jose Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 jaz ne odjavljam, itak sem na 50 %....vreme pa tudi zna presenetit, tako da smo se že tudi januarja vozili :)
Thundercat Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 kaj pa 5 posto manjše zavarovanje, kar nanese okol 8 tisoč, pa čez eno leto 10 posto, kar nanese že 16 tisoč....., pa oktober je še skor cel dober, marca pa tut že gre, se pravi je nevoznih samo 4 mesece. ← sem ti že enkrat repliciral...pa naj ti osvežim spomin... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ndpost&p=390922 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ndpost&p=391089 .)
Gallus Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 ... ne odjavim ... ... sezona se konča 31.12. ... ... sezona se začne 01.01. ...
Gallus Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 odjavim...ker sem izračunal, da se za 1000 km kot bi jih maximalno ob maximalno lepem vremenu naredu ne splača tistih 30 k puščat...za dobo 6 mesecev.... :) ← ... če bi računal ali se "splača", sloh ne bi imel motorina pri hiši :slap: ...
Špilferderber Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 tistih 5% bonusa se itak vsako leto skompenzira z povišanjem zavarovanja.. nekako sem se že sprijaznil z dejstvom, da bom vsako leto cca. 120k za registracijo plačeval.. :glare:
Brihta Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 ... ne odjavim ... ... sezona se konča 31.12. ... ... sezona se začne 01.01. ... ← 1.1. si se prevec mackast za motor, zato raj prestavmo zacetek sezone 2.1.
Špilferderber Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 1.1. si se prevec mackast za motor, zato raj prestavmo zacetek sezone 2.1. ← :grrr http://www.motoboom.com/photo_2002.htm http://www.motoboom.com/photo_2003.htm http://www.motoboom.com/photo_ny_04.htm http://www.motoboom.com/photo_010105.htm
Frips Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 1.1. si se prevec mackast za motor, zato raj prestavmo zacetek sezone 2.1. ← Vraga.... :grrr sem letos 1.1. šel na kremšnite :grim ..res,da je folk mal čudno gledal in me mel za norca (kar sem že od rojstva itak)..sam koga briga...važno je,da sem konje na pašo spustil O:-)
lojzek Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) Zakaj bi sploh odjavlal motor. Te slovenske zime itaq ponujajo veliko lepega v zvezi z pocasnimi turcami. ← :slap: 1. Zato ker ne živimo vsi na Primorskem 2. zato ker (še) nimajo zimskih keten al pa gum za cestne motorje 4. Zato ker če že snega ni na cest, je pa 5cm peska al pa soli 5. Zato ker od dobljenga denarja kupim gumo za motor 6. Zato ker od dobljenga denarja po kupljeni gumi ostane tudi za pivo (al mam pa vsaj razlog da grem na pivo) :whistle: :slap: :glare: :topic: No na bistvo sm pa puzabu... a ni klele provzaprov debata o postopkih o odjavi? :hmm: :o :topic: Popravljeno September 16, 2005. Popravil lojzek
pirrulz Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 6. Zato ker od dobljenga denarja po kupljeni gumi ostane tudi za pivo (al mam pa vsaj razlog da grem na pivo) :whistle: :slap: :glare: ← :nono: za iti na pivo ni potrebno imeti nobenega posebnega razloga. Oziroma, vsak razlog je zadosten. :grim ja ja saj vem :topic:
Brihta Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 :slap: 1. Zato ker ne živimo vsi na Primorskem 2. zato ker (še) nimajo zimskih keten al pa gum za cestne motorje 4. Zato ker če že snega ni na cest, je pa 5cm peska al pa soli 5. Zato ker od dobljenga denarja kupim gumo za motor 6. Zato ker od dobljenga denarja po kupljeni gumi ostane tudi za pivo (al mam pa vsaj razlog da grem na pivo) :whistle: :slap: :glare: :topic: No na bistvo sm pa puzabu... a ni klele provzaprov debata o postopkih o odjavi? :hmm: :o :topic: ← Sam ce je januarja 12 stopinj je kr kul met registriran motor. Pac se podnebje spreminja (pozimi dobre razmere, poleti sam dez). Nimam pa motorja da se bom z njim vozu unih 20 soncnih dni k so na let.
Leteči Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Za tistih par sončnih dni v letu imam kar lepo sprintano tablico, mi je škoda 40kSIT pustit zavarovalnici za dva dni vožnje. Raje za ta denar kupim čelado ali gumo. LP Leteči
Thundercat Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Sam ce je januarja 12 stopinj je kr kul met registriran motor. Pac se podnebje spreminja (pozimi dobre razmere, poleti sam dez). ← ti se očitno premalo voziš pozimi...ni vse v stopinjah zraka...kaj pa razmere na cestišču, temperatura asfalta....še poleti je marsikje asfalt v kurcu kaj šele pozimi ko moraš vozit kot po makedam cesti..... ... če bi računal ali se "splača", sloh ne bi imel motorina pri hiši :slap: ... ← "splača" se mi registrirat motor marca in konec septembra odjavit....finančno se mi splača.... .) ti pa imaš verjetno na sebi najdražjo opremo(varno), voziš najdražji motor in nanj si dal vse vrst najdražjih dodatkov...saj se ti vse to splača..ker drugače ga itak nebi mel... :hmm: kljub temu tukaj bruhaš zaradi nove cene bencina?čemu? .) se razumemo...
Brihta Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 TC, vozim se skoz, poleti in pozimi. Pozimi gre pac stvar malo pocasneje. 2 dni voznje od septembra do marca? Jst jih nardim prej 20.
Gallus Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 TC ... nimam najdražjega motorja (star je 4 leta), ne najdražje opreme, je pa po mojem trdnem prepričanju tisto, kar je zame najboljše, ker tisto kar pomeni zame varnost ni nikoli predrago ... ... na ceno bencina bruham, ker je to najdražja postavka v celem letu, kar se tiče uporabe motorja ..., kar vrjetno drži za vse, ki motorja nimajo doma kot "nepremičnimo" ...
urqlle Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 evo ga, motor odjavljen, plačal 2700 , mater jim oderuško, zdej pa v ponedeljek na zavarovalnico po gnar, pol pa :beer2:
Zdrawc Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 evo ga, motor odjavljen, plačal 2700 , mater jim oderuško, zdej pa v ponedeljek na zavarovalnico po gnar, pol pa :beer2: ← Še žal ti bo, ko se bomo Oktobra čez Prebold na Maričko furali :grim
urqlle Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Še žal ti bo, ko se bomo Oktobra čez Prebold na Maričko furali :grim ← mah se ne sekiram preveč, bomo pa druge stavri delal, npr. drve cepl :OK:
lina Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Še žal ti bo, ko se bomo Oktobra čez Prebold na Maričko furali :grim ← Ja, ker ko odjaviš motor ti še kjuče vzamejo al pa kar bate ven poberejo...:doze:
Zdrawc Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Ja, ker ko odjaviš motor ti še kjuče vzamejo al pa kar bate ven poberejo...:doze: ← A misliš, da bo motor dal pred bajto in navijal gas u iberture :? Po cesti se pa z nerigistriranim motorjem itaq ne smeš voziti, ali pač...
urqlle Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Po cesti se pa z nerigistriranim motorjem itaq ne smeš voziti, ali pač... ← zakoni so, da se jih krši, seveda se bomo še fural :grim
SiR Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 ti se očitno premalo voziš pozimi...ni vse v stopinjah zraka...kaj pa razmere na cestišču, temperatura asfalta....še poleti je marsikje asfalt v kurcu kaj šele pozimi ko moraš vozit kot po makedam cesti..... "splača" se mi registrirat motor marca in konec septembra odjavit....finančno se mi splača.... .) ti pa imaš verjetno na sebi najdražjo opremo(varno), voziš najdražji motor in nanj si dal vse vrst najdražjih dodatkov...saj se ti vse to splača..ker drugače ga itak nebi mel... :hmm: kljub temu tukaj bruhaš zaradi nove cene bencina?čemu? .) se razumemo... ← TC, niso vsi pussyju, tko kot ti ... in je pač nekaterim tisti užitek pozimi - tudi, če vozijo za 30 ali celo 50 odstotkov počasneje, kot v optimalni sezoni -, ogromno vreden ... nekateri drugi pa bodo pač takrat, ko bodo lepi dnevi januarja, tukaj na forumu ali sami pri sebi blejali in jokcali, kako trpijo/te... no, takrat se samo spomniš na Sveto Računico in si vsaj malo potolažen ...
lina Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 (popravljeno) Užitek je zelo relativna zadeva.....sploh mazohisti bi znali o temu povedati marskaj. Vožnja (zame, ki sem komot je med 18-26 stopinj...več ali manj je že muka...voziti se več kot 200 km na dan ni več užitek....jet na počitnice ,,za nosom,, z motorjem...je že asketsko življenje...da ne rečem celo packarija.....motor zame je samo za skočit kam, da ne stojiš v koloni...ne iščeš parkplaca...tako za dan max. dva...edin če imaš vikend in tam vse...ali pa plastik fantastik z ogromnim ,,skadom,, s sabo....pogled na prešvicane bajkerje, al pa ko pada dež pa šotor, pa vse mokro pa ves sfukan...bljak....mi ne vzbuja prav nobenih skomin...žal). Popravljeno September 17, 2005. Popravil lina
Erik Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 evo ga, motor odjavljen, plačal 2700 , mater jim oderuško, zdej pa v ponedeljek na zavarovalnico po gnar, pol pa :beer2: ← sva že dva, samo da sem jaz plačal 2200 :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se