Skoči na vsebino

znane cene za kawasakije!

Priporočene objave

Objavljeno

Cene Kawasakijev v letu 2004!

Cene novih modelov japonskega Kawasakija. Tako bo najbolj vroč ZX-10R stal 12.170 EUR, ZX-6RR 9.886 EUR, Z 750 7.123 EUR, VN 15.202 EUR in VN 1600 Mean Streak 11.448 EUR.

mnenja!??

Objavljeno

dokaj OK, zgleda bo zx 10 res najcenejši od "trojice", pa z 750 ma tudi doro ceno. samo še kak mio ali dva pa lahko menjam. :lol1:

Objavljeno

temu rečem delne cene za kawasaki, sej najbrž ima kawa večjo paleto v ponudbi? torej...s podatki na plano ;)

Objavljeno

Hola!

A so tole cene pri nas ali v Nemčiji???

Objavljeno

Se mi zdi da ma Z750 kar solidno ceno,bi pošteno razmislila al tega al novo fz6

Objavljeno
Se mi zdi da ma Z750 kar solidno ceno,bi pošteno razmislila al tega al novo fz6

vzem´ hondo.

Objavljeno

Kokr sm že enkrat ,(GPZ 500 S)napisalGPZ-ja NI;NI :cry: ,pa ZZR 250,tut NI;NI :? . LP

Objavljeno

Zakaj je desetka tak draga? :o :angry:

Objavljeno

Ker je vanjo vloženega veliko inženirskega truda, ker uporabljajo drage materiale za zmanjševanje mase in izboljšanje trpežnosti, ker so morali investirati v nekaj nove proizvodne opreme in v marketing ter predvsem zato, ker imajo tudi vsi tekmeci približno takšno ceno za podobne motocikle.

Enim pa je tudi ta cena pičkin dim, ...

Objavljeno

zato ker je konkurenca (R1, CBR 1000) še dražja :devil: :lol1:

Objavljeno
vzem´ hondo.

kero pa? CBF 600 za 1,65 mio al CBF 600 S za 1,7 mio. hornetova tehnika z zamorjeno hornetovo mašino (78 KM).

tu sploh ni debate Z 750 je streetfighter, FZ6 in CBF 600 pa ..... :naughty:

Objavljeno

SymRu,PERVY hvala . :P :D

Objavljeno
kero pa? CBF 600 za 1,65 mio al CBF 600 S za 1,7 mio. hornetova tehnika z zamorjeno hornetovo mašino (78 KM).

tu sploh ni debate Z 750 je streetfighter, FZ6 in CBF 600 pa ..... :naughty:

Pošten odgovor :OK:

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Glede na cenik za 2004 DKS ne prodaja vec KLRa. Ce se prav spomnim, so jih lani prodali 5 (lahko bi jih 6, ce bi imeli se kaksnega).

Ali kdo ve, ce so jih nehali prodajati samo zacasno ali za vedno?

Glede na to, da je bila cena zelo ugodna (~1M SITkov) je po svoje skoda...

Objavljeno
vzem´ hondo.

Honda uzeta,sicer bom na njej bolj sovoznik,sama pa še vedno ustrajam na ta stari dobri fzs

Objavljeno
Glede na cenik za 2004 DKS ne prodaja vec KLRa. Ce se prav spomnim, so jih lani prodali 5 (lahko bi jih 6, ce bi imeli se kaksnega).

Ali kdo ve, ce so jih nehali prodajati samo zacasno ali za vedno?

Glede na to, da je bila cena zelo ugodna (~1M SITkov) je po svoje skoda...

na Motobumu mi je gospodična na Kawasakijevem štantu rekla,da so že vsi KLR-i razprodani in da jih ni več moč dobiti niti naročiti.Od endurcev naj bi bilo še čisto malo KLE-jev(par komadov)

Objavljeno
na Motobumu mi je gospodična na Kawasakijevem štantu rekla,da so že vsi KLR-i razprodani in da jih ni več moč dobiti niti naročiti.Od endurcev naj bi bilo še čisto malo KLE-jev(par komadov)

...na zadnji strani februarskega motorista ki so ga talal na motobumu je reklama za KLR čez celo stran :hmm:

Objavljeno
...na zadnji strani februarskega motorista ki so ga talal na motobumu je reklama za KLR čez celo stran  :hmm:

A niso tam talali revij letnika 2003? Vsaj jaz sem dobil lansko revijo...

lp, D.

Objavljeno
A niso tam talali revij letnika 2003? Vsaj jaz sem dobil lansko revijo...

...jaz sem dubu feruar 2004 z klr-reklamo na zadnji strani(mam pred sabo)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!