Skoči na vsebino

Enduro proga

fisherman

Priporočene objave

Hello enduraši in vsi ostali. Mene zanima, če poznate kakšne lepe terenske variante. Pa ne mi zdej kakšne cross proge predlagat, ampak take lepe terenčke.

Lp fisher

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na madzarskem jih je kar nekaj.za tocno kje bi pa moral malo vprasati okoli.in istra jih naj bi tudi nekaj imela.

-------

What part of NO don´t You understand?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

naj bi jih tudi bilo nekaj od körmend-a v notranjost.vsaj tako mi je en kolega pravil,ko je bil letos tam.samo ne vem,ce so javne.oni so bili z enim enduro-klubo iz burgenland-a tam.

-------

What part of NO don´t You understand?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Bi se znalo tudi po Počku dobro zapeljat!!!

Več ali manj je skoz lepa off-road proga!

Pa še tarčo si daš na hrbet.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo

V okolici Nove Gorice smo začeli delat hard enduro progo. Je zelo blizu avtoceste okoli 10km pa ni nobene hiše. Je v gozdu na zahtevnem terenu. Teren je pa dokaj zahteven in samo za hard-enduro voznike. To da je teren dokaj zahteven sm pa zvedu od enduraša (ki tekmuje tudi v tujini) in pomaga pri izgradnji te proge.

NoFear

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tle na S Primorskem je npr. zelo lepa proga na Stol (hrib), makadam vecinoma....po eni strani hriba gres gor po drugi pa dol! Potem je gozdna pot na Matajur.....ma precej tega tukaj no...

Racing

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na zalost je voznja izven cest od 1.4.1995 prepovedana, kazen pa je 50000 SIT. Celo organizirana voznja (v skupini) po makadamskih cestah je prepovedana. Za nacrtovanje tur pa si pomagam s turisticnimi kartami (Gorenjska, Posocje, Skofjelosko hribovje,...; merilo 1:50000), ki jih dobis tudi na Petrolu, vrisane pa imajo res vse makadamske poti in tudi kolovoze. Torej vzames zemljevid, si najdes eno cesto, kjer se nisi peljal, pa gremo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Potem je gozdna pot na Matajur.....ma precej tega tukaj no...

Gozdna pot... hehe.. tole je pa res pravi opis. Jaz sem sel na Matajur s SuperTeneretko+sopotnico+nekaj prtljage, ker ko sem gledal v atlasu slovenije, sem pricakoval da bom nasel gor nekaj his in jezero:-). Ce se bo kdo vozil tja, mu svetujem da potem ko se bo zacel strmo spuscati in prisel do zadnje ograje (na cesti je vec ograj z napisi "prosim zapiraj") da gre od te ograje naprej pes, ce ni s kako lahko endurco in primernimi gumami. Do tu se tudi vozi verjetno lastnik krav z nekim terencem.

Jaz sem se spustil se naprej dol do hisk, pa me je nazaj gor rahlo razmetalo. Ne vem kako je bila lani ob najvecji susi "cesta" mokra&blatna.

Na Menino planino je tudi lepa cesta iz Tuhinjske doline.

lp g.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja makadam na krim je res super za hitro soft enduro vožnjo!Priporočam!Potem pa nazaj po asfaltu z rakitne!Tudi rakitna skriva veliko lepih gozdnih poti-te pa imajo razne omejitve,namreč lahko so javna last,prevoz je na lastno odgovornost,območje medveda ter celo tresoče se zarošeni avtomobili(le kaj se dogaja )!!

Vse gozdne poti so cool, najbolj so ta strme (ko si na vrhu pa maš že problem kako pridt dol z celim motorjem seveda)!

Ko najdete še kako dobro pot (z zmerno zahtevniostjo) grem zraven še jaz z svojo TA!!!!!

Ps:skupna enduro vožnja večja varnost, večji užitek!

Pa veliko zabave in celih kosti na enduro vožnjah vam (si) želim

lp Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Ja na Matajur je vec poti!!! Po kateri strani si sel??

aja.

V Liveku desno, Ce Avso potem mimo Mrzlega vrha, ko prides do meje desno(v bistvu ceste naravnost ki je v atlasu vrisana sploh ni) mimo Kuka (lep razgled na Kobarid) in spust na Suzisko planoto. Potem nazaj po isti poti.

Mislila sva da bova sla se v Liveku levo (ce prides iz Idrskega:-)) po makadamu (Livske ravne) ob meji in v dolino nekje okoli Mosta na soci, vendar sva se glede na moj zvit salthebl iz zvit desni glezenj odlocila da greva v dolino da nagliham salthebl nekje blizu civilizacije ce bi blo treba svasat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Hrastovlje-Podpeč-Podgorje-Prešnica-Slavnik-Skadanščina-proti Podgradu-nekje na levo-Pregarje-Ilirska Bistrica.

V Podpeču se pazi domačinov.

LP.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam en predlog:

Pred leti sem šel s terencem iz Kobarida...Drežniške ravne...potem pa po stari mulatieri pod Krn.(če se držite desne smeri)

Če pa se držite leve smeri...pa je cesta ki vas preko pašnikov pripelje do Bovca.

PREVERITE....MORDA BO KOMU VŠEČ!

Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, tole zna bit pa kar zanimiva zadeva. Ampak pride v poštev šele drugo leto, ker sem za letos motor že odjavil. Se pa danes popoldne nisem mogel vzdržati, zato sem jo kar brez tablice mahnil čez Rakitno do Cerknice in nazaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote:

V Podpeču se pazi domačinov.

Ker izzivajo domači dirkači, ali ker mečejo kamne za teboj?

Brrrm

Kamne, Vile in motike..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!