Profi Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Seveda, ker to je najbolj enostavno pa še vsak zna - gobcat namreč :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ... Če nimaš za pljunit 20 povprečnih slovenskih plač ne moreš niti razmišljat da bi kaj vozu.... Mislim, da sem lani dokazal, da se da tudi kot začetnik z nekajkrat nižjim proračunom marsikaj narediti. Za stopničke pa je seveda tusi denarni vložek velik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Mislim, da sem lani dokazal, da se da tudi kot začetnik z nekajkrat nižjim proračunom marsikaj narediti. Za stopničke pa je seveda tusi denarni vložek velik. Seveda se da, a potrebna je volja, čeprav se zavedaš, da ne moreš do pokalov :cry: , je pa zadoščenje če si dober med tistimi, s katerimi se lahko primerjaš :OK: kajti tisti z boljšimi pogoji bodo vedno in če bi vsi gledali na to, bi samo eden dirkal :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Ej Gumy, js sm kontaktiru Ktm za tist trening k sma se pogovarjala po sestanku v Domžalah pa je blo že kr kmal vse polno. Nč druzga nam ne prostane kot pa individualni. A že kej drgneš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 kvaj gumy,a maš stroj že pr bajt?da vidmo slikce.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Gumy a bo nov stroj letos al kaj?? :hmm: :hmm: :hmm: Ja sej prav da je tko. Sam mal me skrbi k bo zdej še večja razlika med nama.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Stroj pride naslednji teden. Že več kot pol leta nisem bil na motorju, tko da bo velik za nadoknadit. Jest sem kontaktiral KTM za trening že v začetku februarja, pa je blo že vse zasedeno. So rekl, da mi letos pošljejo koledar takoj ko pride ven (septembra), da se bom lahko prjavu za 2005. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Nov stroj, fabrški tečaj....a tole pomen da govorimo o novem CHAMP-u? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 lejga zlomka, skor bi pozabu, Gumy kaj pa si kupu??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 625 SMC !!! Novi CHAMP? Ha, Ha, ja če bi bil ene 15 let mlajši. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jexta Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Prijetno metanje denarja stran... <_< Še dobro, da si se hvalisal, kako malo si zapravu... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 :BUA: :topic: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Prijetno metanje denarja stran... <_< Še dobro, da si se hvalisal, kako malo si zapravu... O:-) No vidš. Tko mal sem zapravu lansko leto, da lahko letos dnar kr u smeti mečem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Ja lepo Gumy, lepo. Ne se za takele drekače preveč sekirat kot je tale Jexta, itak so tile Caffe racerji sami gobcači, po pistah se pa mi sami podimo.. Še enkrat vse naj z nvim strojem!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Podobno kot v temi MOTO GP: Kdo si upa napovedati zmagovalca na prvi dirki 02.05.2004 v Zagrebu v naslednjih kategorijah: - PRESTIGE ( Stern, Skarja, Gumy, Golmajer, Habat, Kuret, Pogorelc; btw kdo bo sploh se v tej klasi) - 450 CCM (Kovač, Mihelčič, Milošič, Hlad, Bizjak, Langus, Podobnik, Klekl, Miha (gidl), ...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Podobno kot v temi MOTO GP: Kdo si upa napovedati zmagovalca na prvi dirki 02.05.2004 v Zagrebu v naslednjih kategorijah: - PRESTIGE ( Stern, Skarja, Gumy, Golmajer, Habat, Kuret, Pogorelc; btw kdo bo sploh se v tej klasi) - 450 CCM (Kovač, Mihelčič, Milošič, Hlad, Bizjak, Langus, Podobnik, Klekl, Miha (gidl), ...) V prestiž klasi sem tudi jaz kot novinec in se seveda absolutno ne štejem za nikakršnega favorita... Včeraj sem peljal svoj prvi trening s Supermoto, in veliko se bo treba še naučiti in seveda privaditi na čisto drugačen stil vožnje. Zmagovalec pa mislim da bo kar Šternou Beno.... 450 klasa: Zmagovalec Hlad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 No ja,ce ne bo kaj hudo slabega bom tud js zraun(pa brez strahu,med zadnjimi) :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Zmagovalec pa mislim da bo kar Šternou Beno.... Nebo....nažalost imamo takrat Avstrijsko prvenstvo zato Beno v Zagrebu nabo vozu, če bi blo po prvotnem planu devetega maja, potem bi še nekak šlo, tko pa žal... Predvidevam pa da bo Aleš Hlad vozu v tavelki klasi, no mogoče pa tud ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kycysymet Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 MEDIZZA PRVI V IESOLU Top Class Assoluta 1 Medizza Cristiano (HONDA 199) 10 giri in 12:03.816 - 2 Poloniato Stefano (HONDA 5) a 1.747 - 3 Zanutto Luca (YAMAHA 127) a 20.562 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Čestitke Medizzi :OK: Kaj pa je bila to zaena tekma? 3-veneto ali kej druzga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kycysymet Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Čestitke Medizzi :OK: Kaj pa je bila to zaena tekma? 3-veneto ali kej druzga? Prva za 3-Veneto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Adrenalin Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Jaz se vedno iscem koga ki bi bil zainteresiran za pisanje člankov na temo Supermoto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Jaz se vedno iscem koga ki bi bil zainteresiran za pisanje člankov na temo Supermoto. 041767397 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazkras Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Andrenalinu: Jest bi bil pripravljen pisati Članke o Supermoto, prejšno sezono sm že nekaj pisal o minimotu! Kontakt: Blaž Gsm:041/878-619 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Boječka Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Prva za 3-Veneto. Kje pa je Hlad? :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se