bladzo Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 Mora bit pa res dobra knjiga (1. del), če sem jo jst nenačitanc vzel v roke, pol sm jo pa še clo bral (ne sam slikce gledu). Mi je všeč, ker je v njej cel kup kratkih zabavnih zgodbic (saj za ns k beremo) in ni važno kje začneš brat. Priporočam vsem ki ne in ne marate brat, vs bo ziher tega ozdravla.
Noise Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Ne pozabite, danes bo med nami Uroš Blažko...
Noise Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Bilo je krasno... Uroš in Metka sta nam danes v OLP predstavila prvi del njune poti, skozi Afriko. Noro :o Nekaj zabeleženih trenutkov iz predstavitve... Sploh je pa fino, da sta Uroš in Metka obljubila, da nas prideta po novem letu ponovno obiskat, takrat z drugim delom poti... južna, srednja in severna amerika :o Nice :)
eliminator Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Ne samo fajn-bilo je ODLIČNO! :notworthy: :) Kjniga se je ze zacela brat :yea2: lp
suzuki Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Hola! Ja, včeraj je blo res fajn!!! Hvala, Uroš in Metka! In čelado dol pred vama... Kupil obe knjigi - več kot dobrodošlo berilo za te žalostne čase, ko Suzika spi zimsko spanje... pa še teli prazniki bodo kot nalašč za začetek branja! freya in SharpNinja 2
hotschko Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 (popravljeno) mene pa zanima kdo je včeraj poravnal mol dolg na šanku ... jaz ga nisem ... ker imam luknjo v možganih ... kadar zeham ... O:-) :o B) :D (2x sok, 1x sendvič) Popravljeno December 18, 2003. Popravil hotschko
Hanzi Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Kaj naj rečem...KOMAJ ČAKAM AMERIKO :OK: upam da bo kmalu po novem letu :(
SiR Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 mene pa zanima kdo je včeraj poravnal mol dolg na šanku ... jaz ga nisem ... ker imam luknjo v možganih ... kadar zeham ... O:-) :o B) :D (2x sok, 1x sendvič) "basist od Šaleharja hodi po gostilnah in ne poravna zapitka :lol1: "
Nina Dromaj Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Zivjo! Bila sem na predstavitvi knjige od Urosa in Metke in bilo mi je res vsec! Prebrala sem ze prvih nekaj poglavij prve knjige in najbolj fajn mi je to, kako dobis oboje: po eni strani splosne podatke, ki ti nekak postavijo okvir, kje in kdaj smo (a la Maroko je kraljevina ...) in po drugi strani osebne izkusnje in anekdote (ki ti povejo, kako popotnik osebno dozivi te splosne podatke). Ja, zelo fajn. Komi cakam januarsko predavanje! PS: Jaz sem prvic danes na forumu kot registrirana oseba. Juhu!
RAN Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 PS: Jaz sem prvic danes na forumu kot registrirana oseba. Juhu! Še kdaj kaj napiši. :D
hotschko Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 "basist od Šaleharja hodi po gostilnah in ne poravna zapitka :lol1: " od kakšnga šaleharja prosm ... si malce pomešal ... :o B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se