KeC Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Ravnokar odjavil motor na upravni enoti za 850sit, zdaj pa samo še pokasiram preveč plačano zavarovanje in cestnino. Za letos je to to. :closedeyes: :headbang: :headbang: :headbang: Kako ti bo žal :D
šokac Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Ravnokar odjavil motor na upravni enoti za 850sit, zdaj pa samo še pokasiram preveč plačano zavarovanje in cestnino. Za letos je to to. :closedeyes: Sedaj se pa ti tudi ne boš mogel vež voziti. Juhuhu, tralala, hopsasa. :grupni: :010 :whistle: :yea1:
T-boy Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 :headbang: :headbang: :headbang: Kako ti bo žal :D ...seveda, mi je že, ampak glede na to, da so gume bolj ali manj hin :cry: in da sem se zadnje vikende začel (pre)pogumno voziti, je današnja odjava pametno dejanje :closedeyes: . Nove gume že čakajo na naslednjo sezono :grim :evilgrin: :grim ...
lasagna Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 ....Nima nobenega smisla odjavljati. Vsaj za naju. Vsak dan šteje..... Hvala za moralno podporo. Zdaj bom vsakomur, ki me obtožuje lenobe tole pomolil pod nos.
Fire Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Se mislim se malo vozit :krneki:
motoristek Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Jaz odjavil včeraj, danes popokal 50.000,00sit. Drugo leto dam delat tablico, ker bom drugače znorel, da mi vsako leto režejo tablico... :devil: dobil še 2.250,00sit od cestnine :naughty: 50.000,00sit. ..2.250,00sit =................? do marca zimski spanec :yawn:
bigi Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 še dobro, da ga nisem ojavil. Sezona je pred vrati. :OK:
janih Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 ne odjavlam, ker imam 50% bonifikacije, pa zgleda, da je sezona že pred vrati,juhuhu :OK: janih
Port Folio Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 (popravljeno) ne odjavlam, ker imam 50% bonifikacije, pa zgleda, da je sezona že pred vrati,juhuhu :OK: janih ali misliš, da se sploh ni končala in se nadaljuje v novo leto 2007 :OK: Popravljeno Januar 5, 2007. Popravil nofrus
albin Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 mene pa zanima , če je tole res: Citiram: Obvestilo št. 16 Motoristi, ki zavarujejo ( AO) svojega jeklenega konjiča in imajo zavarovanje več kot 4 mesece, so ob naslednjem zavarovanju upravičeni do popusta, kot bi imeli motor zavarovan nepretrgoma celo leto. Vemo, da motofani običajno zavarujejo motor konec aprila, v začetku maja, se vozijo vso sezono, konec septembra, oktobra pa ga odjavijo iz prometa. Na takšen način so vedno plačevali polno (PR14) letno premijo, katere so sicer neizkoriščeni del (če niso povzročili škode) dobili nazaj. No sedaj pa bodo ustvarjali na takšen način tudi bonus. Vsako leto po 1 PR navzdol, če ne bo škode ali pa 3 navzgor, če bodo brez 1 kupona. Zatorej ob odjavi je dobro narediti fotokopijo zavarovalne police (original itak vzamejo ko vračajo premijo). Trenutna zavarovalnica, ki to omogoča je zavarovalnica Triglav d.d., če pa izvem, da tudi katera druga, bom pa pripisal, da ne bom nepotrebne reklame ali diskriminacije delal. vir: http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?...8095&page=0 :? :hmm: ???????????????
Frips Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 res je....motor imel zavarovan pri Triglavu 4 mesece in 10dni, pripada mi 5% pri nalednjem zavarovanju.
HHV Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 res je....motor imel zavarovan pri Triglavu 4 mesece in 10dni, pripada mi 5% pri nalednjem zavarovanju. Javi ko boš to realiziral!
Frips Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 mogoče ni za to temo...samo kupone od stare police imam doma, kar pomeni, da ob predložitvi pri naslednjem zavarovanju padem v pr. razred nižje....
motoristek Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 Tako lepo vreme je, da ga še dva meseca ne bom registriral... :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se