trex Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 LP vsem ! Kaj mi zna kdo povedat zakaj Rossi pa se nekateri drugi so pred nekaterimi ovinki dajali nogo dol iz stopalke ? :hmm: to sem na tej dirki prvic opazil
devilish Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Na, pa je 30 točk razlike :grim :grim :yea2: :yea2: Rossiju čestitke :D car...
Wobewt Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 LP vsem ! Kaj mi zna kdo povedat zakaj Rossi pa se nekateri drugi so pred nekaterimi ovinki dajali nogo dol iz stopalke ? :hmm: to sem na tej dirki prvic opazil ← To vedno počne. Po moje mu samo noga zdrsne med prestavljanjem. Ye pač v elementu. :grim Res ye dobr, mislm da si zasluži osvojitev prvenstva. B)
Jure007 Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Ja čestitke Rossiju me vedno znova preseneča. :OK: ← A so sploh možna še kakšna presenečenja s strani Valeta :?
pogi Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Vale je dokazal da je najbolši :OK: upam pa da bo zaključek sezone mal bol zanimiv in razburljiv kot današnja dirka :doze: .)
pjotr Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Matr, Valetu bi res privoščil da osvoji prvenstvo. Je voznik, se razume v tehniko, je strateg, je zajeban, je, izviren, je pojava... S čim se bo čez leto ali dve sploh še motiviral? lp, Pjotr.
Markofumi Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Ja ja dons sm pa mi mal pometl z tekmecu in z štartnim mestom. :OK: Zal mi je sam k Nakano ni opreu Seteta pa skoda za Hoffmana cel vikend se je dobr pelu.Ce bi Nakano dobr startu...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 @pjotr .... si pozabu .... je ŠPORTNIK!! in načeloma pošten .)
SiR Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 A so sploh možna še kakšna presenečenja s strani Valeta :? ← jap - res bi presenetu, če bi drugo leto šel k Ducatiju vozit in dosegal iste rezultate ;)
Profi Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 jap - res bi presenetu, če bi drugo leto šel k Ducatiju vozit in dosegal iste rezultate ;) ← Ali pa mogoče še bolj, če bi šel h Kawasakiju :hmm: :D
Markofumi Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 Kaj pa, če bi šu nazaj hondi :) to bi blo presenečenje.
TinaRR Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 Kaj pa, če bi šu nazaj hondi :) to bi blo presenečenje. ← Tega filma pa verjetno ne bomo videli :grrr :grrr :grrr
IBA Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 Star je 25 let in je v motogp dosegel skoraj vse!!! Zdaj lahko kot Schumi zbira naslove z Yamaho in dela dirke "dolgocajtne" - se razume da za njegove nasprotnike.. al pa z Jerremiyem potuje iz moštva v moštvo in probata osvojiti naslove še z Ducatijem Kawasakijem in Suzukijem.... Pol bo pa že itak za v penzijo... Upam samo da ne bo šel v F1... Ker je tam vse preveč sterilno za njega :xx: LP
directory Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 Star je 25 let in je v motogp dosegel skoraj vse!!! Zdaj lahko kot Schumi zbira naslove z Yamaho in dela dirke "dolgocajtne" - se razume da za njegove nasprotnike.. al pa z Jerremiyem potuje iz moštva v moštvo in probata osvojiti naslove še z Ducatijem Kawasakijem in Suzukijem.... Pol bo pa že itak za v penzijo... Upam samo da ne bo šel v F1... Ker je tam vse preveč sterilno za njega :xx: LP ← kaj dela dirke dolgocajtne???? :fight2: mal se spomni kje je Yamaha bila ko je Vale prestopil k njim/kje pa je sedaj če je zate to dolgočasno pa preklopi in glej mestece pejton ali pa kako špansko sranje :lol1: :lol1: :lol1:
Wobewt Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 Mal si narobe razumel IBO, ne se razburjat. :)
directory Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 (popravljeno) Mal si narobe razumel IBO, ne se razburjat. :) ← daleč od tega da bi se razburjal :grrr sam povedal sem... :D :D :D Popravljeno Oktober 11, 2004. Popravil directory
BINCA Objavljeno Oktober 15, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2004 Očitno bo Rossi že to nedeljo prvak :notworthy: (dons je letu k kladu :D )
SiR Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 no, a že vemo, kdo je šampion? :D
motoristek Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 no, a že vemo, kdo je šampion? :D ← Vidi se na sliki (zelo dobro) :rolleyes:
Erik Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Rossi je dosedaj tekmoval na 140 tekmah in stal na stopničkah 101 :grim . To dosedaj še ni noben dosegel
BINCA Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 "Ata" Biaggi si je taco zlomu na supermoto treningu :unsure: Italian Moto GP maven Max Biaggi (Honda) has suffered a multiple-fracture crash in training, doing damage primarily to his left leg. Expected out of action for up to two months, Biaggi is en route for Lyon, France, where he will undergo surgery Tuesday morning.
Ice Objavljeno November 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2004 binca, tole bo ze kar za v tema za naslednjo sezono; jo je jure odprl. tukaj pa se lahko se oglasite v zvezi z minulo motogp sezono. tema se bo pocasi zaklenila.
Jure007 Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 tema se bo pocasi zaklenila. ← :cry: :cry: Sm se kar navezal na tole temo iz sezone 2004... :cry: :cry:
Gionni Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Že dolgo ni blo tako zanimive sezone kot je bila letošnja. Vse se je dalo videt: od Rossijevih padcev pa do kawasakijevih stopničk :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se