Skoči na vsebino

Odjaviti iz prometa ali ne?

Priporočene objave

Objavljeno
...kje pa je to "pri vas"

lp :)

v postojni .....zavarovalnica *******.....je agent reku da pri nas gre še skozi medtem ko v ljubljani že gledajo bolj podrobno... :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Kot je meni znano (somipovedalinašiagentipress) agent ne sme na lastno pest dajati popustov ampak mora dobiti dovoljenje centrale tj. za triglav morajo vprašati v LJ, za tilo v NM, za adriatic v KP... sicer se lahko zgodi, da ti ne priznajo zavarovanja, ker premija ni bila plačana v celoti. Po splošnimih pogojih (A0-03) pa se bonus ne prizna, če je zavarovana doba krajša od enega leta.

Popravljeno . Popravil MaraudeR
Objavljeno
Po splošnimih pogojih (A0-03) pa se bonus ne prizna, če je zavarovana doba krajša od enega leta.

11 mesecev ...

Objavljeno
Kot je meni znano (somipovedalinašiagentipress) agent ne sme na lastno pest dajati popustov ampak mora dobiti dovoljenje centrale tj. za triglav morajo vprašati v LJ, za tilo v NM, za adriatic v KP... sicer se lahko zgodi, da ti ne priznajo zavarovanja, ker premija ni bila plačana v celoti. Po splošnimih pogojih (A0-03) pa se bonus ne prizna, če je zavarovana doba krajša od enega leta.

govorim kar je on meni reku....do sedaj že 5. leto odjavljam motor 13.Oktobra in popust dobim vedno....letos ti pa aprila povem...vendar sem ga že vprašal pa je povedal da popust dobim...

sej če bi vse "lepo" funkcioniralo nebi nekateri imeli motor 3 leta pa imeli 50 % popusta že dve leti....

tok tok...dokler je tako....

pa tud moj agent je nekaj posebnega...letos je bil na samem vrhu ,po številu, sklenjenih zavarovalnih polic....

Objavljeno
....do sedaj že 5. leto odjavljam motor 13.Oktobra in popust dobim vedno....letos ti pa aprila povem...vendar sem ga že vprašal pa je povedal da popust dobim...

...a ti dobiš vsak let 5%popusta na 100% premijo al prav bonifikacijo :hmm:

Objavljeno

ozonska luknja je vsak dan večja....

Exactly!

Letos celo toliko, da se je blo lepše vozit septembra kot julija. Pri 38 stopinjah me nikakor ni mikalo da bi lezel v leder. Upajmo le, da bo čimdlje zdržalo pri popoldanskih T okoli 20... tudi jaz ne odjavljam....

Andrej

Objavljeno (popravljeno)
osnovno zavarovanje je za voznika, sopotnika zavaruješ za cca 2 jurja dodatno, da zavarovalnica prevzame razne tožbe če se poškoduje v koruzi.

Osnovno zavarovanje krije telesne poškodbe sopotnika (ali večih sopotnikov v avtu), ter tretjih oseb, ki jih poškoduješ. Krita je tudi materialna škoda povzročena tretjim osebam.

Če pa želiš, da si zavarovan še sam (voznik), boš pa moral doplačati...... To je npr. AO+, ki je precej drag, ali kako drugo tretjerazredno zavarovanje (npr. za 2 jurja).

Popravljeno . Popravil YZFgeorge
Objavljeno
11 mesecev ...

...hmmmm...še enkrat prebral...v splošnih pogojih piše "...za dobo, krajšo od enega leta..."

...gre pa za splošne pogoje PG-aod/03-2, ki velja od 10.2.2003

Objavljeno
sej če bi vse "lepo" funkcioniralo nebi nekateri imeli motor 3 leta pa imeli 50 % popusta že dve leti....

zakaj ne...saj lahko bonus preneseš na drugo vozilo...osebno sem letos registriral motor in imam 50% bonusa, ki sem ga prenesel iz prejšnjega zavarovanja...

Objavljeno

Za letos sem zaključil z sezono.

Temperature mi ne odgovarjajo več, nekoliko pa sem tudi v časovni stiski.

Motor sem odjavil in dobil povrnjenih 73.400 sit. Meni bo teh "nekaj" tolarjev vsekakor bolj dobrodošlih kot 5% bonusa in nekaj km na motorju v hladnejših dnevih.

Objavljeno

koliko časa traja, da ti nakažejo denar na račun? Šel sem odjavit konec prejšnjega tedna, denarja pa še vedno ni.

Objavljeno
koliko časa traja, da ti nakažejo denar na račun? Šel sem odjavit konec prejšnjega tedna, denarja pa še vedno ni.

Morš drugič teto na šalterju vprašat.

Ko sem jo jaz vprašal, je rekla "najpozneje v dveh tednih". Nakazano je bilo 7. dan.

Objavljeno

Dveh tednih.......sedmi dan...... :wacko:

Jaz sem stopil na zavarovalnici do šalterja in dobil denar na roko. B)

Objavljeno
... dobil povrnjenih 73.400 sit.

... ali je tu govora samo o obveznem zavarovanju ali še + kasko zavarovanje ??? :?

Objavljeno

Obvezno z AO+.

Objavljeno
Obvezno z AO+.

a to imaš še vedno thundercata....pa kaj si isti razred kot mi (do 750 ccm) ali je kaj več ker imaš 101 km(moč)

Objavljeno (popravljeno)

ali si šel tudi na zavarovalnico ?

če ne ... potem denarja ne bo ...

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno

Jaz to nič ne odjavlam,če ne bo snega se še vedno lahko furam z dolgmi gatami

Objavljeno

Lahko, da ga tudi tako ne bo. Meni so na zavarovalnici založili papirje in denarja ni bilo več kot mesec dni. Sem moral osebno tja in jim težit na polno, da so nekje izbrskali papirje. Še opravičili se niso, banda! Za ušivih 20 jurjev.

Objavljeno

sem šel , seveda. No, sej ko bo, pač bo.

Objavljeno
a to imaš še vedno thundercata....pa kaj si isti razred kot mi (do 750 ccm) ali je kaj več ker imaš 101 km(moč)

:doze: A si ti že kdaj plačal zavarovanje glede na moč motorja?? :o Jaz za tak primer v Sloveniji še nisem slišal O:-)

Objavljeno
:doze: A si ti že kdaj plačal zavarovanje glede na moč motorja?? :o Jaz za tak primer v Sloveniji še nisem slišal O:-)

Kolikor vem, gre cestnina po kubikih (nad 750 ccm je polna), zavarovanje pa po moči (kW)!?

Objavljeno

@mobilko,

tako poteka registracija pri avtomobilih. Pri motorjih se gleda le prostornina.

Objavljeno

danes odjavil motor plačal 2700...zvečer dobim pa ostalo nazaj....

Objavljeno

In kupi si paloma robčke,za sončne dneve :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!