marem Objavljeno November 25, 2003 Deli Objavljeno November 25, 2003 Ok tudi jaz sem na hitro malo zmontiral, ni bokve kaj ker ni opreme (poceni digitalka, no pa saj se vidi). video je 35 MB pa ne vem kam bi ga lahko uploadal? freeweb.siol.net ??? ne vemo koliko prostora ti dajo, ampak pozanimaj se vseeno..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno November 25, 2003 Deli Objavljeno November 25, 2003 meni je kul zgledal, ko bo več izkušenj, bo tudi vožnja boljša, ne se sekirat (daljši skoki in pristanek na zadnjo kolo, drifti čez ovinke..) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno November 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2003 elbarto.... še bojo filmčki pršli izpod roke mene in mojega bratca :naughty: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 ful dobr filmck, kr solidno ga peles, glede na to da nimas nevem kolk casa motorja... se tko naprej :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2003 ja motor mam zdej skor 3 mesce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 Lep filmček ni kej!!! :OK: :OK: :OK: Nism mogu prej zloudat pa sm si ga šele dons pogledu in morm rečt d res ni slb...sploh zrežiran je zlo fajn pa muzka uzadi pa vse! :yea2: Sploh začetek lepo narejen :OK: Ja pa lepo d si spravu v film naše orle in progo po orlami...jst tle bliz namreč žvim in se kr doskat zafuram do proge :devil: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 ...nemorm dl-jat :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Maj 23, 2004 Deli Objavljeno Maj 23, 2004 Me too :( LP Simon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 jst bi tudi dl pa ne gre. a zdj se ne da več dobit?? damn :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 pošl PM endurašu pa ti bo dal taprav link Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2004 (popravljeno) bom zrihtu Popravljeno Maj 28, 2004. Popravil enduraš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2004 enduro filmček (116MB) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Lepo posneto. Sam tam mi je blo malo hecno k se prpravlaš na vožnjo, full vse tak hmmm kak bi reku .....na hard,odpreš pipico za benz in pol sam čakam da potegneš kurbel ven in ga brcneš na polno da žival zarjove......... no ja tam tist eletrični štarter malo pokvari vzdušje :P saj veš kaj mislim. Drugače pa :OK: LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se