Skoči na vsebino

Zavorni diski Yamaha Diversion 900

Priporočene objave

Objavljeno

Lep pozdrav

Prijatelj ima zgoraj navedeni motor. Rabil bi zavorne diske(prednje),pa razen originalnih

(50000 sit/kom) ne dobi. Če mogoče kdo ve za kakšno cenejšo varjanto naj

prosim pove. Že vnaprej hvala za morebitne odgovore.

pozdrav Dare

Objavljeno

1. dobiti diske od kakšne rabljene yamahe, ki se prodaja po delih, pglej tudi v tujini, gotovo ima tudi kakšen drugi model iste diske

2. izdelava, v sloveniji je eno podjetje ki izdeluje kolute, če dobite pravi materjal pa se lahko tudi kje drugje izdela...

3. nakup novih, najbolj sigurna opcija....bog pomagaj denarnici

Objavljeno

Diversion spredaj nima plavajočih diskov, in so drugačni od diskov drugih yamah.

Rabljenih ali razbitih pa ni praktično nič.

Objavljeno
Diversion spredaj nima plavajočih diskov, in so drugačni od diskov drugih yamah.

Sem siguren da ga imajo v italijanskih in avstrijskih trgovinah z rabljenimi deli. Pri nas jih uvaža Bigbike - številka lahko po PM, najdeš jih pa v oglasniku. Vprašaj tja in bodo preverili ceno in zalogo.

Svoj rabljen disk za zx6r sem dobil po polovični ceni.

Objavljeno

Moja Diversion 600 ima spredaj dva plavajoča diska,za 900 pa nism zihr...

Objavljeno (popravljeno)

Tole je od 900, pa na drugi strani je še en tak.

post-4-1069079282.jpg

Popravljeno . Popravil Grilzz
  • 4 let pozneje...
Objavljeno

Lep pozdrav,

sam imam yamaho viversion 600. Ko sem kupoval zavorne ploščoce sem vzel GOLDFREN GP5. Drugače podjetje goldfren izdeluje tudi zavorne diske, ki so baje vrhunski izdelki uporabljeni tudi v tekmovalne namene. Uvoznik za GOLDFREN izdelke je firma SAPLEX iz Maribora.Prilagam ti link do kataloga GOLDFREN http://www.saplex.si/novice.php?novica=11 . Klikni na sliko GOLDFREN diskbrake pads. Pri zavorah ne varčuj, ker je varnost na prvem mestu.

upam, da sem ti v pomoč

Objavljeno

Hola gazda,

IMHO je Daretov prijatelj v skoraj petih letih tale problem že rešil :whistle: vseeno lepo da pomagaš!!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!