lukec Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 DIZAJN PA MAJO ITALJANI.KOK BO PA LETEL BOMO PA VIDL,TAPRAUGA PILOTA PA BI MOGL LETET :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ORJAK Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 V nedeljo se je na rogli smrtno ponesrečil znani slovenski organizator gorskih motodirk in tudi voznik Brane Rokavec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 V nedeljo se je na rogli smrtno ponesrečil znani slovenski organizator gorskih motodirk in tudi voznik Brane Rokavec. :o :o :o :o :o O moj bog, tole me je pa zdele pretreslo :cry: :cry: :cry: :cry: Družini in vsem najbližnjim, vsem motonavdušencem in tistim ki so (smo) ga poznali izrekam iskreno sožalje :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 V nedeljo se je na rogli smrtno ponesrečil znani slovenski organizator gorskih motodirk in tudi voznik Brane Rokavec. Moje soželje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Februar 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Sožalje vsem domačim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Groz, ne morm verjet.... Sožalje družini in svojcem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ORJAK Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 skuterji in minimoto vsak dan od Četrtka do Nedelje supermoto pa v soboto in nedeljo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ORJAK Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 v soboto 13.3 se dobimo tisti ki bodo vozili exsebicijske vožnje najkasneje do 10:00 na vhodu na sejem. urnik za soboto. sobota od 10:30 do 11:00 Električni skuterji od 11:00 do 11:30 minimoto od 11:30 do 12:00 skuter od 12:00 do 12:30 supermoto od 12:30 do 13:00 štirikolesniki iziline od 13:00 do 13:30 skuterji PVG od 13:30 do 14:00 skuterji PVG od 14:00 do 14:30 predstavitvena vož od 14:30 do 15:00 minimoto od 15:00 do 15:30 skuter od 15:30 do 16:00 supermoto od 16:00 do 16:30 kimko skuterji od 16:30 do 17:00 kimko skuterji od 17:00 do 17:30 štirikolesniki iziline Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kycysymet Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 V nedeljo se je na rogli smrtno ponesrečil znani slovenski organizator gorskih motodirk in tudi voznik Brane Rokavec. Kako se je pa nesreča zgodila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Marec 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Kako se je pa nesreča zgodila? Počakalo je srce, žal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Pista v Celju se dela, sneg odpeljan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Pista v Celju se dela, sneg odpeljan! lepa napoved je za soboto in nedeljo tut :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 EVO DIREKT Z MOTOSVET ŠTANTA! vSE PRPRAVLJENO ZA JUTR! ENI SE TUD ŽE VOZJO! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kycysymet Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 MOTO BOOM OSTALE SLIKE: http://www.reval.si/VOR_Gallery_2004_Moto_Boom.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Škoda ker smo morali delat :cry: :cry: :cry: :cry: Drugače so pa lepe slikce - še posebej tista lepa rdeča dečva :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 ja hud motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Ja motor je ok, slikce tud, sejma pa tud konc... Kaj naj rečem? Očitno gre slovenskim voznikom v klasah skuter in supermoto zelo dobro, saj jih je prišlo le 5. Očitno ne rabijo denarja in predstavitve in za take bogataše jaz ne mislim več zapravljat svojega časa in denarja. Sklenil sem, da za te ljudi z moje strani ni več ni več volontarizma. Dragi prijatelji za vas delam samo še po tarifi 500 ojrotov dnevno plus stroški seveda s predplačilom. Pa prosim, da na sestankih ne govorite, da ni sponzorjev in promocije vsaj v pričo mene ne... Naslednjič vglavnem pripravite denar al bomo pa koga drugega promoviral, kar po tem sejmu sploh ne bo več problem... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Jaz pa mislim da vam ga je vreme zagodlo bolj kot pa tekmovalci ki niso prišli... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Jaz pa mislim da vam ga je vreme zagodlo bolj kot pa tekmovalci ki niso prišli... :? Kakšno vreme :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Kakšno vreme :? Hladno, pomalo deževno in nasploh neobetavno...mislim za vikend...pa sploh že celo pomlad... Lani se je tak čas že treniralo na polno, letos pa so po večini še vsi motorji pod dekcami al pa v gajbicah....mislim da je to največji problem za slabo udeležbo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 res da vreme ni blo nevem kako sončno,ampak brez sledu o snegu,dežju... res je manjkalo dirkačev,pa folk je bil drgač precej zainteresiran-takoj k se je začel karkol dogajat je blo polno ljudi okol. no ja,tud po zaslugi spidijevega dretja :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Jest sm pa slišal, da je blo na morju zelo lepo vreme, pa tud gajbice z deli so se zlo hitr sestavle do vikenda. No tko. Nej pa fantje po Poreču za sponzorstvo ljudi morijo... Tam so sigurno nardil promocijo... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Jaz sem bil v Poreču z Šternom ter Barletom, Kuret in Škarja še nimata motorjev.......bi pa sigurno prišli na sejem če bi bli kompletni... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Marec 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Jest sm pa slišal, da je blo na morju zelo lepo vreme, pa tud gajbice z deli so se zlo hitr sestavle do vikenda. No tko. Nej pa fantje po Poreču za sponzorstvo ljudi morijo... Tam so sigurno nardil promocijo... :naughty: Ja, tko to je. Slabši morajo trenirat, profoti pa sponzorje po Celju nabirat! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 :BUA: bla bla bla bla bla bla bla bla same klobase!!!!!!!!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se