ena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniTic Objavljeno Avgust 31, 2002 Deli Objavljeno Avgust 31, 2002 V Slovenski Bistrici, ko se pripeljete iz smeri Štatenberga proti semaforjem boste 50 metrov pred semaforji, kjer je navadno rdeča luč, naleteli na zelo spolzek asfalt (nevarno tudi za avto), še posebej, ko je mokra cesta se lahko zgodi, da boste presenečeni leteli z ustavljenimi kolesi skozi rdečo. Priporočam 50 ali manj kmh kot je tudi predpisano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 31, 2002 Deli Objavljeno Avgust 31, 2002 samo opozorilo: na gorenjskih cestah je vse več kamenja in drobnega peska te dni ZATO VOZITE PREVIDNO!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 31, 2002 Deli Objavljeno Avgust 31, 2002 Drugač pa pazite predvsem na zadeve s slabim pregledom... Traktorje (kot po načelu so vsi vozniki nesposobni), avtomobile s prikolicami... In tam, kjer je znak za oster ovinek ali kaj takega, tam oster ovinek tudi JE - je država preškrta da bi kar tako metala denar za znake. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Legan Objavljeno Avgust 31, 2002 Deli Objavljeno Avgust 31, 2002 Za marskikaterega motorista so te informacije o kritičnih ali črnih točkah lahko življensko pomembne. Kljub vsemu bi bil marsikdo zelo rad previden in se na vsak način obvaroval padca, kateremu lahko sledi najmanj škoda na motorju s kakšno prasko ali podplutbo na telesu. Idejo v celoti močno podpiram, vendar me pri tem grize ena druga misel. Tudi jaz se rad peljem brezskrbno, vendar v današnji Sloveniji to že dolgo ni več mogoče. Pri sebi pa sem prišel tako daleč, da sem se zelo hitro vprašal, koliko časa bi še rad živel, o čemer včasih nisem premišljeval in sem ga gonil, kolikor je dalo. Grem na misel, zaradi katere sem se oglasil. Zanima me, ali kdo ve, kje bi bilo mogoče pregledati Slovenski nacionalni program o varnosti v prometu, sploh pa me zanima kje in kako bi bilo potrebno oglasiti se ali na koga pritisniti, da vsi krvavo potrebujemo slovensko dirkališče. Vse nas tare en sam problem, z motorjem bi se radi vsake toliko časa sprostili, danes pa na cesti postaneš včasih lahko samo še bolj živčen. Na dirkališču bi misli o črnih točkah odpadle. Pazite se! :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Najprej ti čestitam, da si se nam pridružil :!: Mogoče na ministrstvu za notranje zadeve? Si tam že poizkusil? Prepričan sem, da imajo za to področje zaposlenega vsaj enega državnega sekretarja. Čudim se, da vas policistov niso niti seznanili, kaj šele povabili k pisanju le tega... Logično bi se mi zdelo, da bi o stvari povprašali vsaj take strokovnjake, ki se ukvarjajo z preventivo, in jo tudi izvajajo... Kot da bi ga pisali kaki planiški športni delavci...Kam gre ta svet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 In tam, kjer je znak za oster ovinek ali kaj takega, tam oster ovinek tudi JE - je država preškrta da bi kar tako metala denar za znake. :wink: Jap! Ce se da hitrostne omejitve dostikrat jemati s kar nekaj rezerve, pa z znaki za nevarnost ni tako ... ker so zelo verjetno tam z razlogom. :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 paste tud na tiste plastične ležeče policaje zato k če je zadeva mokra se komot zrolaš po tleh, aja taka cona je pa na bledu pr vrtcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Pazte se vseh iz Pule, ki peljejo iz Trsta al proti njemu. Po moje tam šenkajo pol izpitov, folk nima pojma vozit!!! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fallen Angel Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 No, pa še jaz napišem... Ko se pelješ iz slo. bistrice po stari cesti proti slo. konjicam (stara cesta MB-CE). Par km iz slo. bistrice je ovinek levo in cesta navzdol, saj se lepo vidi. No, na tistem odseku je VEDNO kamenje in nasproti pridejo običajno kaki tovornjaki... Tako da če vas tam začne zanašat, ni najbolje. Jaz sem na srečo to slabost te ceste spoznal brez nasproti vozečega vozila... lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 paste tud na tiste plastične ležeče policaje zato k če je zadeva mokra se komot zrolaš po tleh, aja taka cona je pa na bledu pr vrtcu Tudi v ljubljanskem BTCju so tile plastični fuqi... ampak mislim da ni treba preveč povdarjat kolk je tam gladek asfalt... se je pred mano en zložil z R1 ko je zavijal na pumpo, pa je šel čist počas.... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Zanima me, ali kdo ve, kje bi bilo mogoče pregledati Slovenski nacionalni program o varnosti v prometu, Na straneh državnega zbora: http://www.sigov.si/dz/si/aktualno/spremlj...ejeti_akti.html V obrazec vpiši: NACIONALNI PROGRAM VARNOSTI CESTNEGA PROMETA V REPUBLIKI SLOVENIJI Sprejet je bil šele julija 2002. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Tudi v ljubljanskem BTCju so tile plastični fuqi... ampak mislim da ni treba preveč povdarjat kolk je tam gladek asfalt... se je pred mano en zložil z R1 ko je zavijal na pumpo, pa je šel čist počas.... LP sicer neurado-nepreverjeno ampak sem že nekje slišal da so te plastične ˝pulcaje˝v bolj razvitih deželah(alla deutschland....) sploh prepovedali! LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Ena trenutno aktualna informacija: Na cesti Arja vas-Velenje je (od Velike Pirešice naprej sigurno, prej nisem gledal) po sredini voznega pasa proti Velenju polito nekaj nafti podobnega. V kombinaciji z mokro cesto je že za avto spolzko. gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Če bi hoteli vrisati v karto vse to bi bila sigurno čisto rdeča od samih označb. Najbolj so problematične same označbe ki zelo drsijo kadar je mokro in pa radarji, ki se pojavijo na cestah samo kadar posije sonček. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave