pero Objavljeno Oktober 29, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2001 V Twina pridem - torej se vidimo!Se bomo skupi učil čarat! Lp Pero
suzuki Objavljeno Oktober 29, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2001 Hola! Pridem. LP suzuki freya in SharpNinja 2
twix Objavljeno Oktober 29, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2001 Odprta bo sezona lova na carovnice. Se vidmo. Ta najbolj grda je MOJA! LP TWIX READ MY FACE
strom Objavljeno Oktober 30, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2001 I is there. Nažalost z avtotom... doh... Če me hočte pa tam najt, se pa sam zadrite: A RAB KDO OLJNO PUMPO?! hehe LP
Furija Objavljeno Oktober 30, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2001 Za Climberko in ostale: Noc carovnic, ki jo organiziramo 30.10.2001 v Twinu je za otroke vseh starosti. Res pa, da pri manjsih otrocih potrebujemo pomoc njihovih starsev. Lani so bili na otroski delavnici otroci med 3. leti in 12. leti. Letos je za otroke obvezna (kot vstopnica) risba na temo Noc carovnic. Lahko so otroci tudi namaskerani- me Furije bomo. Delavnica, kjer bomo malo delali, malo tekmovali, bo trajala nekje do 20.00 ure za otroke, potem imamo pa se starejsi zur! Vljudno vabljeni....
pupa Objavljeno Oktober 30, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2001 Mene žal ne bo!! Je nenadoma prišla ena obveznost, katere ne morem prestaviti... pa drugo leto!! Imejte se kar se da lepo... bom v mislih z vami.... pa ne metelj pozabiti!!! kisses Pupa
.T. Objavljeno Oktober 30, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2001 EJ FURIJA - glede na to, da imaą pomanjkljivo izpolnjen profil, nam povej katera si ? Vsaj ime, da vidim, če te poznam. Tadej
VETER Objavljeno Oktober 30, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2001 sicer niasme dobil odgovro če bo kdo še tam ob 24h bom pa sam preveril..PRIHAJAMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmm
VETER Objavljeno Oktober 31, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2001 quote: sicer niasme dobil odgovro če bo kdo še tam ob 24h bom pa sam preveril..PRIHAJAMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmm HEJ včeraj sem bil pa kar razočaran, FURIJE so se kar potrudile samo folka za žurast je bilo bolj malo..skoraj nič. FULK kam ste se poskrili ali pa sem jaz prišelk prepozno?!
.T. Objavljeno Oktober 31, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2001 VETER, ne vem, kdaj si ti prišel, ampak okoli 21. ure nas je bila zbrana večina motosvetovcev - tistih, ki redno hodimo tja ob sredah. Ne bom našteval poimensko, ker bom sigurno koga pozabil našteti in bodo zamere. Šala!!! Naj samo omenim, da je prišel tudi Climber direktno iz Turčije. Aha pa Zarjo in Gorano moram pohvaliti! Punci sta bili tako spedenani !!! UH, UH!!! Kakšen stil vse v črnem! Bilo je tudi kar nekaj motoklubov iz slovenske motoscene. Spet ne bom našteval, ker bom sigurno koga pozabil omeniti. Ice bila sta tudi dva vaša, kje si bil pa ti ? Prišel sem ob pol enih zjutraj odhajal domov je bilo še kar nekaj folka. No se vidimo spet v sredo. Tadej
Einherjar Objavljeno Oktober 31, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2001 quote: Bilo je tudi kar nekaj motoklubov iz slovenske motoscene. Spet ne bom našteval, ker bom sigurno koga pozabil omeniti. Ice bila sta tudi dva vaša, kje si bil pa ti ? Popravek bili so trije iz RWMC, samo da Jolly ni imel lajbca (kar sem ga tudi ze zajebaval :)) ) Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off"
Ice Objavljeno Oktober 31, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2001 quote: Ice bila sta tudi dva vaša, kje si bil pa ti ? bil jest kao doma,ker danes kao faks na programu bil ------- What part of NO don´t You understand?
easyrider Objavljeno November 2, 2001 Opozori Objavljeno November 2, 2001 quote: quote: Ice bila sta tudi dva vaša, kje si bil pa ti ? bil jest kao doma,ker danes kao faks na programu bil ------- What part of NO don´t You understand? ... kao ... Uredil - easyrider on 02/11/2001 12:01:31
Ice Objavljeno November 2, 2001 Opozori Objavljeno November 2, 2001 quote: ... kao ... yep....kao....ker ko sem prisel na faks,je pa odpadlo... ------- What part of NO don´t You understand?
easyrider Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 Bozcek! Pa tako veliko volje si pokazal. lp Easyrider
Ice Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 EJ! ka te zaj?!? volja je pol uspeha..... ------- What part of NO don´t You understand?
easyrider Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 Saj ravno to sem ti rekel. lp Easyrider
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se