hector Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 ...jaz imam zarisano pot z AutoRoute, če koga zanima, mu pošljem....
hector Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Kaj pa če bi ti to tvojo priponko v autoroutu prilepil kar v naslednjo objavo :hmm: ....a je ratalo :? Minhen_sejem.axe
Hanzi Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Evo kaj mi je Mobaby napisala o včerajšnjem obisku Minhna! Mogoče si že opazil, pa vendarle, še osebno da ti sporočim da z MotoManiacom ne greva na Imot. Pravkar sva prišla iz švabaraja. Za nama je odličen nakup (upam, vidl ko stestiramo) in zelo naporen dan. To je njen PM objavljen z njenim dovoljenjem :P
twix Objavljeno Februar 14, 2004 Opozori Objavljeno Februar 14, 2004 Mam eno prosnjo, a bi mi lahko kdo prinesel iz sejma ene windstoper žabe za pod obične kavbojke in pa ene rokavice. Bi bil zelo hvalezen, ker je predvsem prva stvar tukaj precej draga. Dej če bi kdo kupoval kaj podobnega, da bi se zame hkrati kupil. Bi se pa vec zmenil v sredo v OLP al pa lahko priletim tudi k Uzziju, pa bi kako bolj natančno, pa pare bi prnesu valjda v naprej. Nisem komplikator, tko da , plizzzzzzzzz LP twix
Hanzi Objavljeno Februar 14, 2004 Opozori Objavljeno Februar 14, 2004 Pojdi do uzzyja, preglej kataloge, izberi robo, potem pa išči prevoznika za tvoje žabe in rokavice :)
Hanzi Objavljeno Februar 18, 2004 Opozori Objavljeno Februar 18, 2004 Toliko da vas spomnim: Petek se bliža :yea2: Odhod torej ob 2:30 iz Tivolija v LJ (upam da vsi veste kje je to) obvezno imejte s seboj potni list, za vstopnico na sejem bom pobiral po 1000 tolarjev na avtobusu, ne pozabite na € ker na IMOTU ne šmirglajo plastike. Voznik na avtobusu ne želi videti rdečega vina :kva2: pivo v zmernih količinah pa ni prepovedano :yea2: Naš avtobus bo imel na strani napis Dtours (da ne boste preveč spraševali po motosvetu in Hanziju v Tivoliju :rolleyes: ) Sem še kaj pozabil :hmm:
rozi Objavljeno Februar 18, 2004 Opozori Objavljeno Februar 18, 2004 Kakšne so omejitve sredstev in blaga, ki jih lahko prenašamo brez teženja carinikov? ___ EUR gotovine / osebo iz Slo v EU ___ EUR blaga / osebo iz EU v Slo
Sitko Objavljeno Februar 18, 2004 Opozori Objavljeno Februar 18, 2004 ..., ne pozabite na € ker na IMOTU ne šmirglajo plastike. Se da tudi z Eurocardom, je pa res, da je plastika prej redkost, kot pravilo. Buon voyage!
Ervina Objavljeno Februar 19, 2004 Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 Oprostitve plačila uvoznih dajatev pri uvozu blaga Domači potniki (slovenski državljani in tuji državljani s stalnim prebivališčem v RS), ki prihajajo iz tujine, so oproščeni plačila uvoznih dajatev za predmete, namenjene njihovim osebnim potrebam med potovanjem. To velja za osebno prtljago, ki jo potnik nosi s seboj, kot tudi prtljago, ki prispe posebej, če potnik carinskemu organu dokaže, da je bila kot spremljajoča prtljaga v času njegovega odhoda oddana v prevoz istemu prevozniku. Domači potniki so oproščeni plačila uvoznih dajatev tudi za predmete, ki jih prinašajo iz tujine, če se ti predmeti uvažajo v nekomercialne namene in njihova vrednost ne presega 16.000,00 tolarjev. Gre za blago, ki ga potnik uvaža priložnostno in je namenjeno izključno osebni rabi potnika in njegove družine, ali blago, ki je namenjeno za manjša darila. Če skupna vrednost presega 16.000,00 tolarjev, se blago oprosti plačila carine do te vrednosti, razen če gre za en predmet, ki presega vrednost 16.000,00 tolarjev. Poleg navedenega so domači potniki oproščeni plačila uvoznih dajatev za naslednje blago, ki ga nosijo s seboj in ni namenjeno nadaljnji prodaji: a ) tobačni izdelki: 200 cigaret ali 100 cigarilosov (oziroma cigar v teži do 3 gramov po kosu) ali 50 cigar ali 250 gramov tobaka za kajenje ali sorazmerna količina različnih navedenih tobačnih izdelkov; b ) alkohol in alkoholne pijače: 2 litra vina in 1 liter žgane alkoholne pijače; c ) parfumi: 50 gramov ali 0,25 litra toaletne vode. Potnik, ki je mlajši od 17 let, ne more uveljavljati oprostitve za tobačne izdelke, alkohol in alkoholne pijače. Vir: CURS
Hanzi Objavljeno Februar 19, 2004 Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 Ker je kar nekaj iskalcev prevoza še enkrat napišem možne opcije prevoza poleg našega: PETEK: Guzzisti: 041 402 910 Šmartno pri Litiji:041 434 540 Sobota: MK Kamnik In MK Vaški Boysi: 041 781 060 Nekaj dodatnih pojasnil je napisanih tudi na prejšnjih straneh tega topica @rozi: denar ni problem švercat, problem zna biti v obratni smeri :unsure: (nekoč je bilo okoli 20 jurjev na osebo O:-) Bomo malo pred mejo ugasnili gretje na avtobusu tako da se boš lahko nekoliko bolj oblekel če misliš kupovat kaj za oblečt. @scht@bec: tudi na MWS na Imotu lahko kar pozabite :unsure: oziroma je prej redkost kot pravilo. Prosim bodite točni (tudi Gorenjci-ob pol 4 hočem biti v tunelu).Baje so bile lani težave s prihodom nekaterih.
Max Objavljeno Februar 19, 2004 Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 Hanzi B) , poslano na priblizni mail :hmm: , ker sem zalozil listek se tuki napisem kjer bos gotovo prebral: IMOT cca. position GPS :afro1: N 48(stopinj)11.864' E 011(stopinj)36.628' Tam je namesto teksta znakcec za stopinje :grim . Torej so stevilke skupaj! Po Nemciji iz Slo najkrajse po autobanu z oznako A8 In zdilajte cimbolj ugodne cene :notworthy: .
Max Objavljeno Februar 19, 2004 Opozori Objavljeno Februar 19, 2004 (popravljeno) Pa se nekaj utrinkov iz lanskega obiska motosvetovcev :yea2: :OK: : http://motosvet.tripod.com/ Popravljeno Februar 19, 2004. Popravil Max
corser Objavljeno Februar 20, 2004 Opozori Objavljeno Februar 20, 2004 Prosim tiste, ki so bili danes na sejmu za kratek komentar. Z ženo se še vedno odločava ali iti ali ne. Namen imava v nedeljo in za njo bi rad kupil novo jakno in hlače. Po tistem, kar ste videli: koliko bi me prišlo oboje in koliko je izbire. Hvala.
Yam Objavljeno Februar 20, 2004 Opozori Objavljeno Februar 20, 2004 Zivjo! bila danes s punco na IMOTU. Mene glede opreme ni prevec navdusil. Ce isces, kaksne no name firme, imajo dokaj ugodne variante, IXS&podobni pa niso ravno ugodni. Pricakovala, da bova oba kupila corduro hlace in jakne, vendar ni bilo kaj pametnega vsaj za naju. Kar se pa uusnja tice, pa kr dost dobre ponudbe. LP
Mustang Objavljeno Februar 21, 2004 Opozori Objavljeno Februar 21, 2004 Naj se najperj zahvalim Hanziju za odlično organizacijo, krasno izvedbo in sploh za ves trud! Pet zvezdic za to, kako se organizira izlet! :notworthy: Glede IMOTa sem pa čisto navdušen, saj sem dobil ful stvari, ki sem jih iskal in to noro ceneje. Primer so ravno IXS gore-tex (variacija na temo) hlače, ki so bile znižane iz €169 na €39! :kva2: Seveda sem jih vzel in imam zaradi tega še zdaj nasmeh na faci :D Se splača iti, splača se pa tudi fajn pobrskati in ne zapustiti štanta po prvem pogledu. Edino žalostno dejstvo je, da že ko smo mi zapuščali IMOT, je bila večina tadobrih stvari razgrabljena...
iggy Objavljeno Februar 21, 2004 Opozori Objavljeno Februar 21, 2004 Ravnokar prišel z IMOT-a in nabavil kombinezon (leder, 2-delni), škornje, rokavice in podkapo za suma sumarum 340€ :grim . Se pravi hudo ugodno, ista roba bi pri nas stala cca. 2X toliko.
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 21, 2004 Opozori Objavljeno Februar 21, 2004 Tudi sam sem danes prisel iz IMOT-a, sejem me je rahlo razocaral (a je odlicna organizacija Hanzija popravila vtis :D ), saj so popusti, ampak po prej slisanem sem pricakoval vecje, je pa res da se da kako stvar najti fullll poceni, je pa to bolj srecno nakljucje ali huda trma. Se pa tudi splaca obiskati trgovine HG,Louis in Polo v mestu kjer je marsikaj se ugodnejsega (skornji s solidno zascito iz Gore-Texa v stilu oxtar matrix = 99€ ; na sejmu je Gore-tex >140€). Moram pa se pohvaliti da sem na sejmu dobil celado Arai signet/gt za 299€ (forte blue) , po taki ceni so imeli tudi model astro/j (arrow) , imeli pa so tudi nekaj malega Shoei Z-ONE za 199€, ampak v glavnem se taksne celade prodajajo po 350€+ in zato raje res dobro preglejte in preiscite (ne spreglejte stojnice v 1. nadstropju!). Kar se tice kombinezonov ipd. vam ne znam nic povedati, sem pa iskal cordura hlace in jih nisem uspel najti (sprobal vsaj 20 hlac), ali so bile po normalni ceni, ali pa je bil kak cuden kroj, male stevilke, ipd. Skratka ce potegnem crto, se je splacalo in je tudi kaj za videt, priporocam.
Leteči Objavljeno Februar 21, 2004 Opozori Objavljeno Februar 21, 2004 Prosim tiste, ki so bili danes na sejmu za kratek komentar. Z ženo se še vedno odločava ali iti ali ne. Namen imava v nedeljo in za njo bi rad kupil novo jakno in hlače. Po tistem, kar ste videli: koliko bi me prišlo oboje in koliko je izbire. Hvala. V nedeljo se ne splača hodit ker bo IMOT izropan, dobra in poceni roba je kar hitro šla. LP Leteči
elbarto Objavljeno Februar 21, 2004 Opozori Objavljeno Februar 21, 2004 Fajn bi bilo, ce se gdo najde, ki bi nalimal nekaj fotk iz izleta... :kva2: Naj vas spomnim, slika pove vec kot 1000 b... :grim Danke schon! Ja kak pa te.... http://213.161.23.43:2121/imot04/page_01.htm LP, El B. ( v kratkem jih bo še več)
Leteči Objavljeno Februar 21, 2004 Opozori Objavljeno Februar 21, 2004 Bil sem tam z Guzzisti in smo se imeli fajn. Videl v živo tudi nekaj motosvetovcev ko smo čakali avtobus v hali sam ne vem kateri je bil kdo ker sem skopčal da ste motosvetovci šele ko ste šli. Javite se da vsaj vem s kom sem govoril. Na meji nobenih težav. Drugo leto ponovimo. Robe je blo kar nekaj, za moje pojme boljša in kvalitetnejša ponudba kot pred dvemi leti LP Leteči
Priporočene objave