Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hola!

Onako sam nacuo, da so poleg GP1 tudi pri Superbikih spremenili pravila - odslej naj bi imeli vsi motorji (ne glede na stevilo valjev!!!) enako dovoljeno prostornimo (999ccm). A je to res al so me "spolno zlorabili"???

LP suzuki

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

nope.novost bi naj bila tole:

nove razporeditve minimalne teze

2-valjnik min.164 kg

3-valjnik min.162 kg

4-valjnik min.159 kg

vec na www.eurosport.com/sport.asp?LangueID=0%SportID=144&StoryID=175707

-------

What part of NO don´t You understand?

Objavljeno

quote:

Hola!

Onako sam nacuo, da so poleg GP1 tudi pri Superbikih spremenili pravila - odslej naj bi imeli vsi motorji (ne glede na stevilo valjev!!!) enako dovoljeno prostornimo (999ccm). A je to res al so me "spolno zlorabili"???

LP suzuki

potem ni več klasa SuperBike ampak stock sport (al tko nekako Open klasa)..

ta klasa je na Japonskem zlo popularna

Objavljeno

Hola!

No, danes sem koncno dobil v roke revijo (Motorrad st.22/2001, str. 135) in pise takole: FIM je uradno sporocila, da bodo nova pravila v seriji SBK zacela veljati z letom 2004, in sicer bo omejitev 1000ccm res veljala za VSE motorje, razlika med njimi pa bo v dovoljeni tezi in velikosti air-boxa.

Michelin pa naj bi dal tudi predlog, da bi vozili s profiliranimi in ne slick gumami, cemur so se pri Dunlopu takoj uprli. To bo se zanimivo...

Nekaj je napisanega tudi o Supersport motociklih (do sedaj do 600 ccm stirivaljniki in do 750ccm dvovaljniki), ki naj bi jim dovolili predelave vseh delov (kar sedaj ne smejo) in tako izoblikovali novi GP2 razred... Torej 4-taktniki tudi skupaj z GP 250 masinami.

Zaenkrat toliko.

LP suzuki

• Ni mi všeč 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!