Skoči na vsebino

ceniki 2004

JOŽEŠIMURA

Priporočene objave

Objavljeno

Ima mogoče kdo čim več informacij o cenah japonskih motorjev za leto 2004. :blink:

Objavljeno
Ima mogoče kdo čim več informacij o cenah japonskih motorjev za leto 2004. :blink:

a mal špijuniraš? ;)

če prav vem, si nekoč govoril, da prodajaš Suzukije :)

Objavljeno
a mal špijuniraš? ;)

če prav vem, si nekoč govoril, da prodajaš Suzukije :)

Matr, si tud vse zapomnete. Ja! Do konc meseca bi rad cenike formiral, pa razen Kawasakija in mal drobiža še nobenih informacij.

Objavljeno (popravljeno)

doslej so znane zgolj cene Kawasakijev, pa če prav vem, je bila objavljena cena za Yamaho FZ6. BMW bo šel mrbit, kot vsako leto, za kaka dva procenta gor ...

Če daš dobre cene, boš zihr mel vso zalogo razprodano ;)

Popravljeno . Popravil SymRu
Objavljeno

večina cen bo verjetno usklajena z EU (ponekod to itak zahteva tovarna), honde pa bodo verjetno nekoliko dražje če gledamo po ceni za cbf 600 (1,65 mio naked, 1,7 mio S).

zakaj pa enkrat nebi bil suzuki 30% cenejši? :devil:

Objavljeno

Ti tako uštimaj da bojo suzukiji najcenejši in da se bojo še drugi po teb ravnali :OK:

Objavljeno

Zgolj informativno: GSXR 600 pod 2.300.000 sit, DL V-strom 650 pod 1.800.000 sit.

Objavljeno
Kaj pa GSXi? Al se jih spet ne bo dalo dobit? Pa GSXF?

Drži! V tovarniškem katalogu Full Line up catalogue 2003 je bili GSX 750 in 600 F še dobavljiv vendar ne za nemško - avstrijsko tržišče, odkoder črpamo tudi mi. GSX-a 750 in 1200 pa v proizvodnji ni že drugo leto.

Objavljeno

Ja pa VS 800 ali 1400 se tudi ne dobi več novih ! -_- šmrc, šmrc...

Se pa zato kaki v garaži še najde ! B)

@Pervy - zakaj pa Suzuki enkrat ne bi bil 30% cenejši ??

Odg.: Zato ker so letos razturali v moto tekmovanjih ! :?

p.s. z reklamami med dirkami... :lol1:

Objavljeno
Kvanto košta?

GSXR 1000 proizvodnja 2004 bo cenovno pod 3.000.000 sit :OK:

Objavljeno

neki casa nazaj sem gledal v mislm da je bil avto magazinu cene ki naj bi ble za nove modele(yamaha, kawasaki, honda). No uglavnem za r1 je prisla cena tm okol 3.200.000sit. A mislte da je to mozn da jo bojo podrazil za 500.000 jurju?? :?

Objavljeno

As Domžale gre naprej po stari poti, tako da bodo Honde še vedno dražje za cca.10% glede na nemško tržišče! :BUA: :BUA:

Pa še to, novo CBF z ABS-om je treba naročit takoj!!!!!

LP Bobo B)

Objavljeno

Emmm... a je to pravo mesto da vprašam, kakšna bo 2004 točna MPC za sv650s?

In koliko jih bo uvoženih v Slovenijo?

LP

Windsurf

Objavljeno

Ko se ravno pogovarjate o Suzukijih me zanima, ce se ve že cena za GS 500F in če je potrebno prednaročilo oz. koliko jih bo prišlo v Slo.??

Objavljeno
neki casa nazaj sem gledal v mislm da je bil avto magazinu cene ki naj bi ble za nove modele(yamaha, kawasaki, honda). No uglavnem za r1 je prisla cena tm okol 3.200.000sit. A mislte da je to mozn da jo bojo podrazil za 500.000 jurju?? :?

r1- 3.200.000,00?????? :hmm: niso normalni, mene ziher ne bo imela za ta denar ceprav sem bil vsmerjen v to investirat , ostajam pol zvest kawasakiju, baje ZX10r 2.850.000,00

Objavljeno
Emmm... a je to pravo mesto da vprašam, kakšna bo 2004 točna MPC za sv650s?

In koliko jih bo uvoženih v Slovenijo?

LP

Windsurf

Točne cene še niso formirane za informacijo ti lahko povem, da bo SV 650 S stal pod 1.800.000 sit. SV-jev s strani hiše SUZUKI ODAR za leto 2004 ne bo več kot 15 kos.

Objavljeno
Ko se ravno pogovarjate o Suzukijih me zanima, ce se ve že cena za GS 500F in če je potrebno prednaročilo oz. koliko jih bo prišlo v Slo.??

Hmm, z GS 500 N in F je pa tko: Cena med 1.200.000 in 1.300.000 doplačilo za oklepnika cc. 70.000 sit. Zelo dober motor v svojem razredu, glede na to, da cenovno težko konkurira Kawasakiju števila predvidenega uvoza še ne vem.

Objavljeno

A bo cena za V-Strom 1000 ostala ista?

Kolk jih kaj pride v Slo. :hmm:

Objavljeno

:grim Kva pa DR-Z 400 E a jih bo kj pa cena (prblizn9 k u katalogih je sam za S(soft) verzijo cena :mellow:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!