bobokrajnc Objavljeno Oktober 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Nekaj za komentirat: Yamaha TT 600-samo dva komada( ali ni blo motorjev al pa to ne drži) :hmm: Honda Africa Twin-4kom(ljubitelji ali...??) Ducati 999-4kom(ne vem če drži, trije so samo v MB-ziher) Aprilia-Futura-1kom(prihodnost pa taka.. <_< ) Honda VTX 1800-2kom(sem slišal da je težko prit do teh motorjev made in USA) Ducati Multistrada-3kom(lepo :OK: ) Honda Gold Wing-4kom(ponavadi jih prodajo več) Kawasaki ZZR 1200-4kom(SAMOOOOO...???, zelo O.K. motor...tudi cena, mislim da jih je zj......FJR 1300 od Yamahe 13+7 kom) KTM 950 Adventure-5kom( v bistvu 4 eden je testni v MB, po mojem bi jih prodali veliko več če bi bla cena...manj :devil: :devil: ...) Kawasaki KLR 650-5kom( NI mi jasno prodajo preko 100 KLE-jev pa samo 5 KLR-ov :? :? ) Honda CB 600F Hornet-9kom(rezultat navite cene našega uvoznika-enako velja za Trans Alp, letos so jih prodali v Italiji 12000 kom!!!!, pri nas pa zato 141 Fazerjev) Aprilia Atlantic(letos so zgleda šli samo skuterji, saj je najbolje prodajan motor Pegaso-16kom :naughty: ) Suzuki GSX 1000-17kom(veliko glede na ceno) BMW 1150GS-25kom(ogromno, zasluga finančne akcije 1+ 1leto ter dejstva da Varaderotov ni blo do Avgusta-predplačniške serije ne štejem) Yamaha TDM 900-55kom(rekord!!!!!!!!!) Dejstvo je da je Yamaha v SLO No.1 po prodaji in verjetno bo tako tudi drugo leto še posebej ker pride novi Fazer in XT. Kako bo odprti trg (EU) vplival na ostale trgovce in prodajo v SLO pa bomo videli. LP Bobo B)
Damian Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Ali pa snobov, "obrtnikov" in "podjetnikov". Izjemam - motoristom se opravičujem za posploševanje. Je bilo to resno mišljeno, ali imajo navednice okoli obrtnikov in podjetnikov tako močan pomen, da naj bi zvenelo ironično.??
Thundercat Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 zanimivo koliko Tdm-jk so prodali...glede na ceno ....ker ni glih poceni.... :hmm:
SiR Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 zanimivo koliko Tdm-jk so prodali...glede na ceno ....ker ni glih poceni.... :hmm: A da ni? Veš kaj - skor vsak nov motor stane že orenk čez 2 miljona ...
Pervy Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 Preseneča me prodaja 30 Hond Shadow - po so rekli, da je to mimo. bile so v akciji in so jih praktično metali za tabo in ker dosti začetnikov še vedno začenja na čoperjih ne preseneča. se pa upadanje vidi po številu prodanih drag-, wild- in kaj še vem kakih star-ih, ki so vsako leto bili na vrhu. tudi v milanu se je videlo, da se proizvajalci niti ne pretegnejo več v tem razredu, včasih so jih ponosno kazali in predstavlčjali, zadnje dve leti pa malo zamenjajo barve, povrtajo iz 1500 na 1600 in to je to. očitno so tudi oni vidli, da se bolj splača stavit na druge segmente.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se