Tratnjak Damijan Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 (popravljeno) Kakor vsako leto bo tudi februarja zopet ogled sejma v Munchnu. Neuradno sem izvedel za datum 20.februar 2004. Sam že pridno zbiram eure in listam po katalogih. :) Hanzi sporoča! Ker je Lucy očitno zelo zasedena kar se časa tiče sporočam sledeče: Rezerviral sem avtobus (49 sedežev+2šoferja)za ceno 5.500 po osebi(minimalno 45 potnikov). Odhod se približno ve kdaj -- 20.2.2004 ob (2:30), točen čas pa bo določen ob potrditvi odhoda. Kdaj ste šli lani in kdaj ste prišli na sejem če ne upoštevate iskanja po Minhnu?(na vsak način hočem dobiti pred odhodom točno lokacijo sejma(naslov) (Autoroute) ker ne bi želel ponoviti lanskega Imota. Raje predlanskega :P :unsure: @mustang: šoferja naj bi bila dva, klima naj bi delala (po zagotovilih naj bi bil avtobus star manj kot eno leto) za zgubljanje pa bo najbolje da sami poskrbimo da do tega ne bo prišlo (Autoroute Minhna). Avtobus je poln!! Kdor se prijavi lahko počaka kot rezerva da kdo iz kakršnegakoli vzroka odpove. Rok za plačilo je sreda 18. februar v OLP. Potem datumu ne bo možno plačilo..Ampak to ne pomeni da morate vsi 18 plačat :blink: Če bodo 18. vsi sedeži kupljeni boste lepo ostali doma. :devil. Denar za vstopnice (8€/2000 sit) bom pobiral na avtobusu. Popravljeno Februar 18, 2004. Popravil Hanzi
suzuki Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Hola! Torej imamo že datum - odlično! Seveda moramo it pogledat, tako kot vsako leto. Da se vsedem na tanovega GSX-Ra 750 O:-) :wub: ... pa cel kup drobnjarij potrebujem :o :P ... Sej bo avtobus, a ne? Pa na gasilni aparat ne pozabite... :kva1: freya in SharpNinja 2
Brrrm Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 Datum, to ni nobena velika skrivnost, ali tajna informacija. Že nekaj časa visi na tej strani. :)
gas gas Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 Js bom probu jt!!! :OK: Da bom vidu KTMje!!! :yea2:
LuCy Objavljeno November 23, 2003 Opozori Objavljeno November 23, 2003 (popravljeno) LuCy tudi rabi nekaj drobnarij, zato bo probala zrihtat bus. Šoferja tisti, ki ste bili lani z mano, ze poznate - brez panike, ne tistega za volanom (naj gre raje krompir vozit!!!) ampak "kopilota". Njegov bus je velika, luksuzna "piksna" za samo 36 folka - dovolj prostora za XXL primerke :D (SymRu, Lojzi :devil: ) Izgubili se ne bomo (navigacija by Max - je vse lokacije od lani v GPS-a pospravu :kva1: ). Ampak to je se dalec, dalec .... Takrat bo skoraj ze pomlad :yea2: Popravljeno November 23, 2003. Popravil LuCy
SiR Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Odlično :) Jaz sem pa mislu, da bo šele jeseni 2004. Tist si pa verjetno mislil INTERMOT. Da nauš kaj zamešal - INTERMOT je prestižni dvoletni salon motociklov (kjer bodo predstavili obilico novosti, kot letos v Milanu), IMOT pa je prodajni motoristični sejem z mega popusti in brez kakih spektakularnih motorističnih novosti... Bolj malo motorjev, v glavnem zelo poceni oblačila in moto oprema...
Ganges Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Mene pa kot laika zanima samo to ali na tem sejmu potem z popusti prodajajo vse firme ali samo kake neznane firem? Predvidevam pa da vse! In približno kolikšni so ti popusti na opremo? -20%, -30%? lp
Hanzi Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Vse znamke tudi večji popusti, malo se poigraj s iskalnikom (IMOT) pa poišči temo na lanski in predlanski imot.
Ganges Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Hvala za odgovor, čeprav bi mi bolj prav prišlo, če bi ti Nemci imeli stran tudi v anglešekem jeziku! Ali pa sem samo jaz nesposoben najti to stran (v angleščini?)! lp
igi Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Hvala za odgovor, čeprav bi mi bolj prav prišlo, če bi ti Nemci imeli stran tudi v anglešekem jeziku! Ali pa sem samo jaz nesposoben najti to stran (v angleščini?)! lp Lahko jim pišeš v angleščini :D
urbi Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Če bo prostor na busu, bi šel tut jaz... Da kupim ene rokavice :P (če bom pršparu :cry: ). Urbi
bLuZoNdEr Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 Jez bi se tut med vas pomesal, bi rabu kaksne hlace, pa rokavice, pa tut kakega šlema se nebi branu :D Ce bo kaj placa sem resen kandidat!
softi Objavljeno November 28, 2003 Opozori Objavljeno November 28, 2003 jest bi su tut zraven..seveda lahko vprasam tut za bus, ce nas bo prevec viska hodil. drgac mam pa v avtu tut se dva palca(ce nc ne rata).
igi Objavljeno November 28, 2003 Opozori Objavljeno November 28, 2003 Lansko leto sem bil, splača se it, veliko robe za pogledat(rokavic, oblek, čelad na tone), vendar je premalo časa, ker je bil prevoz organiziran. Letos upam, da grem, če že ne druzga je žurka na avtobusu :yea2:
Leteči Objavljeno December 4, 2003 Opozori Objavljeno December 4, 2003 Eno vprašanje. Rabil bi opremo za na enduro motor pa glede na to da na IMOT-u ni bilo znamke UFO, AXO in še česa me zanima ali je v Padovi kaj bolje s tem, kje bom imel večjo ponudbo???? LP Leteči
BlazS Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 A na IMOTU ni opreme za cross pa enduro?
Leteči Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 A na IMOTU ni opreme za cross pa enduro? BOlj švohistično! LP Leteči
bmw Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 ....danes me je poklical kolega,ki je bil lani z nami na IMOT-u....in me spraševal ,če je prevoz že organiziran....kolega se je že informativno pogovarjal z avtobusnim prevoznikom in sicer z istim, ki je lansko leto peljal skupino guzzistov na IMOT,cena letos pa naj bi bila ista ali še cenejša kot lani......tako da me zanima, če je prevoz že organiziran,ali ne.....Lucy,za odgovor se ti že vnaprej zahvaljujem....
Nata Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 postavljam isto vprašanje kot BMW, pa dodajam še tole : ali bo ta avtobus ( če bo ), šel mimo naših krajev, da bi lahko šla zraven ??? ... :? ... :ph34r: Saj veš Lucy kje sem doma, a ne ... :D :P
Leteči Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 Danes opazu da majo Guzzisti že organizirano, najprej IMOt pol pa še po trgovinah. LP Leteči
mbguzzi Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Drage motoristke, cenjeni motoristi! Tudi letos bomo organizirali tradicionalni, enodnevni, nakupovalni izlet v Munchen. Tokrat že 11. sejem IMOT, bo potekal od 20.02. – 22.02.2004 (www.imot.de)! IMOT je eden največjih sejmov za motoristično opremo in predstavitev novosti v tem delu Evrope. Na sejmu lahko kupiš vso opremo (čelado, kombinezon, rokavice,…) s 30-70% popustom zaradi razprodaje zalog, ki ostanejoinfo@motoguzzi-si.com nemškim trgovcem od prejšne sezone. Odhod bo v petek 20.02.2004 ob 2:30-h izpred HALE TIVOLI v Ljubljani. Predviden prihod v Munchen je ob 9-ih. Ob 15h bomo zapustili sejmišče in se odpeljali še po nakupih v motoristične trgovine LOUIS, POLO, HEIN GERICHE. Cena prevoza: 6.000,00 SIT Cena vstopnice: 8 EUR Število mest je omejeno na največ 48 oseb, zato prosim za čimprejšnjo prijavo, najkasneje do 15.02.2004! Kontaktna oseba: Matevž Čokl MK MOTO GUZZI SLOVENIJA, Rašiška 18, 1000 Ljubljana TEL./FAX: 01/ 518-44-44 GSM: 041/ 402-910 E-mail: info@motoguzzi-si.com Domača stran: www.motoguzzi-si.com
Leteči Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 Jaz sem že prijavljen pri Guzzistih :D Boga denarnica LP
suzuki Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 Hola! Ja kva je zdej, modro vodstvo in še bolj plavo članstvo: a bomo imeli MSjevci svoj bus al se prijavimo pri Guzzistih??? Saj ni blema ne eno ne drugo, samo naj se jasno pove.
volk Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 Jaz tudi grem. Aktualna sobota. .)
suzuki Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 Hola! Volk, brez zamere, ampak izkušnje preteklih let kažejo, da je treba it prvi dan, v petek, ker bo veliko taboljših zadev razgrabljenih "v hipu" zaradi res ugodnih cen...
Priporočene objave