cunde Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Poznali smo se in veckrat tudi srecali pri bremzah la pa na zborih g. Janez je bil najvecja legenda ljubljanskih motoristov se enkrat sozalje zeni in hcerkam v mojem imenu in v imenu ENDURO PROGRAM FUŽINE LJUBLJANA Janez pogresali te bomo in nikoli pozabili dotem 1
.T. Objavljeno November 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2003 Od MOJCE HRIBAR sem prejel sledece sporocilo: "Se enkrat bi se rada zahvalila vsem Janezovim prijateljem, ki ste ga prisli pospremit na njegovi zadnji poti. Zahvala prijateljem motoristom in jeepistom, za zadnji pozdrav. Hvala tudi Petru od Motosveta, ki se je trudil z urejanjem objav, Tadeju za organizacijo motoristov, Hanziju za slike. Hvala Old Twin Clubu za zbiranje prispevkov in pogostitev. Zahvala prijateljici Miri za pomoc v teh tezkih trenutkih. Hvala vsem, ki ste pomagali!" Mojca Hribar strela848, malakai, ataIBA in 1 other 4
jezdec Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Tadej povej Mojci, da je to najmanj kar smo lahko naredili za Janeza , in nažalost se mu ne bomo mogli nikoli oddolžiti za to kar je Janez naredil za nas. dotem 1
.T. Objavljeno November 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2003 Danes je v reviji Polet (magazin Dela in Slovenskih novic) clanek z naslovom Dnevi grmenja: Oh, Oh, Dyna V njem je objavljen tudi intervju z Janezom. Avtor prispevka (Andrej Krbavcic) je napisal ful lepo misel o pokojnemu Janezu. Citiram: "Kakor koli ze, odslej bom ob nevihtah vedno pomislil na Hribarja: ne grmi in ne bliska se, ampak se Janez po nebesih prevaza z blescecim harleyem. Drugacen paradiz nima smisla" Fak, skoraj mesec je ze minil odkar Janeza ni vec, jaz pa si sploh ne znam predstavljati naslednje motoristicne sezone brez njega :cry: Tadej dotem, strela848 in ImenitnaPriložnost 2 1
Sanda7 Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 "Kakor koli ze, odslej bom ob nevihtah vedno pomislil na Hribarja: ne grmi in ne bliska se, ampak se Janez po nebesih prevaza z blescecim harleyem. Drugacen paradiz nima smisla" Lepa misel
Popularna objava BarbaraHribar Objavljeno Februar 2, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 O:-) že osmo leto je odkar nas je zapustil dragi oči... še vedno mislimo na njega in ga zelo pogrešamo... upam,da ti je lepo tam gor... cmok,cmok ataIBA, dotem, TOMTECH in 13 others 15 1
Rocky Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 O:-) že osmo leto je odkar nas je zapustil dragi oči... še vedno mislimo na njega in ga zelo pogrešamo... upam,da ti je lepo tam gor... cmok,cmok Barbara verjemi, lepo mu je in vedno je s teboj. Vse lepo in dobro! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky malakai 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se