RED&WHITE Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 Subotu 6.12.2003. WINTERPARTY DEMONS MC od 18.00 pa do jutra , u KLUBU 81, Sesvete, Sesvetska Cesta 73, clubhouseu DEMONS MC, ujedno i afetrparty za koncert DEEP PURPLE. Ulaz besplatan. Svirka uzivo. Vidimo se! DEMONS MC - Hangaround MC Croatia Info: 041/347-602 http://members.tripod.com/demonsmcharleybi...bikerindex.html
Sanda7 Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Pa zanl bi biti dober žur,sam mal daleč je z avtom z motorjem ni panike
Tratnjak Damijan Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Ja rad bi te vidu 6. decembra na motorju na poti v Zagreb. :OK:
MARJA Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Pa zanl bi biti dober žur,sam mal daleč je z avtom z motorjem ni panike Seveda je pri Demonsih dober žur. Naj se avti vsaj čez zimo razgibajo, ko čez sezono stojijo. Jaz imam žal službo in to ponoči, bil sem pa septembra tam.
Hellenca Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 Kokr sem slišala od prejšnjih let je bil še zmeri dober ŽUR. Jest sem povabljena :P edin shit je ker mam na isti dan novoletno zabavo v službi. :angry: Upam da se mi bo ratal kej dobrga zlagat. :? Valda bi šla rajši na bikerski ROCK'N'ROLL :yea2: kot pa v Bachusa gledat ljubljanske srajce :BUA: . Tko al pa tko me pa bodo grdo gledal če se ga bom preveč napila od dolgčasa!!!
igi Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 A gre kdo na Deep purple v Zagreb? Lp, Igor
volk Objavljeno December 8, 2003 Opozori Objavljeno December 8, 2003 Ni bilo najbolj obiskano. Ne bil dolgo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se