Kruse Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Da ne bo kdo pomisli, da samo Benka Pulko izdaja knjigo s popotovanja po svetu. Na sliki je sicer predstavitev prve knjige, te dni pa izzide se druga... Link Tisti ki znajo italijanjsko bojo imeli lahko več od tega,....
Kruse Objavljeno November 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2003 Pa se en link http://www.motoguzzi-si.com/motovilc_index.html pa se ena slikca:
marijan Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Urošu in Metki vsa čast, komaj čakam na drugi del knjige :D :OK:
Mačica Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Sam koža na sedežu je pa lih taka kot na Benkinem motorju :P
Sanda7 Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 Videti je zanimivo se bo splačalo nabavit tudi to :OK:
kristian Objavljeno November 28, 2003 Opozori Objavljeno November 28, 2003 Kapo dol pa "bacce le mani"! Sploh si ne predstavljam narediti takšne poti po praktično brezpotjih z polno naloženim motorjem in sopotnico. HUA :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Šarc Objavljeno November 28, 2003 Opozori Objavljeno November 28, 2003 Glede na to kakšni so bili objavljeni članki v nedeljskem dnevniku, bi rekel zanimivo branje in dobre ideje za drugo leto! Pa tut cena se mi ne zdi pretirana by the way, kje dobiti take alu-kufre v SLO?
Noise Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 Glede na to kakšni so bili objavljeni članki v nedeljskem dnevniku, bi rekel zanimivo branje in dobre ideje za drugo leto! Pa tut cena se mi ne zdi pretirana by the way, kje dobiti take alu-kufre v SLO? Hja, če imaš KTM lahko dobiš pri uvozniku (morda tudi pri katerih drugih uvoznikih), drugače pa kar www.touratech.de ...
D.J. Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 (popravljeno) to mi deli, to pa je neki!!!!! vsaka čast, kapo dol kolk robe, jaooo mal sem blesav, ampak kva je to zaen motor, XTZ?? sem prebral link, moto guzzi :ph34r: Popravljeno November 29, 2003. Popravil D.J.
SiR Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 Videti je zanimivo se bo splačalo nabavit tudi to :OK: resno potopisno čtivo ! Kolkr sem na hitr preletel po diagonelah, priporočam ;)
Metlca Objavljeno November 30, 2003 Opozori Objavljeno November 30, 2003 Včeraj sem odložil 1. knjigo, prebrano seveda. Zanimivo branje in moram priznati, da sem po dolgem času nekaj prebral skorajda na mah. Pa tudi kapo dol pred obema, da sta se podala na tako zahtevno pot, kjer vladajo tako ekstremni pogoji. Tudi midva z mojo življensko in motoristično sopotnico zelo rada potujeva, ampak kaj takega si ne bi upala zadati. Še enkrat vama čestitam. Težko pa že čakam na izid druge knjige.
kekec III Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 V enem dihu prebral knjigo...in z veseljem čakam na drugi del...(Južna in S. Amerika)...
Sanda7 Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Miklavžu moram jaz nastavt, tako da bom, božičku pisala da mi jo kupi :OK:
Vale Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Miklavžu moram jaz nastavt, tako da bom, božičku pisala da mi jo kupi :OK: Kwa boš Miklavžu nastavla, da ti bo potem Božiček kupu :unsure: :hmm: :blink:
Sanda7 Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 Kwa boš Miklavžu nastavla, da ti bo potem Božiček kupu :unsure: :hmm: :blink: Zanimivo očitno me je tista nastavitev iz tira vrgla :lol1: Sej men tud zdej ni nič jasno k to berem.Je pa smešno priznam Drgač pa eno resno uprašanje,a je knjiga super mislim da ni tko kot benkina k je več fotk kot teksta.Kolk stane in kje se jo kupi
Kruse Objavljeno December 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2003 (popravljeno) Drgač pa eno resno uprašanje,a je knjiga super mislim da ni tko kot benkina k je več fotk kot teksta.Kolk stane in kje se jo kupi Knjiga stane 3.000,00 SIT + postnina, naroci se jo pa lahko po mejlu: uros@motoguzzi-si.com Ce imajo tudi v knjigarnah, ne vem. Lahko pa tudi vprasas na gornji mejl. Kolikor se jaz spomnim je vec teksta kot slik, ti bojo pa se drugi povedali. Popravljeno December 3, 2003. Popravil Kruse
Killroy Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 Dons dobu obe knjigi,poštarja povabu na šilce domačega.Prvo knjigo sm že skor prebral.Knjiga zlo zanimiva,mogoče kanček premalo fotografij.Urošu in Metki :notworthy: pa sam kapo dol! Lp
Noise Objavljeno December 12, 2003 Opozori Objavljeno December 12, 2003 Prihodnjo sredo (17.12.2003) ob 20:30 imamo v OLP spet "obisk"... Tokrat bo z nami Uroš Blažko, ki je s sopotnico Metko Šalehar prepotoval svet. O svojem potovanju je dosedaj napisal dve knjigi... Prva opisuje pot skozi Afriko, ki je trajala pol leta. Prečkanje Afrike je bilo tvegano, predvsem pot skozi DR Kongo, kjer je takrat divjala vojna. Predstavil bo svoj drugi del potovanja in knjigo, ki opisuje pot skozi Južno, Srednjo in Sevrno Ameriko. Tudi ta del je trajal pol leta. Na predstavitvi boste ob projekciji fotografij izvedeli marsikaj o posameznih dogodkih in državah na njuni poti... Dalo se bo tudi kupiti knjigo, kjer so popisani najzanimivejši trenutki iz potovanja...(debata o knjigi >tukaj<)
anA Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 Prvo prebrala na mah... :yea2: Drugo sva šla z Blažem osebno iskat, pa smo se še malo prijetno pogovorili :OK: Berem drugo... :OK: Komaj čakam na sredo... :OK:
ton Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 mal sem blesav, ampak kva je to zaen motor, XTZ?? sem prebral link, moto guzzi :ph34r: Moto guzzi quota 1100 i.e. Super motor, sploh, če ga po takšni poti zapelješ nazaj v tovarno, kjer ti ga popolnoma obnovijo (no Uroš ga je obnovil sam, dele pa so mu prijazno podarili) :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se