DRAGON Objavljeno Oktober 20, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2003 Ta črn je OK, pa ta bel starfight al kr je že mi pa kej dost ne gre. Seveda pa bi ga že kaj predelali saj fabriške nastavitve pr meni nimajo dolge življenske dobe. Takšni smo pač nekateri. :devil: :devil: :devil:
urbi Objavljeno Oktober 20, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2003 Zanimivo, neuporabno,... <_< Urbi
kristian Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Zanimivo, neuporabno,... <_< Urbi Zakaj bi bili pa ti motorji neuporabni? Še celo Hondin motor je notri, tko, da ti ga lahko servisira cel kup ljudi v Sloveniji! Kar pomen nič večji stroški servisiranja kot pri Hondi. Al si mogoče mislil reč predrago namesto neuporabno!
Freemanx Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Lepi so ni kaj. Samo meni so res bolj všeč analogni števci.
lena100 Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 No ja dizajn je res fajn sam kar je pa izven konteksta so pa lučke k so prov grde no vsaj men niso ušeč. Ja cena bo pa tud najbrž zelo visoka.. lp sharky
Saint Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 :OK: Ej to mi je pa prov dobr bike!!!! Pa kere hladilnike jao...! :OK: Če se ne motim ma Starfighter hladilnike sumljivo podobne Varaderu, no pa sej je to skor ista mašina, a se kej motim? lp Rudi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se