Skoči na vsebino

Izrael

bondi78

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Prva stvar - odgovor rudib-ju: mojem ocetu se je bilo kar mal tezko spomniti sodelavca pred 20 leti... so mogoce skupaj igrali tenis?

Vaso stran sem pa nasel kar tako - malo iskanja... Ali obstajajo se kaksni dobri forumi?

Kar se pa tice trajektov cez Grcijo - ne vem tocno, lahko pa pregledam. Druga moznost je pa cez Turcijo. Ceste v Izraelu niso kot v Nemciji, ampak so kar zadosti hitre (260 km/h B) ) Ali mislis muzej tankov v Latrunu? To je na poti v Jeruzalem, super cesta, veliko ovinkov (slike z ZZR so bile slikane od blizu).

Lep pozdrav!

Popravljeno . Popravil Perla
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Bondi78,

prav lepo pozdravljen med nami! B)

Vaso stran sem pa nasel kar tako - malo iskanja... Ali obstajajo se kaksni dobri forumi?

Če si imel v mislih motoristične forume - Motosvet.com se ponaša s podnaslovom "vodilna spletna stran o motociklih". :OK: Sicer občasno tu vlada kaos (hja, kje pa ne?! .) ), a kljub temu bo kar držalo, da kaj boljšega verjetno niti ne boš našel. :D

Zelim ti dobro vožnjo s tvojo ZX-o! Piši nam še kaj o dogodivščinah, s katerimi se srečaš na vožnjah - kot je spraševal Rudib:

Kako pa kaj varnost na cestah, je kaka nevarnost teroristov/demonstrantov/norih voznikov?
etc.

Lp iz (danes deževne) Ljubljane. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bondi, skupaj sta bila v sluzbi v Slovenialesu, moj ata je bil zadolzen za vzhodne trge... No, da ne bo :topic: ja, sem mislil tankovski muzej, kje pa lahko drugje vidiš Merkavo v vsem svojem sijaju. :OK:

Tole glede Turcije je pa tudi dobra ideja, bom malo na netu pogledali za zveze. Se se kaj slisimo, ce bom kje okrog vozil.

lp

Rudi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri nas imamo tudi en kar glavni forum ki je zelo aktiven (nekaj prasas ti ze deset odgovorijo!)- odgovor na koliko sem star - 26 bom Septembra...

Mirkava pa mene ne privlacuje prevec- ker sem bil v mornarici...

No se par slikic mojih kolegov- kakor lahkp vidite- vcasih treniramo na parkiriscih- ki jih lepo oznacimo in tako postano ta prava proga (Suzuka?)- tako lahko varno treniramo. Ponavad pa imamo tudi kaksne izlete (Eilat, Tiberias...) na vikendih.

Ali imate slucajno kaksen redni Chat? (IRC)

post-6-1088843912.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:( Danes sem zgubil dobrega prijatelja... Nesreca na severu- z njim je bila tudi njegova punca... Ona je umrla ze na mestu nesrece- on pa v bolnisnici!

:cry:

Lahko noc... probal bom zaspat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!