moped Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Kje je v Ljubljani kakšna avtopralnica, kjer bi si lahko sam z wapom splahnil motor ? Zaradi mrzlin dni, in predvsem noči sem zaprl vodovod na dvorišču. Zanimajo me predvsem lokacije na področu Rudnika.
Fritz Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 V BTC-ju, pri Big Bangu, mislim da je na zadnji strani objekta v katerem je prodajalc avtomobilov Mazda.
Hanzi Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 mislim da ima tudi petrol na rakovniku Wap v pralnici :hmm:
klimbra Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Wape že imajo povsod v avtopralnicah........ Lahko vam pa iz lastnih izkušenj(pač v bloku nimaš pralnice :( )povem,da se praktično nikjer v Ljubljani ne usmilijo motorista,ki bi prišel samo s svojim praškom in gobico.Ne glede na to,če hočeš plačat tiste neki porabljene vode.....pa si ajmar sposodt......... :( :( :( :( :? Sem tut že ponujal,da plačam kao pranje avtomobila zunaj in znotraj......pa da mi namesto tega motor spucajo......hahahhahahahahahaaaaa.........kakšna šala!!!!!! :? :hmm: :lol1: :lol1:
.T. Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 (popravljeno) Folk v BTC-ju imajo WAPE na zetone! Kupis zetone, jih vrzes v WAP in peres kakor ti pase. Zraven so tudi sestalci na zetone. WAPI so tam, kjer prodajajo Mazde, samo na drugi strani stavbe. Zraven je tudi avtopalnica, tista s stezo. Tadej Popravljeno November 4, 2003. Popravil Tadej
Max Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Folk v BTC-ju imajo WAPE na zetone! Kupis zetone, ... Malo iz firbca B) Kdo prodaja zetone :hmm: Gamma c.- Mazda, tista avtokustika, ali Big bang :? mogoce kdo cetrti :huh:
Kaiser Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Žetone kupiš v avtopralnici ki je čisto zraven.... :doze:
Rude Boy Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Zaradi mrzlin dni, in predvsem noči sem zaprl vodovod na dvorišču. :topic: ampak me vseeno zanima ! A je na Rudniku že pod nulo padlo in zmrzuje voda ! Ne morem verjet ? :blink: off Rudnik za pumpo na Dunajski - Bežigrad - pralnica na žetone - AC in Aprillia.
Max Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Žetone kupiš v avtopralnici... hvala.
SiR Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 hvala. you are welcome to ask stupid questions anytime. Drugič lahko mogoče kar tam v pralnici vprašaš. @Kaiser - a mogoče veš, kakšne oblike in barve so žetoni? :lol1:
Max Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 you are welcome to ask stupid questions anytime... I know, I know! :hmm: Anonymous Sym, I know I can never beat you :fight2: :OK: You are light years ahead of all of us :lol1: O:-)
Fritz Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 (popravljeno) Še bolj točen odgovor je, da ti žetone izpljune avtomat, ki je levo od wap-ov (če vanjga zadegaš pričakovano količino bankovcev) torej ti ni treba v servisno-prodajni center hodit. Sam sem motor tam že pral. Škafi so tam (ker so v njih wap pištole, ena s krtačo in ena klasik= in so stalno polni vode. Sam si prinesi gobice in čistila, motor ročno fajn očisti in ga z wapom sam sfiniširaj. Če boš vse z wapom delal, boš teško odstranil vso umazanijo, pa še veliko keša/žetonov boš porabil. Popravljeno November 4, 2003. Popravil Fritz
hotschko Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 You are light years ahead of all of us :lol1: O:-) let us put quote above in another way ... B) "You ALL are light years ahead of me ... :ph34r: :huh: "
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se