eliminator Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Prijavljam enega kolega. Sebe zaenkrat se ne :) lp
Hanzi Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 (popravljeno) torej za vstopnino lahko kasneje placamo(na busu/sejmu)? Seznam prijavljenih(ki si ga lahko ogledate tudi na prvi strani poleg ostalih informacij) 1.Suzuki 2.Lucky 3.Mustang 4.rozi 5.Vragica 6.Desmo 7.bmw 8. Climber /f 9.Climber/f 10. Climber/f 11. Climber/f 12.Bobokranjc 13 Bobokranjc/f 14.bmw/f 15.bmw/f 16.bmw/f 17.bmw/f 18. Mustang/f 19.Soddplah 20.Mac 21-33. Gorenjci 34-38. XRV rider?? 39. Eliminator/f 40,41. meho 42.43 bmw/f 44. Suzuki/f 45. bmw/f 46,47. MaraudeR 48.Eliminator 49.Rozi/f 50. Climber/f 51,52Motobaby, MotoManiac 53,huba-buba _____________________________ Rok za plačilo je sreda 18. februar v OLP. Potem datumu ne bo možno plačilo..Ampak to ne pomeni da morate vsi 18 plačat :blink: Če bodo 18. vsi sedeži kupljeni boste lepo ostali doma. :devil: Denar za vstopnice bom pobiral na avtobusu. Najraje vidim da bi plačali v tolarski protivrednosti ker ne mislim pripeljat eno šajtrgo kovancev na blagajno (se bojim da jih tudi nimate) :unsure: Popravljeno Februar 5, 2004. Popravil Hanzi
peco Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 V Minkenu sta dva sejma. IMOT - sejem, semenj, razprodaja, ausferkauf... proti koncu zime ... INTERMOT - salon motociklov... skoraj nič se ne da kupit, v glavnem samo za oči past.. in gledat nove modele za naslednjo sezono. septembra, vsako drugo leto (izmenjuje se z EICMA v Milanu ...). Bienale. A poj od tega sejma februarja ni veliko za pricakovat glede razstaulenih motorjev, de se lahko oci odpocijes. A tut hostes ni? :? :cry:
SiR Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 A poj od tega sejma februarja ni veliko za pricakovat glede razstaulenih motorjev, de se lahko oci odpocijes. A tut hostes ni? :? :cry: motorjev je kar nekaj, niso pa vsi ... hostes ni prav veliko ... ipak je poudarek na "poceni, razprodaja, ..." in ne na "glamurozno, veličastno, hude novosti..."
suzuki Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Hola! Evo spet mene, prijavljam še eno spremljevalko. Hvala, Hanzi. Pa lep dan vsem.
Hanzi Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Kot zaenkrat kaže zna biti avtobusni prevoz kar nekaj cenejši. Cena naj bi se zelo približala nekaterim drugim prevoznikom na Imot. Tako da KDOR PREJ PLAČA ZAGOTOVO GRE. (pol karte bo zagotovo že všteto v prevoz :yea2: )
MaraudeR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 hanzi, še zame pripravi dva sedeža
Mustang Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 So tudi motorji in hostese So motorji :OK: So hostese :naughty: Je pivo :beer1: B)
eliminator Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Hanzi, daj mene tud prijavi :) lp
rozi Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 @Hanzi: prijavi še tvojo sosedo. Bi šla rada z mano... :friend2:
motobaby Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Midva greva tut zraven, zato naju kar prijavi: Motobaby in MotoManiac. Se vidmo!! .)
huba-buba Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 hanzi daj povej ce se je kaj prostora ? bi pol tud jaz se prijavo B)
AlterMann Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Če pa kdo v petek ne more, gre lahko z nami v soboto. Več o tem pa, < če klikneš tukaj. >
Hanzi Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Kot vidite je avtobus že bolj ali manj poln (če gledamo po prijavljenih). Zaenkrat je vplačalo 35 udeležencev, zato pozivam tiste ki še niste plačali da to storite čimprej. Prva prilika bo v torek in potem v sredo na standardnih lokacijah. Sicer pa imate sedaj tudi ponudbo za soboto tako da tisti ki ne morete v petek (zasedenost avtobusa oziroma služba).Potrjuejem da so tisti ljudje severno od Domžal tudi :OK: tako da greste lahko brez strahu pred "neznano" družbo v soboto z njimi.
Fazer03 Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Vprašanje: Ali je za pot dovolj osebna izkaznica ali potrebujem potni list? :? Na uho mi je prišlo, da v primeru legitimacije v Nemčiji lahko njihovi policaji težijo, če nimaš pri sebi veljavnega potnega lista! :( Hvala za informacije!
rozi Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Vprašanje: Ali je za pot dovolj osebna izkaznica ali potrebujem potni list? :? Na uho mi je prišlo, da v primeru legitimacije v Nemčiji lahko njihovi policaji težijo, če nimaš pri sebi veljavnega potnega lista! :( Hvala za informacije! Tako je.
Hanzi Objavljeno Februar 8, 2004 Opozori Objavljeno Februar 8, 2004 (popravljeno) Prijavljeni: Plačniki ste označeni s + ostali z - Nick Prevoz 1. bmw + 2. bmw/f + 3. bmw/f + 4. bmw/f + 5. bmw/f + 6. bmw/f + 7. bmw/f + 8. Mustang + 9. Soddplah + 10. Mac + 11. Eliminator/f+ 12. Climber/f + 13. Climber/f + 14. Climber/f + 15. Climber/f + 16. XRV-rider + 17. XRV-rider/f+ 18. XRV-rider/f+ 19. Gorenjci + 20. Gorenjci + 21. Gorenjci + 22. Gorenjci + 23. Gorenjci + 24. Gorenjci + 25. Gorenjci + 26. Gorenjci + 27. Gorenjci + 28. Gorenjci + 29. Gorenjci + 30. Gorenjci + 31. Rozi + 32. Rozi/f + 33. bmw/f + 34. Mustang/f + 35. Climber/f + 36. Lucky + 37. Vragica + 38. Desmo + 39. Suzuki + 40. Suzuki/f + 41. Bobokranjc+ 42. Bobokranjc/f+ 43. Bobokranjc/f+ 44. Marauder + 45. Marauder + 46. Huba buba + 47. Eliminator + 48. Bobokranjc+ 49. Hanzi Avtobus je poln!! Kdor se prijavi lahko počaka kot rezerva če bo kdo iz kakršnegakoli vzroka odpovedal Prosim da preverite če ste pravilno na seznamu Kdor prej plača prej gre!! Obljubljen nam je tale avtobus Za nemčijo je potrebno imeti uradno potni list. Neuradno pa: dokler nimaš opravka z uradno osebo ni težav ko pa imaš opravek pa zna biti težava :hmm: Popravljeno Februar 14, 2004. Popravil Hanzi
meho Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Hanzi, hvala, ker si me upošteval kot potencialnega kandidata, ampak ti sporočam , da sva si z boljšo polovico uredila prevoz severno od domžal, pri Motoklub kamnik, ker greva v soboto lažje kot v petek. LP
Hanzi Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Hvala za podatek. Ker prej nisi potrdil udeležbe si tudi bil pod ? Lepo se imejte z MK Kamnik
typeR Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Pozdrav vsem skupaj, mene zanima ena stvar, na sejmu Intermot sem ze bil 2x, zanima me, če je Imot sejem na isti lokaciji kot pa Intermot..Mislim, da je za Intermot označena lokacija München Messe. Zanima me, če je sejem dobro označen, namreč deutsche sprache mi ne leži najbolj.. :D nameravamo pa iz gor z avtu, pa upam, da se ne bomo kje zgubil, namrec, Intermont smo takoj nasl.. LP.
motobaby Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Sporočam, da jaz in MotoManiac ne greva, ker sva pravkar prišla iz Munchna, :P opremljena od glave do pet. Dobila sva v bistvu vse kar sva rabla za zelo razumno ceno. Vse kar vam lahko zaželim je srečno pot, pa čim bolj uspešen nakup!!! Lp
Brrrm Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Imot ni na Muenchenskem sejmišču. Lokacijo najdeš na tej strani, v desni stranski koloni pod napisom So finden Sie uns (tako nas najdete).
typeR Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Imot ni na Muenchenskem sejmišču. Lokacijo najdeš na tej strani, v desni stranski koloni pod napisom So finden Sie uns (tako nas najdete). Mi lahko kdo pomaga pri nemščini, namrečboljs slabo obvladam to..Skratka mi se peljemo po avtocesti proti münchnu, kam zdej izvoz, kolk km pred Műnchnom al pri Műnchnu malo pomoči prosim, mislim, da bodo veseli tudi tisti motosvetovci, ki gredo z avti gor.. :rolleyes: Hvala!
Priporočene objave