batzajla Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Itak je vsaka dirka posamična... več skupaj jih pa šteje za nekaj.. Tega pa ne razumem kaj si hotel pripomnit... mislu sm prašat če se točke s posameznih dirk seštevajo al je vsaka dirka pač dirka zase. štekaš? :) a bo pol ta razred tud na hrvaškem? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Ja ponavad je na vsaki dirki en prvi pa en drugi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 mislu sm prašat če se točke s posameznih dirk seštevajo al je vsaka dirka pač dirka zase. štekaš? :) a bo pol ta razred tud na hrvaškem? :hmm: Na vsakem terminu kjer so dirke MM, Scooter in SM se vozita 2 dirki in vsaka dirka se šteje posebaj - se pravi za vsako dirko mislim da se razglasi zmagovalca posebaj! Toda točke z vsake dirke pa se seštevajo in na koncu leta dajo rezultat kdo je prvak, kdo drugi tretji.... Princip dirk WSBK! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Uh jurčk rešu si me.. ni mi šlo z jezika... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Uh jurčk rešu si me.. ni mi šlo z jezika... Enitajm.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Pogovarjam se naokoli vsekakor se bo začel na črko H :hmm: Honda, Husqvarna, Husaberg, Hyosung, Horex, Harley,..???? :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Honda, Husqvarna, Husaberg, Hyosung, Horex, Harley,..???? :hmm: :? Mrbit bo pa kaki otroček posodu peš hondo ki se imenuje HOJCA :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Boječka Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 Za njegovo težo ima preslab okvir, bi ga znalo "mal navijat" iz ovinka :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 :fight2: Pa kakšna teža!*??*!??*! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Januar 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2004 Če si pošten, priznaj, da imaš kakšno kilo več, kot eno leto star otrok :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 Priznam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 Ja, kdor prizna, se mu še malo doda... Hehehhe ...še55 kil... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Februar 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Novi team za #61: SM :naughty: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Novi team za #61: SM :naughty: :yea2: Veliko srece u novem teamu :OK: :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malaguti Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Živjo B) Zelo me zanima SUPERMOTO in bi ga želel tud vozt :D !!! Prosu bi vse k kej vejo o tem sportu da napišejo kakšno "pametno" o tem. Zanima me namreč kako je kej s treningi, motorji, kako in kje se trenira kje so dirke....... uglavnm vse o tem sportu :OK: . LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 (popravljeno) Predvidavam da te zanima tudi, kako se začne vozt (tekmovat), kaj rabiš poleg motorja (ekipa, sponzorji, mehaniki, oprema... ), kako je s trenenrji > klubi > društvi, kam se it pozanimat, dirkaška licenca in pridobivanje slednje... Ker mislim da si čist na začetku, ali imam prov? No samo tok :D , na zgornja upračanja itak ne znam odgovoriti, samo mislim da bi rabil kaj od tega :afro1: ... Popravljeno Februar 5, 2004. Popravil firefox f-15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malaguti Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Ker mislim da si čist na začetku, ali imam prov? No samo tok :D , na zgornja upračanja itak ne znam odgovoriti, samo mislim da bi rabil kaj od tega :afro1: ... Točno to :OK: !!! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malaguti Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Predvidavam da te zanima tudi, kako se začne vozt (tekmovat), kaj rabiš poleg motorja (ekipa, sponzorji, mehaniki, oprema... ), kako je s trenenrji > klubi > društvi, kam se it pozanimat, dirkaška licenca in pridobivanje slednje... Točn to me zanima če mi loh gdo mogoče odgovori Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Za začetek ne rabiš nobene velike ekipe. Kr se tiče mehanika verjatno tudi ne, če znaš seveda gume zamenjat. Motor pa vsekakor rabiš - če narediš motor iz cestne verzije si najprej preberi modro knjigo (pravilnik). Spoznor??!! Verjemi mi to je iluzija! Ne moraš dirkat pa brez tekmovalne licence, brez zdravniškega pregleda, zavarovalne police, kluba,... Lahko me kontaktiraš na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Še treningi: treningi je v Sloveniji precej težko. Možnosti sta dve: Ko Orjaki najamejo pisto v Ljubečni lahko tam treniraš, možnost je tudi Murska Sobota. V tem času pa Poreč oz Italija zaradi temperatur. Vabim te pa da si ogledaš supermoto sceno na sejmu Moto Boom in se oglasi pri razstavnem prostoru AMD Orjaki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kycysymet Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 MIK MIK Kaj ni frajer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 MIK MIK Kaj ni frajer? MIKMEKANIK alias Miško na VOR-u???? Vsaka čast, take slike je pa redko videt :D :D Bravo Miško :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 človek kateri se ne boji konkurence :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kycysymet Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 2004 BLACK WEAPON Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pino9 Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 ŠE VEDNO SE NAPREJ PRŽIGA ODPADE SAM NAŠMINKAN JE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se